Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 14, 2013

Στήνουν κλίμα τρομοκρατίας και λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής

Έχουν πληθύνει και αποθρασυνθεί τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με τις συνδικαλιστικές δραστηριότητες ανθρώπων που πρόσκεινται στην Χρυσή Αυγή. Με κέντρο αυτές τις καθαρά νόμιμες και θεμιτές από το Σύνταγμα και τους Νόμους δραστηριότητες έχει αρχίσει μία άνευ προηγουμένου τερατολογία, η οποία κινείται στις γραμμές που ακολουθούν όλα τα «ρεπορτάζ» των καθεστωτικών δημοσιογράφων.

Βεβαίως, όλοι αυτοί οι αργυρώνητοι δημοσιογραφίσκοι ουδέποτε ασχολήθηκαν με....
τις συνδικαλιστικές δραστηριότητες των μεγάλων κομμάτων, αλλά και της αριστεράς. Ακόμα και όταν προσφάτως συνελήφθη συνδικαλιστής της κεντροαριστεράς με την μίζα στο χέρι, οι δημοσιογράφοι δεν ανέφεραν την πολιτική του ταυτότητα. Βεβαίως, πολλά ζητάμε, αφού οι δημοσιογράφοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με κανένα κόμμα, παρά μόνο για να το εκθειάσουν. Η «οργή» τους περιορίζεται στην Χρυσή Αυγή, γεγονός απολύτως λογικό, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή τόλμησε να αντιτεθεί στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας, που κατήντησε την Ελλάδα ένα προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων.
Δεν θα είχαν καμία αντίρρηση να έχει η Χρυσή Αυγή συνδικαλιστικούς φορείς σε οποιονδήποτε κλάδο, αν αυτό σήμαινε ότι θα είχαν περισσότερους «Φωτόπουλους», «Κονιαδίτηδες» και «Μπαλασόπουλους», για να τους αποκαλούν «προέδρους» και να συναγελάζονται μαζί τους. Δεν θα είχαν καμία αντίρρηση γενικότερα με την Χρυσή Αυγή αν είχαμε επαληθεύσει την κ. Παπαρήγα «φορώντας γραβάτες και εντασσόμενοι στο σύστημα», αν είχαμε γίνει δηλαδή ένα κομμάτι του συστήματος.
Όμως, επειδή η Χρυσή Αυγή διέψευσε τις Κασσάνδρες και συνέχισε μετά τις εκλογές να μιλάει για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία, μη υποτασσόμενη στο σύστημα, μη προδίδοντας τις αρχές της και τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν, γι’ αυτό δημοσιογράφοι, διεθνείς τοκογλύφοι και ελλαδίτες πολιτικάντηδες μας πολεμούν με λύσσα. Προσπαθούν, λοιπόν, με τις διά του τύπου τερατολογίες να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας με σκοπό την ανάσχεση της δράσεως της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή, όμως, δεν υποχωρεί, δεν υποστέλλει την Σημαία και δεν θα αφήσει τους Έλληνες πολίτες έρμαιο στις διαθέσεις του κάθε φορέα που δίνει λόγο στα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα, παρά τον πόλεμο και την λάσπη, τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα και δεν θα τους κάνουμε την χάρη. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών