Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Ο Τ(σ)ατσόπουλος άρχισε να μιλά και να λέει αλήθειες..."Στο ΣΥΙΡΖΑ θέλουν να μας κάνουν γκούλαγκ"

Δριμεία επίθεση εναντίον του Προέδρου του ΔΣ της εφημερίδας Αυγή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος συνεχίζοντας έτσι την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Ο κ. Τατσόπουλος, είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι.....
αυτό που κάποιοι προπαθούν να επιβάλλουν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια Ζαχαριαδική τακτική, δηλαδή, να στοχοποιούν και να χαρακτηρίζουν αργυρώνητους όποιους δεν είναι στην ομάδα τους.

Ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις για τον κ. Μουλόπουλο αναρωτώμενος πως είναι δυνατόν να ξεπλένεται με την συμμετοχή του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν επι δεκαετίες, υπήρξε διευθυντικό στέλεχος του ΔΟΛ ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ως πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης σε όλες τις βραδινές συσκέψεις της εφημερίδας.

Ο κ. Τατσόπουλος είπε επίσης ότι αυτά που λέω εγώ και κάποιοι τα χαρακτηρίζουν αιρετικά τα πιστεύουν και άλλοι μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Είπε επίσης, ότι δεν είναι ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού.

"Δεν είμαι γελωτοποιός, ούτε βιζιτού, για κάποιους έγινα ξαφνικά ο εντεταλμένος της ΧΑ", τόνισε και πρόσθεσε "δεν αξίζει η Αριστερά να έχει τέτοια μικροψυχία. Έχουμε πόλεμο με τους αντιπάλους μας και δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε οποιονδήποτε".


iefimerida.gr

4 σχόλια:

  1. Τσατσόπουλε ψυχοπαθή, κοντράρεις στη μαλακία και τον ληγούρη τράβελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην λιγουροσυνη, καθοτι αμφοτεροι αδερφαρες !! Μονο που ο τραβελος ζηλευει ασχημα την μαννα του , επειδη γαμαμε αυτην και οχι αυτον !! Εχει Οιδιποδειο συμπλεγμα με τον κωλο της μαννας του ο τραβελος !!

      Διαγραφή
  2. με τον Σαμαρα θα κατεβει αυτος λογικα , στον συριζα δε τον θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην τα μπλέκετε.. Βρωμερό κουμάσι είναι κι ο Τατσόπουλος.. Στην επχείρηση αποδόμηση του ανεμοσκορπίσματος του Τσίπρα, κάτι τέτοιο σαν τον Τατσόπουλο ίσως βγούνε ευνοημένοι.. Έτσι κι αλλιώς η αριστερά ούτε μπόρεσε και ΚΥΡΙΩΣ ούτε θέλησε ΠΟΤΕ να κυβερνήσει!! Αλήθεια, εάν έλεγε κανένας βουλευτής της Χρυσλης Αυγής αυτές τις μαλακίες που ξεστομίζει αυτό το γουρούνι ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ από τα ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ;; Κι επειδή είναι εποχή που οι ΜΑΣΟΝΟΙ της εξουσίας ψαχουλεύουν την Χρυσή Αυγή (το παρόν και το παρελθόν, ακόμη και πριν από 30-40 χρόνια) γιατί δεν κοιτάζουν λίγο στα twetter και στα facebookτων βουλευτών της αριστεράς;;;; Εκεί όπου ο Μήλιος έχει μια εικόνα που πατάνε τον εσταυρωμένο στο κεφάλι, εκεί όπου μιλάνε για λαϊκές εξεγέρσεις, δολοφονικές επιθέσεις και μαζικές αντιδράσεις κατά του κατεστημένου.. Εκεί όπου εξυμνούνται καθετώτα όπως του Στάλιν και της Βόρειας Κορέας.. Γιατί δεν τα βλέπουν και γιατί δεν τα σχολιάζει ΚΑΝΕΙΣ;; Επειδή είναι συνεταιράκια;; ΠΡΟΦΑΝΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών