Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2013

Ο Σύριζα ως «πλυντήριο» για τους πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ ...


Ο Σύριζα ως «πλυντήριο» για τους πολιτικάντηδες του ΠΑΣΟΚ

Το πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια μετεξέλιξη του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, χωρίς να διαθέτει μια ξεκάθαρη ιδεολογία το διαπιστώνουμε σε καθημερινή βάση. Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να προσφέρει «πολιτικό άσυλο» στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, εφόσον αυτοί ψήφιζαν εναντίον της συγκυβέρνησης, δείχνει ότι το συνονθύλευμα αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμη πολιτική κίνηση δίχως Αρχές και Αξίες. Το πολυσυλλεκτικό και πολυτασικό αυτό μόρφωμα απευθύνθηκε ξεκάθαρα στους πασόκους τάζοντάς τους πολιτική επιβίωση στην περίπτωση που έριχναν την κυβέρνηση. Τα λόγια του Τσίπρα ήταν σαφέστατα: «όσοι αποφασίσουν με την ψήφο τους να θέσουν τέρμα στην......
καταστροφική πορεία της Χώρας, παρά τις επιθέσεις του συστήματος της μνημονιακής διαπλοκής, που θα είναι σφοδρές όπως φάνηκε και στην περίπτωση της Θεοδώρας Τζάκρη, θα έχουν την πλατιά αποδοχή της λαϊκής βάσης, των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών που τους εξέλεξαν και δεν αντέχουν άλλο.»
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν μια προσωποπαγής και αυθαίρετη θέση μόνο του ίδιου του Τσίπρα , αλλά και των «σκληρών» της ομάδας Λαφαζάνη. Το περιεχόμενο αυτής της τοποθέτησης – πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρο και σηματοδοτεί την προτροπή «ρίξτε την κυβέρνηση και εμείς δεν θα σας αφήσουμε έτσι». Ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, είναι διατεθειμένος να λειτουργήσει ως «πλυντήριο» για όλους εκείνους που μέχρι τώρα στηρίζουν μια ανεύθυνη και επικίνδυνη συγκυβέρνηση η οποία έχει καταστρέψει τον Τόπο. «Σβήνουν με το σφουγγάρι» την συμμετοχή – ανοχή σε μια κυβέρνηση εντολοδόχων που εγκλημάτησε σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού τάζοντάς τους πολιτική επιβίωση. Γιατί ειδάλλως δεν θα υπήρχε περίπτωση να ρίξει κάποιος βουλευτής την κυβέρνηση, εάν προηγουμένως δεν είχε εξασφαλίσει την υπόσχεση επανεκλογής του μέσω του κόμματος το οποίο του ζητάει να ρίξει την κυβέρνηση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ξεδιάντροπα να ξεπλύνει κάποιους σαλταδόρους της πολιτικής, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτό που αποκαλούμε «αδάμαντες». Στην πραγματικότητα είναι επαγγελματίες πολιτικάντηδες που για 3,5 ολόκληρα χρόνια δεν δίσταζαν να στηρίξουν τα πιο βάρβαρα και βάναυσα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα του μνημονίου, ενώ τώρα απλώς αναζητούν ένα σωσίβιο ατομικής σωτηρίας, φοβούμενοι ότι θα εξαφανιστούν από το πολιτικό στερέωμα. Και αυτή η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι πρόκειται για ένα μόρφωμα «λιγουριών της εξουσίας» που είναι πρόθυμοι να πάρουν στις τάξεις τους κάθε «καρυδιάς καρύδι», μόνο και μόνο για να γίνει ο πόθος και το πάθος τους πράξη. Αναζητούν «έμμισθους» συμμάχους στον σκουπιδοτενεκέ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που θα τους επιτρέψει να γίνουν κυβέρνηση, αλλά και να λειτουργήσουν ως άλλοθι για τις επικείμενες κωλοτούμπες. Και αν δεν κάτσει με τους «ποντικούς» (που θα πηδήξουν από το καράβι) των συγκεκριμένων (από)κομμάτων τότε θα κάνουν «το μεγάλο κόλπο» με τη ΝΔ στη νέα συγκυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις επόμενες εκλογές.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ  

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών