Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

Λυσσαλέα έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Γιάννη Λαγού - Έσκαψαν ακόμα και τον κήπο... ΒΙΝΤΕΟ

Την μανία του κατά των Ελλήνων Εθνικιστών έδειξε για ακόμη μια φορά το υπουργείο Προ - Πο, το οποίο έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών. Η χθεσινή εκπομπή του Στέφανου Χίου "Μακελειό" ανέδειξε των παράνομη και λυσσαλέα έρευνα στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, στο οποίο τελικά δεν βρέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Η εκπομπή έδειξε αποκλειστικά πλάνα από την μανιώδη έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι...
αφού γκρέμισαν κυριολεκτικά το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να σκάψουν με εκσκαφέα τον κήπο! Βέβαια, η πολιτική ηγεσία του Προ - Πο γελοιοποιήθηκε για ακόμη μια φορά, καθώς δεν βρέθηκαν ούτε μπαζούκας, ούτε Μ - 16, ούτε όπλα, ούτε τίποτα από όσα μυθεύματα ξεστόμισαν οι ψευδομάρτυρες.

Όπως σημείωσε και ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης δεν πρόκειται για μια έρευνα σε αναζήτηση στοιχείων, αλλά μια επίδειξη μανίας και δύναμης από ένα παράνομο καθεστώς. Ο κ. Σαράκης αναρωτήθηκε ακόμη ποιος Εισαγγελέας επέτρεψε να πραγματοποιηθεί αυτή η ολοκληρωτική καταστροφή.

1 σχόλιο:

  1. Λεβεντη, Γιαννη κουραγιο !! Τα σπιτια ξαναγινονται, αλλα η τιμη και η αναγνωριση που κερδιζεις απο ολο τον κοσμο, ειναι ανεκτιμητη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών