Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2013

Μήνυμα του Γιάννη Λαγού για τους 2 νεκρούς Εθνικιστές... "Το αίμα των νεκρών αδερφών μας θα φέρει την απελευθέρωση της σκλαβωμένης Ελλάδας"

Αυτό που όλοι περιμέναμε έγινε, δυστυχώς. Αυτό που έλεγε η Χρυσή Αυγή αλλά και αυτό που ήξερε η αντιτρομοκρατική από τον Αύγουστο. Η επίθεση στη Χρυσή Αυγή. Η επίθεση που θα έχυνε το αίμα αθώων συναγωνιστών μας. Αθώων και υπερήφανων Χρυσαυγιτών και αφού το ήξεραν λοιπόν πήραν τα απαραίτητα μέτρα:
  1. Αφαίρεσαν όλους τους αστυνομικούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (παρανόμως).
  2. Αφαίρεσαν τις άδειες οπλοφορίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (παρανόμως).
  3. Ονομάτισαν εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή και έβαλαν στη φυλακή τον Αρχηγό της και δύο βουλευτές.
  4. Έκαναν δεκάδες εφόδους στα γραφεία μας και σε πάρα πολλά σπίτια συναγωνιστών μας και ονόμαζαν σαν «οπλοστάσια» τις ελληνικές σημαίες και τα νεροπίστολα που έβρισκαν.
Αυτά έκαναν αυτοί οι.....
αλήτες - κυβερνητικοί. Σας φαίνονται εσάς για μέτρα που είχαν ληφθεί προκειμένου να αποτρέψουν το τρομοκρατικό χτύπημα ή να το επιτρέψουν;
Αυτά τα καθάρματα ώθησαν τα χέρια των γνωστών παρακρατικών θρασύδειλων αριστεριστών να φτάσουν στην εν ψυχρώ δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας και στην εκ θαύματος διάσωση των υπολοίπων.
Αυτά τα μέτρα που πήραν λοιπόν, αφαίρεσαν από όλους τους Χρυσαυγίτες, αυτό που κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα να ζητάει. Το δικαίωμα της ασφάλειας της ζωής του. Μας αφαίρεσαν όλα τα νόμιμα μέτρα προστασίας των συναγωνιστών μας. Αυτοί. Οι «αδέκαστοι», οι «τίμιοι», οι «δημοκράτες». Αυτοί που μουγγάθηκαν όταν δολοφονήθηκαν τα δυο αδέλφια μας. Αυτοί που έβγαλαν ανακοινώσεις που εξέφραζαν τον «αποτροπιασμό τους για το γεγονός». Ποιόν αποτροπιασμό βρε σιχαμένοι; Αυτό που εσείς προκαλέσατε; Αυτά που θα μπορούσατε να είχατε προλάβει αν το θέλατε έστω και στο ελάχιστο;
Γιατί βρε εμπαθέστατε υπουργέ ΠΡΟΠΟ δεν εφάρμοσες τους στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας στα γραφεία μας όπως επανειλημμένως είχαμε ζητήσει; Οι μόνες φορές που βλέπαμε αστυνομία έξω από τα κατά τόπους γραφεία μας ήταν όταν μας έκαναν παράνομες προσαγωγές υποστηρικτών μας ή όταν έσπαζαν τις πόρτες των γραφείων μας και σαν κλέφτες έμπαιναν μέσα.
Το κλεπτοκρατικό σας τόξο έβαψε τα χέρια του με αίμα αθώων ανθρώπων. Ο γραφικός πρωθυπουργός και ο επικίνδυνος και εμπαθής υπουργός ΠΡΟΠΟ είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Και επαναλαμβάνω. Το χτύπημα το ήξεραν από τον Αύγουστο. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή που δείξατε.
Συναγωνιστές συνεχίζουμε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ. Το αίμα των νεκρών άγρια δολοφονηθέντων αδελφών μας δε θα πάει χαμένο. Η θυσία τους θα δικαιωθεί. Οι νεκροί μας, οι φυλακισμένοι, οι πιστοί μας στρατιώτες, τα αδέλφια της ιδεολογίας μας θα δικαιωθούν. Η σκλαβωμένη Ελλάδα μας θα δικαιωθεί.
Σιχαμένοι αναρχοαριστεριστές, σκουλήκια του συστήματος και αιώνια ανθέλληνες, έρχεται η στιγμή της Νέμεσης. Γελοίοι κυβερνώντες απλά γελάμε μαζί σας.
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
Γιάννης Λαγός,
Πολιτικός κρατούμενος 


2 σχόλια:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...5 Νοεμβρίου 2013 στις 4:35 μ.μ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟ!!! ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ "Συναγωνιστές συνεχίζουμε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από ποτέ. Το αίμα των νεκρών άγρια δολοφονηθέντων αδελφών μας δε θα πάει χαμένο. Η θυσία τους θα δικαιωθεί. Οι νεκροί μας, οι φυλακισμένοι, οι πιστοί μας στρατιώτες, τα αδέλφια της ιδεολογίας μας θα δικαιωθούν. Η σκλαβωμένη Ελλάδα μας θα δικαιωθεί.
    Σιχαμένοι αναρχοαριστεριστές, σκουλήκια του συστήματος και αιώνια ανθέλληνες, έρχεται η στιγμή της Νέμεσης. Γελοίοι κυβερνώντες απλά γελάμε μαζί σας.
    ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Γιάνναρε.
    Στην επερχόμενη δικαίωση σου, εσένα, του αρχηγού, του Χρ. Παππά, ολόκληρου του εθνικιστικού κιινήματος , της Χ.Α, θα φανούμε μεγαλόψυχοι. Δεν θα τους λιντσάρει κανείς.
    Θα συνεισφέρει ολος ο λαός να κτιστούν κι άλλες φυλακές, για να χωρέσουν ολα αυτά τα σκουλήκια, που μιά δίκαιη δίκη ίσως τους έστελνε ολους στην κρεμάλα η το εκτελιστικό απόσπασμα, αλλά οι εθνικιστές είναι μεγαλόψυχοι και δεν εκδικούνται.
    Σας έχουν μέσα γιατί μόνο εσείς και το ανεξάρτητο πατριωτικό κινημά σας, θα τους τιμωρούσε για την σωρεία των εθνικών προδοσιών.
    Ολα όμως δεν θα αργήσουν να διορθωθούν.
    Φωνή λαού, οργή Θεού.

    Καφηρέας Νέστωρ. Εκπαιδευτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών