Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 08, 2013

Εις Μνήμην των Εθνικιστών Συντρόφων


Εις Μνήμην των Εθνικιστών Συντρόφων

Η 1η Νοεμβρίου 2013, αποτελεί για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ημέρα ορόσημο της μακροετούς ιστορικής του διαδρομής. Μέχρι την ημέρα εκείνη, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή διεξήγαγε έναν άνισο Πολιτικό Αγώνα, απέναντι σε δυνάμεις υπέρτερες και κυρίως, δυνάμεις διεθνείς και εγχώριες οι οποίες διαθέτουν υπό τον έλεγχό τους μηχανισμούς επιβολής επί της λαϊκής θέλησης. Παρά ταύτα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προσέφερε στον Αγώνα για τον Λαό και την Πατρίδα ολάκερη την ενεργητικότητα, τον ενθουσιασμό και την μαχητικότητα των Γυναικών και των Ανδρών του. Προσέφερε εθνικό έργο μέγα και.............
συνάμα κοινωνικό έργο πρωτόγνωρο, το οποίο πρόσκαιρα ανακούφισε χιλιάδες εξαθλιωμένων από το Καθεστώς, συμπατριωτών μας. Προσέφερε επιπλέον στον σκληρό μα Δίκαιο Αγώνα, την παράνομη πολιτική δίωξη του Αρχηγού, δύο βουλευτών και πλήθους Συναγωνιστών μας, οι οποίοι βρίσκονται φυλακισμένοι από το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας. Από την 1η Νοεμβρίου του 2013 όμως, οι σφαίρες των θρασύδειλων τρομοκρατών προσδίδουν την τελική διάσταση της προσφοράς του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών προς το  Έθνος: το Αίμα των Ηρώων και Μαρτύρων του για την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος!
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έχει πολλές φορές κατά το παρελθόν, γίνει στόχος της εγκληματικής δράσης των αριστεριστών τρομοκρατών. Βομβιστικοί μηχανισμοί έχουν κατ' επανάληψη τοποθετηθεί και εκραγεί σε γραφεία και Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος σε όλη την επικράτεια, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν θύματα. Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου όμως, το παρακράτος δεν ήθελε απλώς να στείλει μήνυμα εκφοβισμού, ήθελε όσο το δυνατόν περισσότερους νεκρούς Χρυσαυγίτες.
Το κλίμα για το τρομοκρατικό χτύπημα, το είχαν άλλωστε τεχνηέντως καλλιεργήσει από κοινού, η πολιτική ηγεσία του ραγιαδισμού και της ξενοκρατίας και τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα της εξουσίας. Δεν τους έφταναν οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις της ηγεσίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν είχαν αυτές το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν στο ηθικό και τη συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Ήθελαν αίμα, αίμα Εθνικιστών.
Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, έπεσαν στον Πολιτικό Αγώνα για την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Πατρίδος! Έπεσαν για την Πατρίδα και τον Λαϊκό Εθνικισμό! Έπεσαν για τους Συντρόφους τους που βρίσκονταν εντός των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης αλλά και για όλους εκείνους που πλαισιώνουν τον Πολιτικό Αγώνα του Κινήματος στις τέσσερις άκρες της αγαπημένης μας Πατρίδος.
Το αίμα των Πεσόντων Συντρόφων μας, δεν θα πάει άδικα χαμένο. Θα ποτίσει το αιώνιο Δέντρο της Φυλής, θα δυναμώσει τις ρίζες του και θα δώσει νέα κλαδιά στον Αγώνα για την Ελευθερία. Η θυσία τους, δεν θα εμπνεύσει βεβαίως τους ριψάσπιδες, τους δειλούς και τους προσκυνημένους του εφησυχασμού και της καλοπέρασης. Θ' αποτελέσει όμως οδηγό για τους Ζωντανούς, τους Αγωνιστές, τους Εθνικιστές του παρόντος και του μέλλοντος και η Μνήμη τους, σε αντίθεση μ' εκείνη των δειλών δολοφόνων τους, θα παραμείνει Αιώνια.
Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, δεν ανήκουν στην κατηγορία εκείνων των νέων που βολεύτηκαν από το Καθεστώς της κομματοκρατίας. Εκείνων των νέων που αδιαφορούν για τα εθνικά και κοινωνικά δρώμενα και των οποίων τα ιδανικά περιστρέφονται γύρω από το υπέρμετρο γέμισμα της κοιλιάς και της τσέπης. Δεν ανήκουν μήτε σ' εκείνους που αρνήθηκαν να μείνουν και να πολεμήσουν, φεύγοντας για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Παρέμειναν και αγωνίστηκαν, αγωνίστηκαν μέχρι την ύστατη στιγμή για ένα Ιδανικό ανώτερο και ιερό, το Ιδανικό της Ελληνικής Ελευθερίας!
Ευθυτενείς και αγέρωχοι, με Περηφάνια και Τιμή, με την ανυπέρβλητη ικανοποίηση πως επιτέλεσαν εις το ακέραιον το Καθήκον προς την Πατρίδα και τον Λαό τους, χαμογελαστοί και με ψηλά το μέτωπο, έτσι θα εισέλθουν οι Εθνικιστές Σύντροφοι Καπελώνης και Φουντούλης στα Ηλύσια Πεδία! Κάτω από τις Μυρτιές θα σταθούν και θα καρφώσουν στο έδαφος, ο ένας Σύντροφος την Πορφυρή Σημαία με τον μαύρο Μαίανδρο και ο άλλος Σύντροφος την Γαλανόλευκη, πλάι στα Πολεμικά Λάβαρα των ΕΛΔΥΚάριων του 1974, των Πολεμιστών του 1940, των μαχητών που έφτασαν στο Σαγγάριο το 1921, των ανταρτών του Παύλου Μελά και του Μακεδονικού Αγώνα. Κι εκεί, κάτω από τις Μυρτιές, θ' αφηγούνται στους Ήρωες Προγόνους ιστορίες από τον επικό Εθνικιστικό μας Αγώνα και θα στέκονται ισάξια πλάι στις τιτάνιες μορφές των Πολεμιστών του παρελθόντος.
Κι εμείς, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που μείναμε να συνεχίσουμε τον σκληρό κι ανελέητο, μα καθ' όλα δίκαιο Αγώνα, θα γνωρίζουμε πως σε κάθε μας πορεία, σε κάθε μας εκδήλωση, σε κάθε μας πολιτική δράση, θα βαδίζουν στο πλευρό μας, εκεί που κυματίζουν οι Σημαίες και εκεί που οι Δάδες φωτίζουν το σκότος της σκλαβιάς. Σε κάθε Εθνικό Προσκλητήριο, δεν θα λησμονήσουμε ποτέ τους δύο Εθνικιστές Συντρόφους!
Συναγωνιστής Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!
Συναγωνιστής Μάνος Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!
Ευάγγελος Καρακώστας
Αντεπίθεση

5 σχόλια:

  1. Όταν μια Ιδέα ποτίζεται με το Αίμα ανθρώπων που πεθαίνουν γι'Αυτήν, γίνεται Ανίκητη.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για οσους γνωριζουν.....

    Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΣΤΑΥΡΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΩ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΝΕΚΡΟ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ

    ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επεσαν τα παλληκάρια για να τιμήσουν τις παραδόσεις του Εθνους που γεννάει πάντοτε αγνούς ηρωομάρτυρες, ότι δεν εξέλιπαν και στη σημερινή εποχή οι μάρτυρες που σηκώνουν στα άπνοα σώματά τους όλη την ιερή προγονική παρακαταθήκη, το αθάνατο κλέος του χρέους προς την πατρίδα και το Λαό.
    Σηκώσανε στις πλάτες τους τις ατιμίες πολλών προσκυνημένων νεοελλήνων, αλλά και τις προστυχιές ενός ξεπουλημένου μεταπολιτευτικού συστήματος που βασίζεται στις κλεψιές των συνεργαζόμενων επί τούτω πολιτικών και στις σφαίρες των ανώνυμων αναρχοεβραιοαριστερών δολοφόνων του παρακράτους τους!. Ηραν τον σταυρό του μαρτυρίου, πόνεσαν, ξενύχτησαν, ίδρωσαν, κοπίασαν! Χωρίς αμοιβή, χωρίς εφήμερη δόξα ή απολαυές κοσμικών προνομίων ούτε επαίνων, χωρίς πρόσκαιρες χαρές. Αλλ' ιδού: o τίμιος όσο και άδικος θάνατός τους τους υπερύψωσε πάνω από όλους, τα ονόματά τους γράφτηκαν χρυσά στις δέλτους της ιστορίας της Χριστιανικής Ευρώπης των Εθνών και των Αδούλωτων Πατριωτών. Είναι οι πραγματικοί Αντιστασιακοί του 21ου αιώνα, μέσα σε μια ανάστατη, ανισόρροπη εποχή όπου κυριαρχούν οι πολυεθνικές κομπίνες των διαπλεκόμενων, ο πολιτικός οπορτουνισμός, η συμφεροντολογία της καταναλωτικής λατρείας και η άπληστη πίστη του χρήματος, η πανυλιστική αυτή θεότητα της Διεθνούς της Απάτης...
    Εχουμε λοιπόν και μέσα στον Ελλαδικό χώρο τους πρώτους πεσόντας αντιστασιακούς Ηρωομάρτυρες του Νεωτέρου Γένους, μετά τους Ισαάκ και Σολωμού στη Μεγαλόνησο..

    Ας είναι αιώνια τιμημένες οι Οικογένειές τους που τους γαλούχησαν με τούτες τις αξεπέραστες ιδέες του Αγιοτόκου Εθνους και της Ιεράς Πίστης του Χριστού!
    Ας είναι ευλογημένη η εθνικιστική παράταξη του ΛαΊκου Συνδέσμου - Χρυσής Αυγής που, παρά τις μύριες αντιξοότητες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, συνέχισε να ενισχύει στα παλληκάρια αυτά τη γρανιτένια αυτοπεποίθηση και να τους τονώσει μέχρι τέλους το αίσθημα του χρέους και της τιμής προς την Πατρίδα και το Λαό, σαν εκείνο των μαχητών του Ιερού Λόχου της Εθνικής Επαναστάσεως
    Ας είναι -πρωτίστως- δοξασμένα εις τον αιώνα των αιώνων τα ονόματα των ίδιων των πεσόντων νεκρών και να τιμώνται παντού όπου υπάρχει ακόμη ελεύθερη γη και χώμα οπού ακόμη πατιέται από ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!.

    Ολοι την προσεχή Κυριακή, ο καθένας προσωπικά, σε όποιο ναό κι αν βρεθεί για να λειτουργηθεί, ΑΣ ΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών