Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Καταιγιστικός ο Παναγιώταρος στη βουλή: "Η μόνη πρόταση μομφής που θα υπερψηφιστεί θα είναι στις επικείμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές"

Ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε αρχικά την ολοκληρωτική κατάρρευση της οικονομίας και τα συνεχόμενα ψέμματα της κυβέρνησης ότι δήθεν δεν θα παρθούν νέα μέτρα, αλλά κάθε φορά οι επιταγές της τρόικα πραγματοποιούνται μέχρι κεραίας.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος επισήμανε τις αυτοκτονίες, την ανεργία, την φτώχεια και γενικότερα την κατάντια στην οποία έχει φέρει το Μνημόνιο στην Πατρίδα μας. Τέλος, ο συναγωνιστής τόνισε πως η ελληνική κοινωνία δείχνει συλλήβδην την αποστροφή και την δυσπιστία της στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ενώ αντίθετα δείχνει ολοένα και περισσότερο την Πίστη του στο Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής ως τη μοναδική λύση για την Πατρίδα μας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


1 σχόλιο:

  1. Συναγωνιστές άσχετο!!!Συγγνώμη αλλά μου προκαλεί εντύπωση το οτί δεν αναφερθήκατε καθόλου σήμερα στην Γιορτή της Πολεμικής μας Αεροπορίας!!! Ούτε μία ανάρτηση βρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών