Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Ο Τ(σ)ατσόπουλος εκλιπαρεί τον Alexis να τον αφήσει να ξαναγίνει βουλευτής!!! Άλλος ένας αριστερός ιδεολόγος...

Την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές «αρκεί να θέλει κι αυτός, γιατί αυτό είναι σαν το τανγκό και θέλει δύο» εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στον ΣΚΑΙ, λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείς για το θέμα της διαμάχης του με τον Βασίλη Μουλόπουλο ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «με γενναιότητα με κάλυψε απόλυτα για το θέμα» σημειώνοντας ότι.... αυτό που τον ενόχλησε περισσότεροι δεν ήταν οι «γραφικοί» χαρακτηρισμοί «βιζιτού» και «γελωτοποιός» αλλά ο χαρακτηρισμός του ως υπερασπιστής της Χρυσής Αυγής. «Η κόκκινη γραμμή μου είναι ότι εγώ που έχω κάνει τόσο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, δεν μπορώ να δεχθώ ότι είμαι υπερασπιστής της και όταν, μάλιστα, αυτή η άποψη προέρχεται από τον πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

Και συνέχισε: «άλλο πράγμα η μάχη με τους αντιπάλους να είναι σκληρή και είναι τελείως διαφορετικό όποιος παίρνει διαφορετική άποψη από τη ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλεται ως μειοδότης».

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι έχουν ζαχαριδιακές αντιλήψεις, θέλουν να λύσουν ζητήματα με πρακτικές του '60».

Όπως είπε, δε, ο ίδιος απευθύνεται σε ένα κοινό που είναι ευρύτερο από το στενά κομματικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ και γι' αυτό, πρόσθεσε, «εάν είμαι ένας ενοχλητικός τύπος ή υπονομεύω το κόμμα "ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα". Εγώ απευθύνομαι σε ευρύτερο κοινό και γι αυτό δεν παραιτούμαι».

Επέμεινε, τέλος, στην τελείως αρνητική θέση του για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ξεκαθαρίζοντας ότι αν την επόμενη ημέρα των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί με του ΑΝΕΛ, ο ίδιος θα αποχωρήσει γιατί, όπως είπε, «δεν θέλω να έχω σχέση με λαϊκιστές». protothema.gr

2 σχόλια:

  1. Κάτω τα χέρια από τον γαμίκο Τσατσόπουλο !

    Η βουλή θα είναι φτωχότερη χωρίς τον Πέτρο !

    Εμείς με ποιον θα γελάμε ;; Μας ρωτήσατε ;;

    Πέτρο γερά, είμαστε μαζί σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών