Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

Νέες... συνταρακτικές "αποκαλύψεις" από τους ψευδομάρτυρες για τη Χρυσή Αυγή:.. τάνκς, ρουκέτες και... αρνιά!

Γράφει ο Αντίοχος

Το… συνταγματικό τόξο έριξε ακόμα ένα… φαρμακερό βέλος στο… τέρας του φασισμού! Και πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε χθες στον ανακριτή ο προστατευόμενος μάρτυρας «Ε», ο οποίος έκανε νέες… συνταρακτικές αποκαλύψεις για την «εγκληματική οργάνωση» Χρυσή Αυγή.

Η πρώτη συνταρακτική αποκάλυψη έχει να κάνει με…
άκρως απόρρητο σχέδιο της… εγκληματικής οργάνωσης για εισβολή στη βουλή με… τανκς: «Σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, χαρακτηριστικά μάς έλεγαν ότι θα μπούμε στη Βουλή με τανκς». Έτσι, προσέθεσε έναν νέο πονοκέφαλο στους αστυνομικούς και στους δημοσιογράφους που ψάχνουν για το… κρυμμένο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής. Τώρα, πρέπει να ψάξουν να βρουν και τα… τανκς!

Ωστόσο, δεν ήταν αυτό το πιο… συνταρακτικό! Ο «Μάρτυρας Ε» κατονομάζει τον βουλευτή Νίκο
Μίχο ως εκπαιδευτή στελεχών της Χρυσής Αυγής «στην εξουδετέρωση αντιπάλων με χρήση μαχαιριών». Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι εκπαιδεύσεις «πραγματοποιούνταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής, Μαλακάσα κλπ» όπου οι εκπαιδευόμενοι προέβαιναν «σε μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες, προκειμένου να διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα». Μάρτυρες δε, πρότεινε τα… αρνιά του… εκδοροσφαγέα Μίχου που γλίτωσαν τη σφαγή!

Τέλος, ο «Μάρτυρας Ε» κατηγορεί τους βουλευτές Κασιδιάρη, Παναγιώταρο, Μίχο και Λαγό, ότι προ ετών είχαν ανέβει στην ταράτσα των γραφείων της Χρυσής Αυγής κι έριχναν… ρουκέτες προς το κτίριο του Εφετείου, το οποίο είχαν καταλάβει λαθρομετανάστες.

Τι αξία έχουν οι… φοβερές αποκαλύψεις; Ένα είναι σίγουρο, ότι βρέθηκε άφθονο υλικό για τις καλοκαιρινές επιθεωρήσεις στο Δελφινάριο…

(ΥΓ): Πέραν από τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες -που όπως φαίνεται είναι επιπέδου… δαπέδου- το κατοχικό κράτος δεν διαθέτει πέντε-δέκα σοβαρούς ανθρώπους να μην υπαγορεύουν τέτοιες γελοιότητες στους ψευδομάρτυρες;


πηγή

4 σχόλια:

  1. Για τους μη γνωρίζοντες, αρνιά είναι η κωδική ονομασία του αλλοδαπού.
    Ημουν και εγώ (μάρτυρας ΚΣΤ), μέλος της ΧΑ και εκπαιδεύτικα στα μαχαίρια πάνω σε αλλοδαπούς. Τους κόβαμε την καρωτίδα, τους στραγγίζαμε το αίμα και το πίναμε, τους γδέρναμε και φτιάχναμε είδη χειροτεχνίας με το δέρμα τους (μαθε μια τέχνη και αστηνε), και κάναμε ενα μπαρμπεκιου με τα κρέατα αλλο πράγμα.
    Ετσι στην κωδική μας ορολογία όταν λέγαμε αρνί εννοούσαμε αλλοδαπό.
    Μεσα στο μαντρί (υπήρχε για κάλυψη) υπήρχαν σε υπόγειο χώρο τεράστιες ποσότητες οπλισμού (αντιεροπορικοί πύραυλοι, αρματα μάχης, οπλα λέΙζερ και αλλα τρελά πράγματα) ο οποίος είναι έτοιμος για την αναβίωση του 3ου Ράϊχ.
    Και μία αποκάλυψη. Ο Μιχαλολιάκος είναι κλώνος του Χίτλερ, ο οποίος δημιουργήθηκε στα μυστικά ναζιστικά εργαστήρια της Ανταρκτικής και έχει σταλεί για την τελική επίθεση των ναζι (κανείς ή να μη ζει) για την δημιουργια του χιλιετούς 3ου ράϊχ.
    Αντε και καλά κρασιά φαντασιόπληκτα ανθελληνικά γουρουνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο γελοιότητας οι ανθέλληνες κωλοδημοσιογράφοι !!!
    Σε λίγο θα μας πουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει κλέψει και αεροσκάφη stealth για να βομβαρδίσει τη βουλή !!!
    Μα δεν το καταλαβαίνουν ότι με αυτές τις μαλακίες ενισχύουν την Χρυσή Αυγή ;;
    Θέλω να δω τα μούτρα τους όταν όλες αυτές οι γελοιότητες θα καταρρεύσουν στα δικαστήρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεφτιλιζονται καθε μερα και περισσοτερο... Οσο δεν τους βγαινουν οι δημοσκοπησεις ( οι δικες τους οι φτιαγμενες, οσο μπορει να φτιαχτουν),τοσο θα παραγουν "μαρτυρες"... Και τοσο πιο γελοιες "μαρτυριες" θα ακουγονται... Εκεινο που ακομα δεν εχουν πληρως συδειδητοποιησει ,ειναι οτι σφυρηλατουν το φρονημα των Εθνικιστων,. και παγιωνουν τα ποσοστα τους, δημιουργωντας και δυναμικη ελατηριου ...Και αυτο γιατι το διανοητικο τους επιπεδο δεν ειναι και πολυ ανωτερο του τραβελου Τσελση... Αλλα η Νεμεσις δεν ξεχνα ποτε... Και τοκιζει τα χρεωστουμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχχαχαχαχα δεν παίζονται οι γύφτοι, έχουν δώσει ρέστε με τον καράφλα στο star, για κανά 20άευρο σου ζωγραφίζουν και da vinci.
    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7358.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών