Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

ΤΑ ΝΕΑ: "Η Χρυσή Αυγή είναι ακόμη πανίσχυρη...Τρομάζουμε με τη δυναμική που θα έχει η συγκέντρωση του Σαββάτου.."

Ένα άρθρο - ομολογία του καθεστώτος για τη δυναμική της Χρυσής Αυγής σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδος, καθώς και τον τρόμο που έχει καταβάλει τις καρδιές των συστημικών για την επερχόμενη εκδήλωση στο Σταθμό Λαρίσης και που μπορεί αυτή να καταλήξει!

Ολική επαναφορά στο σκηνικό της πρόκλησης επιχειρεί η Χρυσή Αυγή. Μπροστά στον αναμενόμενο νέο γύρο δικαστικών εξελίξεων - με δεδομένη ήδη την άρση της ασυλίας τριών ακόμη βουλευτών της, προκειμένου να λογοδοτήσουν για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση - η Χρυσή Αυγή διοργανώνει συγκέντρωση «διαμαρτυρίας» το ερχόμενο Σάββατο.
Ηδη η κινητοποίηση των μελών της είναι μεγάλη. Μέσω του Διαδικτύου, στις.... σελίδες «εθνικιστικού περιεχομένου», αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλλεται έντονα η συγκέντρωση που προγραμματίζεται στον Σταθμό Λαρίσης. Η επιλογή του χρόνου της συγκέντρωσης δεν είναι τυχαία, αφού διοργανώνεται τις παραμονές της εθνικής επετείου. Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είδαν το Σαββατοκύριακο ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σημαντική πτώση των ποσοστών τους και η ανοδική της πορεία έχει ανακοπεί, αλλά ένας ισχυρός πυρήνας παραμένει, παρά τις αποκαλύψεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα, με ποσοστά από 5,1% έως 9,5%.

Παράλληλα, στα βαθιά πέφτουν από σήμερα κιόλας οι δύο εφέτες - ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, στις οποίες ανατέθηκε η έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Το αποδεικτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι συνάδελφοί τους πρόεδροι Πρωτοδικών Σπύρος Γεωργουλέας και Χρήστος Παπακώστας, θα αποτελέσει τη βάση των δεδομένων πάνω στην οποία οι ανακρίτριες θα «χτίσουν» τα νέα κατηγορητήρια για βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, τα ονόματα των οποίων δεν είχαν περιληφθεί στην αρχική λίστα.
Με βάση αυτά τα δεδομένα οι τρεις βουλευτές του κόμματος Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος και Ευστ. Μπούκουρας, για τους οποίους έχει αρθεί και με τη βούλα του Κοινοβουλίου η ασυλία τους, πλέον μετρούν αντίστροφα τον χρόνο που θα βρεθούν τετ α τετ με τις ανακρίτριες προκειμένου να απολογηθούν για το κακούργημα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την άρση της βουλευτικής ασυλίας οι ανακρίτριες μπορούν μαζί με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο να αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση των βουλευτών. Ετσι, αφού μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας, θα αποφασίσουν αν θα στείλουν κλήση προς απολογία στους κατηγορουμένους ή αν θα προχωρήσουν απευθείας στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης εναντίον τους.
Οποια και από τις δύο δικονομικές δυνατότητες επιλέξουν, ένα είναι βέβαιο: μετά την απολογία καθενός εκ των τριών βουλευτών ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν αν οι κατηγορούμενοι θα παραμείνουν ελεύθεροι, αν θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή αν θα οδηγηθούν προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις των δικαστικών λειτουργών, καθώς όπως φαίνεται και από το αίτημα των κ.κ. Γεωργουλέα και Παπακώστα το κατηγορητήριο για την υπόθεση θα είναι διευρυμένο και ως προς τον αριθμό των προσώπων και ως προς τον αριθμό των αδικημάτων.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως το επόμενο διάστημα ενδέχεται να περάσουν από το Εφετείο και πρόσωπα που βρίσκονται ήδη προφυλακισμένα για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, προκειμένου να λογοδοτήσουν για άλλα αδικήματα που ενδεχομένως στοιχειοθετούνται με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας. Μετά το τέλος της ανακριτικής διαδικασίας, θα ακολουθήσει η έκδοση βουλεύματος με το οποίο τα μέλη του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου θα αποφαίνονται αν και για πόσους κατηγορουμένους προκύπτουν ενδείξεις για την παραπομπή τους στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας.

Με φεϊγβολάν στους δρόμους
Ενόψει της συγκέντρωσης του Σαββάτου, στην Αθήνα, στο Ναύπλιο, στην Πάτρα, στην Πρέβεζα και στην Αρτα οι νεοναζιστές γέμισαν τους δρόμους με φεϊγβολάν, που ανέγραφαν συνθήματα όπως «Ελευθερία στους εθνικιστές», «Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει».

Αντρο φασιστών
Πέρυσι, στο πλαίσιο των αντιφασιστικών εκδηλώσεων το Θέατρο του Νέου Κόσμου είχε φέρει στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών μουσικά συγκροτήματα. «Είχε εμφανιστεί ένα τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής με κράνη, ασπίδες, ρόπαλα», θυμάται ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. «Είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα, στην οποία φασίστες είχαν κάνει κατάληψη σε μια πλατεία, την έκαναν γήπεδό τους, άντρο τους».

2 σχόλια:

  1. Περίμενε όταν η χρυσή αυγή θα είναι κυβέρνηση τη θα γράφουν οι φυλαδες . Σίγουρα υπέρ από το φόβο των ιουδεων . Ε ρε γέλια που θα χουμε. Προς θεού όχι εκδίκησης σε άλλους Ελληνες ομόνοια πρέπει τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν τους πιστευει κανεις πλεον τους δημοσιοκαφρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών