Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 15, 2013

Διαλύεται η ΝΔ με ανύπαρκτη συσπείρωση - 1 στους 4 πάει στη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες αφήνουν τα κόμματα της κλεψιάς και της λαμογιάς και συντάσσονται με τους Εθνικιστές, για μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Για πρώτη φορά φανερή δημοσκόπηση έδωσε τη Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα. Η δημοσκόπηση του zougla.gr έδωσε 26,6% και 135 έδρες στη Χρυσή Αυγή, με τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της ξενοδουλείας να καταρρέουν.

Καθίσταται σαφές προς πάσα κατεύθυνση, οτι ο Ελληνικός Λαός όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκε από τις άθλιες, αντισυνταγματικές και παράνομες πολιτικές διώξεις της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής και κυρίως από τις πολιτικές δολοφονίες των συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη από θρασύδειλους ακροαριστερούς τρομοκράτες, αλλά αντίθετα, αγκαλιάζει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη και το πλέον σημαντικό και ουσιώδες, αναγνωρίζει τη Χρυσή Αυγή ως την πολιτική δύναμη Τιμωρίας ενός σαθρού, δειφθαρμένου και ξενόδουλου Καθεστώτος!

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης αποδεικνύουν πως υφίσταται μια συνεχής...
και αδιάκοπη ροή ψηφοφόρων από τα συστημικά κόμματα ΝΔ και Σύριζα προς τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, παρά τις παράνομες μεθοδεύσεις της ΝΔ εις βάρος της Χρυσής Αυγής με στόχο την πολιτική της εξόντωση, ένα 27,1% των ψηφοφόρων της αποφασίζουν εξοργισμένοι και αηδιασμένοι από τον Σαμαρά και το επιτελείο του (Δένδια, Αθανασίου, Βορίδη κλπ) να στραφούν προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους στις αντισυνταγματικές πρακτικές κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.


Εξίσου αν όχι περισσότερο εντυπωσιακό, το γεγονός πως ένα 16% εκείνων που ψήφιζαν Σύριζα επιλέγουν πλέον τη Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζοντάς τη ως τη μοναδική δύναμη ενάντια στα μνημόνια και τους διεθνείς τοκογλύφους. Είχαμε άλλωστε από καιρό επισημάνει, πως η διπροσωπία Τσίπρα και οι δεσμεύσεις του έναντι των δανειστών, εν αντιθέσει με εκείνα που με τρόπο πομπώδη διακήρυσσε στο εσωτερικό, δεν θα μπορούσε να εξαπατά εσαεί το ελληνικό εκλογικό σώμα. Φαίνεται πως η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, όπως υποστήριξε εξ αρχής η Χρυσή Αυγή, έδωσε ανάσες στην κυβέρνηση των υποτακτικών και υπήρξε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.



Εξαιρετικής επίσης σημασίας είναι το γεγονός πως ο πολιτικά διωκόμενος και παράνομα προφυλακισμένος από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας, Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, συγκεντρώνει το 10,1% της προτίμησης των ψηφοφόρων, στο ερώτημα «ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, είναι ο ικανότερος να κυβερνήσει τη χώρα». Κι όλα αυτά, ενώ ο Αρχηγός του πρώτου σήμερα κόμματος στις προτιμήσεις του Ελληνικού Λαού είναι αντισυνταγματικά και παράνομα προφυλακισμένος δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, παρά μόνο από τις άθλιες μεθοδεύσεις επίορκων που λίαν συντόμως θα λογοδοτήσουν για τις εγκληματικές τους ενέργειες και επιπρόσθετα, το Καθεστώς του στερεί παράνομα την άσκηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων βουλευτικών του δικαιωμάτων.



Είναι βέβαιο πως η δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης από το zougla.gr και η πρωτιά της Χρυσής Αυγής σε συνδυασμό με την ολοένα και αυξανόμενη δυναμική της, έχει ήδη κάνει τους επίορκους να χάσουν τον ύπνο τους. Η κυβέρνηση των υποτακτικών και η αξιωματική αντιπολίτευση των παλαμάκηδων της καταπάτησης του Συντάγματος, βρίσκονται σε δυσμενέστατη θέση έναντι του Ελληνικού Λαού.

Ενός Ελληνικού Λαού, ο οποίος πλέον έχει συνειδητοποιήσει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία έχει την ατσάλινη θέληση να σπάσει τα δεσμά των διεθνών τοκογλύφων και να τιμωρήσει εκείνους που τον κατάκλεψαν και τον εξαθλίωσαν. Τίποτε όμως δεν έχει ακόμα κερδηθεί: καθήκον μας είναι η εντατικοποίηση και η βαθύτερη προσήλωση στον Αγώνα, μέχρις ότου η Ελλάδα και οι Έλληνες ανασάνουν ξανά ελεύθερα, ατενίζοντας με ελπίδα και προοπτική το μέλλον!

πηγή

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και γαι τον Σαμαρελο, πεος, με αναγραμματισμο του "επος"...

      Διαγραφή
  2. Το 2012 παρακολουθήσαμε τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ...το 2013 παρακολουθούμε τη διάλυση της ΝΔ...
    Η Χρυσή Αυγή είναι ο καταλυτικός παράγοντας της επιταχύνσεως της διαλύσεως του άθλιου κλεπτοκρατικού μεταπολιτευτικού καθεστώτος...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...15 Νοεμβρίου 2013 στις 9:40 μ.μ.

    ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΜΑΣ , ΠΩΣ Η Χ.Α. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μ.Μ.Ε. , ΟΤΙ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ , ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.....ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ , ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΥΓΕΙΑ , ΠΑΙΔΕΙΑ , ΑΣΦΑΛΕΙΑ , Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών