Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

Όποιος πιστεύει στη φυλή είναι εθνικιστής

Πολλοί θα απορήσουν, πώς γίνεται η παραδοχή της αυτονόητης βιολογικής πραγματικότητας της φυλής να οδηγεί σε συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση; Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα κατανοητό αν ληφθεί υπόψη το τι λένε οι διάφορες πολιτικές ιδεολογίες περί φυλής.

Φιλελευθερισμός και μαρξισμός, ως δίδυμα τεκνα του σιωνισμού,...
αρνούνται πεισματικά την έννοια της φυλής και επιδιώκουν πολυφυλετικές κοινωνίες. Γνωρίζουν την διαλυτική επίδραση του πολυφυλετισμού, λόγω της διαφορετικής ψυχοσύνθεσης των φυλών, για ένα κράτος και την επιδιώκουν, καθώς έτσι διατάζουν τα σιωνιστικά αφεντικά της παγκοσμιοποίησης.

Οι φιλελεύθεροι θεωρούν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι "ίδιοι" και "ίσοι", μην έχοντας καμία επαφή με κάθε βιολογική και κοινωνική πραγματικότητα. Συνεπώς αρνούνται την έννοια της φυλής, υποστηρίζοντας κάθε πολυφυλετική κοινωνία, αν έχει οικονομική ανάπτυξη, αφού μόνο το χρήμα αποτελεί κριτήριο επιτυχίας.

Μαρξιστές και λοιποί αριστεριστές θεωρούν ότι τα έθνη είναι "παιδική ασθένεια" της ανθρωπότητας και αντίστοιχα αρνούνται την βιολογική πραγματικότητα της φυλής. Σημασία έχουν τα "ταξικά" αδέρφια και όχι τα φυλετικά.

Αντιθέτως, όποιος πραγματικά έχει κατανοήσει την ύπαρξη φυλών και την τεράστια σημασία που διαδραματίζει η φυλή στα ιστορικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, είναι αυτονόητο ότι όχι μόνο περιφρονεί αυτούς που αρνούνται την έννοια της φυλής, αλλά κατανοεί ότι οι Εθνικιστές είναι οι μόνοι που τη θεωρούν σημαντική. Οι φυλετιστές γνωρίζουν ότι η φυλετική αλλοίωση είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η ψυχή ενός λαού και προφανώς πρέπει να αντιδρά σε κάθε απόπειρα φυλετικής μίξης, αλλά επίσης να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια βελτίωσης της φυλής. Η αποδοχή της έννοιας της φυλής σημαίνει ότι πρέπει να την υπερασπιστείς σε κάθε προσπάθεια αλλοίωσής της. Όποιος πιστεύει στη φυλή κατανοεί ότι οι φυλετικοί δεσμοί δίνουν συνοχή και δύναμη σε ένα έθνος, βοηθώντας το να μεγαλουργήσει.Συνεπώς, κατανόηση της έννοιας της φυλής δεν σημαίνει πομπώδη λόγια που συχνά λένε διάφοροι "πατριώτες" πολιτικάντηδες, αλλά σημαίνει εθνικιστική πολιτική δράση για την προστασία και ισχυροποίησή της.

πηγή: ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Ο Εθνοφυλετισμός, είναι η μόνη φυσιολογική θέση, η οποία πρέπει να επικρατήσει, διαφορετικά, Ελλάς τέλος - Ευρώπη τέλος - λευκή φυλή τέλος!

    Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.

    Το δίκαιο και η Νίκη είναι δική μας!
    Η Παρθένος να βάλει το χέρι της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών