Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 18, 2013

Μιχελάκης σε γερμανική εφημερίδα:"Θα πάρουμε και άλλα μέτρα για τη Χρυσή Αυγή γιατί δυστυχώς δεν έχουμε απαλλαχθεί από αυτή"

Συνεχίζοντας τους παραληρηματικούς λόγους του ο Υπουργός Εσωτερικών της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα "Die Welt" επικεντρώθηκε στη Χρυσή Αυγή και πώς θα...συντριβεί το Εθνικιστικό Κίνημα.

Ανάμεσα στους διάφορους φαιδρούς χαρακτηρισμούς ο Μιχελάκης, που προσφάτως πρωτοστάτησε στο...προγαμιαίο κυβερνητικό συμβόλαιο με το ΣΥΡΙΖΑ (αναστολή κρατικής  χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής), μίλησε για "κόμμα εγκληματική οργάνωση" που διώκεται ποινικά, επιχειρώντας να...απολογηθεί που τόσο καιρό την..άφηναν να υπάρχει στη "δημοκρατία".

Επίσης δε δίστασε να...
προδικάσει και τις αποφάσεις των δικαστικών αρχών λέγοντας ότι "έχουμε αποδείξεις για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" για να καταλήξει στα εξής:

"Δυστυχώς δεν τελειώσαμε με αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα...Έχει ακόμη μεγάλο έρεισμα στην κοινωνία.Καταφέραμε ένα αποφασιστικό πλήγμα στις δομές του αλλά δε φθάνει. Δε θα περιοριστούμε σε αυτά"

Ουσιαστικά ο πρώην δημοσιογράφος της Αγγελοπούλου, εκτελώντας πρόθυμα το "συμβόλαιο θανάτου" του Εθνικιστικού Κινήματος προανήγγειλε τις νέες διώξεις, ενώπιον των τοκογλύφων εντολέων του.

Φυσικά στη συνέντευξή του δε θα βρείτε ούτε μια κουβέντα για τους αιμοδιψείς τοκογλύφους του Βερολίνου που απομυζούν το υστέρημα του ελληνικού λαού, πλουτίζοντας σε βάρος του από τα δυσβάσταχτα επιτόκια - χρεολύσια των δανείων...

Αλλά είπαμε....
Προέχει η προάσπιση της... "δημοκρατίας"

4 σχόλια:

  1. "Περπατω εις το σαιτ αλλα ο τραβελος δεν ειναι εδω! Τραβελε-τραβελε εισαι εδω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μιχελακη εύχομαι Ολόψυχα Καρκίνο σ' εσάς και στην οικογένεια σας και στους συγγενείς σας Α Βαθμού μ' εσάς ! Εσείς μας κάνατε έτσι κτήνη και σκληρούς θα επωμιστεί τε την οργή μας.

    ΑΙΣΧΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται Αισχύλε να παίρνεις αμαρτίες ρίχοντας κατάρες σε έναν τέτοιο άνθρωπο.. 1ον διότι σε έχουν προλάβει εκατοντάδες άλλοι στα κανάλια όπου δούλευε (για ρώτα σε Mega. ANT1 και νωρίτερα ως κοπρόσκυλο της επίσης αναθεματισμένης Γιάννας).. και 2ον διότι σε μια τέτοια κυβέρνηση και σε ένα τέτοιο κόμμα ΜΟΝΟΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ παίρνουν αξιώματα και εκφράζουν πολιτική!! Είναι τιμή για τον οποιονδήποτε να έχει απέναντί του έναν τέτοιο άνθρωπο.. Είναι αυτός που στα κανάλια που δούλευε ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας εις ΒΑΡΟΣ των εργαζομένων και βέβαια τώρα παίρνει το αντίτιμο από το σάπιο κατεστημένο!! Σύντομα θα πάρει κι αυτός το αντίτιμο από την ίδια την κοινωνία έχοντας δείξει τα ΣΑΠΙΑ σημάδια γραφής τους ως οικογενειάρχης, ως "επαγγελματίας" και ως άνθρωπος!

      Διαγραφή
    2. Έχει μεγάλο έρεισμα στην Ελληνική κοινωνία και θα έχει ακόμα μεγαλύτερο η Χρυσή Αυγή στο μέλλον γιατί είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη της χώρας μας.Όσο θα χτυπούν το κίνημα,τόσο θα έχουν άνοδο τα ποσοστά του

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών