Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 15, 2013

Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε; Μετά τα τανκς και τα εκδοροσφαγεία, ήρθαν τα συμβόλαια θανάτου... Γελάει ο κόσμος με τα παπαγαλάκια


Μετά τα τανκς και τα εκδοροσφαγεία, ήρθαν τα συμβόλαια θανάτου... Γελάει ο κόσμος με τα παπαγαλάκια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άντε όπου να'ναι προβλέπουμε την ανακοίνωση των ΜΜΕ ότι η Χρυσή Αυγή αποτελούσε τον στρατιωτικό-πολιτικό βραχίωνα της CIA στην Ελλάδα.

Βλέποντας ολοένα να καταρρέει το σαθρό κατηγορητήριο με τα οποίο στήθηκαν οι παράνομες πολιτικές διώξεις, τα παπαγαλάκια του καθεστώτος διακινούν τώρα άλλα γελοία ψέματα και μυθεύματα. Με τον Ελληνικό Λαό όχι μόνο να μην τους πιστεύει, αλλά στη κυριολεξία να γελά μαζί τους με τα τερατώδη ψέματα που κατασκευάζουν, κάτι το οποίο αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις τις οποίες για να μη δουν το φως της δημοσιότητας ρίχνουν τη μια μετά την άλλη, προχώρησαν σε ακόμη μια ανοησία περί συμβολαίων θανάτου για δύο κορυφαίους υπουργούς του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας.
Το τραγελαφικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας της εφημερίδας "Παραπολιτικά" αναφέρει ότι.....
το σχέδιο στήθηκε στο Κορυδαλλό με αλλοδαπό εκτελεστή για να σκοτώσει τους Δένδια και Αθανασίου. Φυσικά για να... δέσει το γλυκό προστέθηκε ότι ερευνάται η πιθανή συμμετοχή της Χρυσής Αυγής.
Σε αυτό το σημείο κατάντιας έχει φτάσει η εγκληματική συμμορία της συγκυβέρνησης που ξεπουλά την πατρίδα στους διεθνείς τοκογλύφους. Στη Χρυσή Αυγή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχει ένα συμβόλαιο θανάτου και αυτό είναι κατά του Ελληνικού λαού, ώστε να απολαμβάνουν οι τοκογλύφοι και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους τον ορυκτό και όχι μόνο πλούτο της πατρίδας μας.
Δεν θα τους το επιτρέψουμε όσες παράνομες πολιτικές διώξεις κι αν σχεδιάσουν εναντίον μας κι όσα ψέματα και συκοφαντίες κι αν σκαρφιστούν. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες μαζί με τις πληρωμένες γραφίδες θα πνιγούν στα ψέματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών