Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

Λιάγκας: Πάντα μας έλεγαν να κόβουμε τη Χρυσή Αυγή! - BINTEO

Ομολογούν οι καθεστωτικές τηλεπερσόνες του εκφυλισμού, ότι έπαιρναν γραμμή για να μην παίζουν τη Χρυσή Αυγή. Παράλληλα, εκφράζουν την απελπισία τους που αυτή η τακτική τους γύρισε μπούμερανγκ και η Χρυσή Αυγή δυναμώνει.

Παρά τη συνωμοσία της σιωπής και τις συκοφαντίες, η Χρυσή Αυγή είναι πανίσχυρη και γιγαντώνεται καθημερινά.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


6 σχόλια:

  1. Έχω δεί αυτές τις μέρες και άλλες δηλώσεις του επι του θέματος, αφού βέβαια ρίξει τον αναγκαίο αφορισμό για να έχει δουλίτσα και την επόμενη μέρα, πέρνει σαφώς πιο δημοκρατική στάση (πραγματικά δημοκρατική όχι κλεπτοκρατικού τόξου) απο τους άλλους.
    Ίσως και να είναι συμπαθών του κινήματος, αλλά που τολμάει να το πεί στο τσόκαρο την γυναίκα του, με τέτοια φωνή θα του πρήξει τα... αφτιά για μια βδομάδα.
    Έστω και έτσι, όποιος βλέπει καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται.
    Είναι αρκετά δύσκολο για πολλούς που συνέρχονται απο το κώμα της μεταπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω οτι είναι συμπαθών ο συγκεκριμένος ΠΑΣΟΚος... Και να σου πω την αλήθεια δεν θα το ήθελα κιόλας. Όταν καταλήγει συμπαθών σου το ανφάν σκατέ της σύγχρονης κοινωνίας, τότε σίγουρα κάτι δεν κάνεις καλά. Οπότε όσο βρίζουν την ΧΑ τα κνώδαλα της πουστο-τιβί, ξέρουμε οτι βαδίζει στον σωστό δρόμο!

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνώ, αλλά δεν ξέρεις πως την βλέπει ο καθένας προσωπικά, δεν ελέγχεται αυτό.
      Κάτι άλλο, πιστεύω οτι σύντομα θα δούμε και άλλους κεκαλυμένα να είναι "συμπαθούντες", όσο ανεβαίνει η ΧΑ είναι λογικό να κάνουν κολοτούμπες.
      Τουλάχιστον οι πιο ευλύγιστοι.

      Διαγραφή
  2. Αρχισε να βρέχει ομολογίες για τις πιέσεις που τους ασκούνταν από τους προφανώς εβραιομασσώνους μεγαλοκαναλάρχες και "διευθυντές προγραμμάτων". Η εξαιρετικά άδικη δίωξη της Χ.Α. υπήρξε ο καταλύτης προκειμένου να αποκαλυφθεί σε όλο του το μεγαλείο το σκοτεινό παρασκήνιο αλλά και να αρχίσουν οι ίδιοι τις ομολογίες, για το πως λειτουργούσε και λειτουργεί -εδώ και 40 χρόνια τώρα- η τηλεκατευθυνόμενη μεταπολιτευτική "εβραιοδημοκρατία" ΤΟΥΣ.
    Θα πρέπει να περιμένουμε και τις άλλες -τις πιο σημαντικές- αποκαλύψεις και από κάποιους ειλικρινείς δικαστικούς και δικηγόρους, για το πως, από ποιους δικαστές και με τη σύμπραξη ποιων πρεσβειών και ξένων υπηρεσιών στήθηκε μεθοδευμένα και το έτερο σκηνικό της "δικαστικής" καταδίωξης της Χ.Α, ως δήθεν "εγκληματικής οργάνωσης"....
    Περιμένετε, άρχισαν τα όργανα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχιζουν και φοβουνται πολλοι απο τους δημοσιοκαφρους....Φοβουνται την Νεμεσι για την Υβρι που διεπραξαν... Και αρχιζουν να φυλανε τον κωλο τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αρχιζουν να φορανε (λεκτικα). τσιγγινα σωβρακακια.....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών