Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

«Έναν άλλο καιρό σκέφτονταν να γίνουν ήρωες, τώρα δεν είναι παρά χαροκόποι. Μια θλίψη κι ένα ρίγος τους είναι σήμερα ο ήρωας. Μα σ’ εξορκίζω στην αγάπη μου και στην ελπίδα μου, μη πετάξεις τους ήρωες απ’ την ψυχή σου! Κράτησε ιερή την πιο υψηλή ελπίδα σου».
 
Φρειδερίκος Νίτσε

O Διονυσιακός φιλόσοφος του  19ου αιώνα στην τιτάνια προσπάθεια του να οικοδομήσει ένα νέο όραμα για τον άνθρωπο και την αποστολή του στη ζωή αποτύπωσε τον πόθο του για μία νέα ηρωική εποχή. Έναν νέο ηρωικό άνθρωπο. 
Μία ιδέα που σχίζει το πέπλο του χρόνου και ανυψώνεται στην σφαίρα του κλασσικού και αιώνιου δεν μπορεί παρά να μας επηρεάζει σαν Έλληνες Εθνικιστές, σαν  πολεμιστές της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να ορίσουμε ως πρώτον και μέγιστο σκοπό της Χρυσής Αυγής την προσπάθεια να δημιουργήσει...
έναν νέο τύπο ανθρώπου. Πέρα από οποιοδήποτε πολιτική, ιδεολογική, κοινωνική και εθνική μάχη που δίνουμε σαν αγωνιζόμενο κίνημα στέκει το ύψιστο καθήκον για την αναγέννηση του Ηρωικού ανθρώπου που χιλιάδες χρόνια τα μέλη της φυλής μας αποτελούσαν την τελειότερη έκφραση του.

Το Σπαρτιατικό Πολεμικό Ήθος, το Ομηρικό Επικό φρόνημα, η Βυζαντινή Μεγαλοπρέπεια, η Καρτερική κλέφτικη ζωή ,  ήταν γνωρίσματα που πρώτιστα ξεκινούσαν μέσα από τις ψυχές των προγόνων μας. Όλοι οι πολεμικοί θρίαμβοι, οι μεγάλοι πολιτισμοί, τα έργα τέχνης, τα μεγαλουργήματα σοφίας, οι θυσίες ευσέβειας οτιδήποτε και αν διαπράχθηκε από τους προγόνους μας που πλούτισε τον δέντρο της ανθρωπότητας με απαράμιλλο κάλλος-άπαντα είχαν αρχή , βάση και θεμέλιο τον εσωτερικό ψυχικό κόσμο των προπατόρων μας.

Ένας κόσμος ανδρείας, γενναιότητας,  φιλότιμου, καρτερικότητας, συντροφικότητας, αυταπάρνησης και ανιδιοτέλειας. Οι ηρωικές λαμπρές ψυχές γεννούν ηρωικά λαμπρά έργα και Φωτοδότες ανθρώπους.

Κοιτάζοντας το σήμερα, την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική κατάσταση της πατρίδος μας δεν βλέπουμε παρά το αιτιατό. Η σήψη σε κάθε πλευρά της ζωής του ψευτορωμέικου, οι πείνα ,οι ταπεινώσεις, η εξαθλίωση, η ξεδιάντροπη σκλαβιά στην οποία περιπέσαμε  δεν είναι παρά το αποτέλεσμα της διαφθοράς και της σήψης σε ψυχικό επίπεδο που πέσαμε στην συντριπτική μας πλειοψηφία σαν λαός. Αυτή είναι η ωμή αλλά άκρως απαραίτητη προς κατανόηση αλήθεια.

Ορίζοντας  τον μεγαλύτερο εχθρό του Έλληνα και κατ’ επέκταση της Χρυσής Αυγής, θα αναγνωρίζαμε στον κακό Έλληνα – τον ραγιά, τον δειλό, τον εγωμανή, τον ναρκιστιστή, φιλήδονο, τον διεφθαρμένο- σαν τον απόλυτο εχθρό μας. Ένας εχθρός που πρώτα απ’ όλα βρίσκεται μέσα μας και πρέπει να τον υπερνικήσουμε σε ατομικό επίπεδο και έπειτα έχοντας ολοκληρώσει την εσωτερική μας κάθαρση ,βέβαιοι για την συνάφεια  των λόγων και των έργων μας με τα πιστεύω μας να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που παραδομένοι στους εσωτερικούς τους δαίμονες και την ηθική παρακμή ξεπουλάνε όχι μόνο την ψυχή τους αλλά και την αξιοπρέπεια ,την τιμή και την υπόσταση του λαού μας.

Αγωνιζόμαστε να ξαναγίνει ο Έλληνας αυτό που οφείλει να είναι : Σπαρτιάτης -Ήρωας -Ημίθεος. Με τους αγώνες μας σε κάθε τομέα διώχνουμε την σαπίλα μέσα από την ψυχή μας και μέσα από τις ψυχές των συμπατριωτών μας. Κάθε νέος Χρυσαυγίτης είναι μία νέα ελπίδα για την γέννηση ενός Ηρωικού κόσμου, για την δημιουργία ενός φωτεινού μέλλοντος όχι μόνο για την φυλή μας αλλά για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η μοίρα του Έλληνα είναι να οδηγεί το άρμα της ανθρωπότητας σε ολοένα νέα ύψη μεγαλείου.

Τα αμαρτήματα του ραγιάδικου κρατιδίου ομοιάζων σε κατοχικό μόρφωμα εξουσίασης δεν είναι τα αμαρτήματα μας.  Η δουλικότητα, ο ραγιαδισμός, η διαφθορά , το ψέμα και η ανικανότητα δεν είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει σαν φυλή. Η Πίστη μας σαν Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι η πίστη σε ένα άθλιο κρατίδιο επιπέδου μπανανίας. Η πίστη μας είναι στην Αιώνια Ελλάς, στον Ηρωικό άνθρωπο που ταχθήκαμε σαν φυλή να αντιπροσωπεύουμε, στην αναγέννηση μέσα στην σκοτεινότερη ώρα ενός Σπαρτιατικού πνεύματος  που θα οδηγήσει ξανά τον Λαό μας στην κορυφή του Ολύμπου των εθνών για να δώσει την μάχη ενάντια στον παγκόσμιο θάνατο που φέρνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων των διεθνών τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.

Κάποιος θα αναρωτηθεί είναι αυτό ρεαλιστικό; Μήπως είναι μήπως τρέλα να μιλάμε για Ήρωες , για σήκωμα της Ελλάδας στη κορυφή του κόσμου, για την αναγέννηση του αιώνιου Σπαρτιατικού πνεύματος; Η απάντηση μας: ήταν ο Λεωνίδας ρεαλιστής ή τρελός στις Θερμοπύλες ενάντια στην υπερδύναμη Περσία; Ο Παλαιολόγος στην Βασιλεύουσα τον 1453 κόντρα στις ατέλειωτες ορδές της αναδυόμενης Οθωμανικής αυτοκρατορίας των 3 ηπείρων; Ο Γέρος του Μωριά το ’21 με ένα γιαταγάνι στο ένα χέρι και ένα κομποσκοίνι στο άλλο κόντρα σε μία τάξη πραγμάτων αιώνων; Ο Παύλος Μελάς στους βάλτους της Μακεδονίας; Ο Γρίβας – Διγενής που σηκώθηκε μόνος του ενάντια στην παγκόσμια βρετανική αυτοκρατορία;

Ναι, αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε τον Ήρωα του μέλλοντος. Τον Έλληνα που θα στέκεται και θα πολεμά υπερήφανα κόντρα σε θεούς και δαίμονες για το δίκαιο και την ελευθερία. Αυτός ο υπέρτατος στόχος μας, το όνειρο μας, η ελπίδα μας, το ιερό μας καθήκον μας. Γιατί όταν συνειδητοποιήσει ο Έλληνας πλήρως το πώς πρέπει να είναι, πώς να συμπεριφέρεται πώς να ζει, πως ο Θεός τον προορίζει για φως στα έθνη τότε  ο Ηρωισμός θα λάμψει σαν ήλιος στο μάτια  μίας σάπιας ανθρωπότητας. Τότε θα σηκωθεί η  Παγκόσμια Ρωμαλέα Ελλάς. Τότε το  σκότος παντού  ανά την γη θα τρέμει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών