Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 08, 2013

Ακόμα και το MEGA ομολογεί: Καταθέτεις κατά της Χρυσής Αυγής; Παίρνεις σπίτι και νέα ζωή!

Το επικοινωνιακό τέχνασμα του καθεστώτος με τους πληρωμένους ψευδομάρτυρες για την δημιουργία εντυπώσεων αποκαλύπτει με άρθρο της η ιστοσελίδα defencenet.gr:

"Θέλουν καινούρια σπίτια και νέα ζωή" οι μάρτυρες που...
επικοινωνούν με τις αρχές για "να καταθέσουν κατά της Χρυσής Αυγής" μετέδωσε πριν από λίγο το MEGA σε ανταπόκριση της δικαστικής του ρεπόρτερ, Σοφίας Φασουλάκη.

"To θέμα είναι κατά πόσον θα σταθούν στο δικαστήριο αυτά που θα καταθέσουν. Για να σοβαρευτούμε: Όλων των "προστατευόμενων μαρτύρων" τα στοιχεία είναι σε γνώση των αντιδίκων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως έχει φανεί από τις δηλώσεις και τον κατονομασμό τους.

Οπότε αυτά τα περί προστατευόμενων μαρτύρων είναι μάλλον προς εντυπωσιασμό"



Δήλωση εκπροσώπου Τύπου Χρυσής Αυγής: "Το σύστημα έχει γελοιοποιηθεί με τους ψευδομάρτυρες που χρησιμοποιεί. Ο ένας κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του και ο άλλος μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία. Τα πλήρη στοιχεία θα κατατεθούν στον ανακριτή. Αυτήν την στιγμή ο ελληνικός λαός γελάει με τις γραφικότητες για εκδοροσφαγεία, για ρουκέτες, για χιλιάδες όπλα και για τανκς που μπαίνουν μέσα στη Βουλή.

Αυτό είναι ένα σχέδιο, όπως αποκάλυψε και ο κ. Ρουπακιώτης, έχει δοθεί εντολή στον κ. Σαμαρά από την κομισιόν και τους αμερικανούς. Θέλουν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, γιατί είμαστε η μόνη ελπίδα να ξαναγίνει η Ελλάδα ανεξάρτητη. Θα ήταν αντισυνταγματικό και κατάργηση του ίδιου του πολιτεύματος, αν τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή".

4 σχόλια:

  1. Καθεστωτικο εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστικο τσιρκο, να δουμε ποσοι ειναι οι κλοουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσεις κανετε για μαρτυρες να πατε να παρετε κανενα σπιτι


    Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://hellasxg.blogspot.com/2013/10/320000.html


    poly kalo!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα οι μάρτυρες δεν είναι κρυφοί. Εδώ έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες από τις καταθέσεις. Τι σπίτι και νέα ζωή; Ή το Μέγκα έχει ξεπεράσει τον εαυτό του στο ψέμα και τη συκοφαντία, ή οι μάρτυρες πάνε για τα λεφτά και την καλή ζωή.
    Δεν αποκλείεται να συμβαίνουν και τα δύο. Σε μια τηλεόραση που κατακλύζεται από αστυνομικές ταινίες του Χόλυγουντ, το Μαϊάμι Βάις και οι ανακρίσεις παρωδία είναι ένα και το αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών