Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Πάγκαλος: "Το ΠΑΣΟΚ θα διασυρθεί στις εκλογές...Να κατέβει μαζί με τη ΝΔ"

"Ξαναχτύπησε" ο οδοστρωτήρας , κυριολεκτικά και μεταφορικά, του Έθνους Θ. Πάγκαλος, που ενίοτε χρησιμοποιείται και ως "λαγός" του συστήματος.

Αυτή τη φορά επέλεξε να επαναλάβει κάτι που έχει πει και παλαιότερα...
Ότι στις επόμενες ευρωεκλογές θα πρέπει ΠΑΣΟΚ- ΝΔ να κατέλθουν μαζί στις εκλογές καθώς αποτελούν το βασικό πόλο του "φιλοευρωπαϊκού μετώπου" απέναντι στις "φωνές του ολέθρου" όπως χαρακτηριστικά γράφει στο ΒΗΜΑ.

Στη συνέχεια γίνεται ακόμη και πιο αποκαλυπτικός όσο αναφορά τα δεδομένα στην πολιτική ζωή του τόπου μας με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές:

"Ας μην περιμένουν λοιπόν οι ηγέτες και τα στελέχη του «όλου ΠαΣοΚ» που....
συρρικνώθηκε σε τέτοιον βαθμό καλύτερο αποτέλεσμα στις ευρωπαϊκές εκλογές από εκείνο που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τις εθνικές εκλογές. Ας αποφύγουμε τον εξευτελισμό" 

Καταλήγοντας στο συμπέρασμα πώς αφού δεν υπάρχει καμμια πιθανότητα να ευδοκιμήσει κάτι νέο από την κίνηση των 58 θα πρέπει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να συμπορευτούν και να δώσουν το μήνυμα του "ενιαίου συνασπισμού": 

"Η πρότασή μας, πέραν του ότι είναι σωστή και ωφέλιμη για την Ευρώπη και τη δημοκρατία μας, είναι και μια pro domo κίνηση."

Αλλά ο πραγματικός φόβος του φανερώνεται κάπου στα μέσα του κειμένου:

"Στην πραγματικότητα, στις εκλογές του Μαΐου και σε αυτές που θα ακολουθήσουν διακυβεύεται η παραμονή της χώρας στο εκλογικευμένο τμήμα της ανθρωπότητας, με τα προβλήματα και τις αδυναμίες του. Η άλλη προοπτική είναι η φυγή προς το άγνωστο, χωρίς ενδύματα και όπλα, μέσα στη ζούγκλα που διαμορφώνουν οι νεοναζιστικές απόψεις"

Υ.Γ.
Ο Πάγκαλος είχε προβλέψει πρόσφατα ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα πάρει ούτε 3% στις επόμενες εκλογές...Μάλλον έχει αναθεωρήσει αρκετά για να φαντάζεται τον εαυτό του ως....ζώο (ελέφαντας πιθανολογούμε) στη ζούγκλα του νεοναζισμού!


5 σχόλια:

  1. Σφιγγουν οι κωλοι πανταχοθεν στους κυκλους των "τοξοτων" !!! Και μια η κουβεντα για κωλους : Τραβελος !! Τσακισου και βγες ,ρε μαλακα, και ειμαστε για καφε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα;; Πως ρε μεγάλε κοιλαρά θα διασυρθεί το ΠΑΣΟΚ;; Αφού οι "'εγκυρες" εταιρίες δημοσκοπήσεων (που βγάζουν συχνά πυκνά η Πρετεντέρω, ο Ευαγγελάτος, ο κομιστής DVD και τα λοιπά καθεστωτικά ΜΜΕ) το δίνουν κοντά στην Χρυσή Αυγή (!!!!!!) ακόμη και κοντά στο 7% μιλώντας για "ανοδικές τάσεις" (ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ);; Επειδή όμως ο "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" είναι γριά πουτάνα στο κουρμπέτι ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ και για να λέει τα περί συννενόσεως.Μάλλον ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΥΡΙΞΕΙ όσοι μελετάνε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ¨κρυφές" (και σαφώς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ) δημοσκοπήσεις και βέβαια η "απειλή" τους ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ούτε από ερμαφρόδυτους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ της κουκούλας και της πλάκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παγκαλε σκατοκουραδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Ωραία φαντασίωση έχει ο κοιλαράς εθνοπροδότης Πάγκαλος :

    "Γυμνός μέσα στην ζούγκλα του νεοναζισμού" !!!

    Βρε μπας και θέλει να του τον σφυρίξουμε ;; Μπας και είναι χοντρόπουστας ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai kini ti skila ti ginaika toy toy ti gaman oi albanoi pa rtoyza

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών