Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013

Δημοσκόπηση METRON ANALYSIS: Χρυσή Αυγή, το κόμμα του λαού - Αγρότες, Μικρομεσαίοι και Εργάτες η δύναμή της

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αντιθέτως το ΚΚΕ σκίζει στην ανώτερη τάξη! Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πολιτική έκφραση των ιδεωδών του λαού.

Πέραν από την πρόθεση ψήφου, υπάρχουν ακόμα και στις στημένες δημοσκοπήσεις ορισμένα «ποιοτικά χαρακτηριστικά» που φανερώνουν τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το κάθε κόμμα. Έτσι, παρατηρώντας με προσοχή την «υποκειμενική κοινωνική τάξη» των ψηφοφόρων, όπως αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύθηκε χθες στη φυλλάδα του Big Boss, βρίσκουμε τα εξής ενδιαφέροντα ευρήματα:

Η Χρυσή Αυγή είναι...
το κόμμα του λαού! Καθότι, λαμβάνει ποσοστά μεγαλύτερα του μέσου όρου της στους αγρότες και τους μικρομεσαίους, περίπου ίσια στην εργατική τάξη, ελαφρώς μικρότερα στη μεσαία τάξη, ενώ πιάνει… πάτο στην «ανώτερη τάξη».

Αντίθετα, το ΚΚΕ που υποστηρίζει ότι είναι το «κόμμα του λαού», με καθαρή πρόθεση ψήφου στο 4%, πιάνει πάτο στους αγρότες (1,7%), έχει μικρότερα του μέσου όρου του ποσοστά στους μικρομεσαίους (3,2%) και στους ανήκοντες στη μεσαία τάξη (3,2%), αλλά… σκίζει στην ανώτερη τάξη (5,7%)!

2 σχόλια:

  1. Οι γέροι στη ΝΔ, οι πλούσιοι στον Σύριζα και η εργατιά στη Χρυσή Αυγή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός!
      Προσοχή όμως διότι η ΧΑ βρίσκει ερίσματα παντού. Τη δουλειά και την οικονομική μας τάξη, δεν την επιλέγουμε πάντα, γιατί μερικές φορές μας πάει εκεί η ζωή και οι συνθήκες. Όμως το εθνικό φρόνημα διαπερνά όλα τα κοινωνικά στρώματα. Πατριώτες και μάλιστα εθνικιστές πατριώτες υπάρχουν παντού και όταν έλθει η ώρα θα το ρίξουν δαγκωτό στη ΧΑ.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών