Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2013

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στην Ελλάδα μόνο οι αριστεροί έχουν ψυχή...


Απόσπασμα από το άρθρο του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα "Δημοκρατία" που καταδεικνύει την πλήρη αναλγησία του σαθρού πολιτικού κατεστημένου για την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου στο Ν. Ηράκλειο.

"Η πλήρης αναλγησία για τη δολοφονική επίθεση - Μερικές σκόρπιες σκέψεις για τη δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών εναντίον της ζωής μελών της Χρυσής Αυγής. Συγκρίσεις με όσα επακολούθησαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και προβληματισμοί για τις επιπτώσεις που θα έχει το γεγονός στην πολιτική ζωή του τόπου.
Σκέψη πρώτη:
Στην Ελλάδα μόνο οι αριστεροί έχουν ψυχή. Δηλώσεις για τον Παύλο Φύσσα έκαναν αμέσως μετά το γεγονός τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Δηλώσεις για τους Φουντούλη - Καπελώνη, ουδείς. Γιατί; Δεν είναι Έλληνες αυτοί; Δεν έχουν ψυχή οι ακροδεξιοί; Επειδή είμαστε μετωπικά αντίθετοι απέναντί τους, σημαίνει ότι δεν μας περισσεύει δάκρυ για τη ζωή τους;
Σκέψη δεύτερη: Από τις δηλώσεις που έκαναν οι εντεταλμένοι των ηγεσιών (Κεδίκογλου, Παπαδημούλης) έλειπε το ελάχιστο συναίσθημα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκφώνησε μια δήλωση που προφανώς δεν είχε γράψει ο ίδιος, αλλά δεν περιείχε τη λέξη «συλλυπητήρια». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να πάρει αποστάσεις από τις υποθέσεις που έκαναν κανάλια για την «ακροαριστερή» ιδεολογία των δολοφόνων (αυτή ήταν η αγωνία του), ενώ με τη δήλωσή του νουθετούσε εμμέσως τους τρομοκράτες! «Δεν αντιμετωπίζεται έτσι ο φασισμός» είπε.
Σκέψη τρίτη: Εμείς οι δημοσιογράφοι. Άκουσα έναν «κορυφαίο» να διατυπώνει την ανησυχία του, επειδή η επίθεση των τρομοκρατών έγινε σε πολυσύχναστο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί «άνθρωποι». Δηλαδή αυτοί που δολοφονήθηκαν πως είναι καταχωρισμένοι στο μυαλό μας; Ως σκυλιά; Άκουσα επίσης ότι «στόχος είναι η δημοκρατία». Σωστά. Αλλά τι έκανε αυτή η δημοκρατία, όταν άφηνε τους τρομοκράτες να βγουν σαν κύριοι από τον Κορυδαλλό λόγω της παρέλευσης του 18μήνου; Και ποιος ακριβώς από αυτή τη δημοκρατία τιμωρήθηκε γι' αυτό; Λυπάμαι - κλείνω το πρώτο μέρος της ανάλυσης -, η δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίστηκε από το πολιτικό σύστημα με πρωτοφανή αμηχανία, αναλγησία και ρατσισμό. Στάση που κάνει ακόμη και τον ξένο προς αυτό το κόμμα - «εγκληματική οργάνωση» να αγανακτεί".

5 σχόλια:

  1. και ποιος ηταν δηλαδη ο φυσσας? ενας ασημαντος ασημος ραπερ που δεν τον ηξερε ουτε η μανα του. γι αυτο το κουμμουνι που κατα τις δηλωσεις του τριανταφυλλοπουλου (εμετικες αηδιες) εδινε στεγη στα αλλοδαπα. ο Μανος και ο Γιωργος δεν αξιζουν συμφωνα με τα λαμογια και επροκειτο για ξεκαθαρισμα λογαριασμων....τον ιδιο θανατο να εχετε σκουληκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επισης μπειτε στο υγρο πυρ και ακουστε μερικα απο τα τραγουδια του ειρηνιστη του ακακου αρνιου να ξερασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα φυσικά οι αριστεροί έχουν ψυχή....Σκατένια ψυχή.....Γι'αυτό τους λέμε και Σκατόψυχους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που και πού υπάρχει και κανένας δημοσιογράφος που το λέει η περδικούλα του να φωνάξει την αλήθεια, επειδή κατανοώ την τερατώδη πίεση που δέχονται, θα του πώ ένα μπράβο του κυρίου Κοττάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς στην Ελλάδα διαχρονικά -από την αρχαιότητα- ηρωοποιούνται οι σκατόψυχοι νεκροί, αυτοί δηλαδή που την πουλούσαν ή δούλευαν για τους ξένους και για ξενόφερτα συστήματα (Βενιζέλος, Καραμανλής κλπ) ενώ στοχοποιούνται οι πραγματικοί αγωνιστές της εν ζωή που αγωνίζονται άδολα γι' αυτήν (Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, τώρα η ΧΑ και η ηγεσία της κλπ).
    Είναι ίδιον -δυστυχώς- της φυλής, δηλαδή του Ελληνα και του ελληνικού λαού, να "τρώει" και να κλείνει ατιμωτικά στις φυλακές τα καλύτερα παιδιά του! Ας μην απορεί κανείς. Τέτοιος λαός ήμασταν από την αρχαιότητα, τέτοιοι είμαστε και σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών