Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

Ο διώκτης της Χρυσής Αυγής Μάρτιν Σουλτς ήταν αλκοολικός/μέθυσος και περηφανεύεται ότι έκανε τις πιο παραβατικές πράξεις στο παρελθόν!!! (Αυτοί μας κυβερνού)

Διαβάζουμε σε σχετικό ρεπορτάζ:

Στη συζήτηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την οποία διοργάνωσε το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου σε συνεργασία με το γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, ο κ. Σουλτς εξομολογήθηκε ότι πράγματι υπήρξε αλκοολικός στα χρόνια της νιότης του (όταν ήταν 18-24 ετών). Θυμίζω πως τότε, γράφει ο “Μικροπολιτικός” όνειρό του ήταν να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ομως, ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο γκρέμισε τις προσδοκίες του.
Το αποτέλεσμα ήταν να στραφεί πρώτα στο ποτό και κατόπιν στην πολιτική. Εξού και στη συζήτηση εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνη την περίοδο της ζωής του, όπως το έθεσε, «έκανα ό,τι πιο παραβατικό και αιρετικό μπορείτε να φανταστείτε»

Υ.Γ.1
Στα χνάρια των... Τσώρτσιλ - Γέλτσιν ακόμη ένας Ευρωπαίος "ηγέτης"

Υ.Γ.2
Λογικό φαντάζει να....
έκανε τις πιο παραβατικές και αξιόποινες ενέργειες ένα πρώην μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας της Γερμανίας και αργότερα του κομμουνιστικό Κόμματος! Αυτές τις πρακτικές μάθαιναν οι απόγονοι του.... Genrikh Yagoda και του Ουρίνσκι. Και στην Ελλάδα από τον Ζαχαριάδη και τον Βελουχιώτη μέχρι τον Τσοχατζόπουλο η μέθοδος δεν έχει αλλάξει!

Υ.Γ.3
Αναρωτιέται κανείς...Πώς γίνεται όλοι οι.."ηγέτες" να έχουν τέτοιο βεβαρημένο παρελθόν και ταυτόχρονα να ανεβαίνουν τόσο ψηλά...;!
Η απάντηση στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο

Υ.Γ.4
Φανταστείτε να έλεγε κάτι ανάλογο οποιοδήποτε μέλος της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών