Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ (ΤΩΝ OLYMPIC GAMES) ΥΠΟΨΗΦΙΟ… ΘΗΡΑΜΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το συνταγματικό τόξο σε αδιέξοδο, αναζητεί εναγωνίως υποψήφιο ενάντια στον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Μεγάλος ο πανικός τους, καθώς πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και το ενδεχόμενο να κερδίσει στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή είναι ορατό.

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά βρισκόμαστε μόλις 6 μήνες πριν από τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές, που –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα διεξαχθούν τον Μάιο, μαζί με τις Ευρωεκλογές.

Επόμενο είναι, λοιπόν, να έχει αρχίσει η… πασαρέλα των υποψηφίων. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον πρώτο δήμο της χώρας, όπου ήδη έχει ανακοινωθεί από το Κίνημα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη και… ζητείται αντίπαλος. Εκτός, όμως, από τον νυν (λαθρο)δήμαρχο Καμίνη, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένας άλλος… ιδανικός αυτόχειρας.

Εκτός αν… Τη στήριξη της… χλιδάτης μαντάμ Γιάννας Αγγελοπούλου (των Olympic Games του 2004) από τη ΝΔ, ζήτησε...
με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» που κυκλοφορεί ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης:

«Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου».

Προφανώς, ο Στυλιανίδης λειτουργεί εδώ ως «λαγός» της μεγαλο-μαντάμ, που πολύ θα ήθελε τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας για… πρόγευμα, για να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική. Μόνο, όμως, υπό μία προϋπόθεση: ότι θα είναι υποψηφία όλου του… συνταγματικού τόξου (την υποστήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ την έχει στο τσεπάκι, καθότι έχει κανονίσει όλα τα ταξίδια του mister Tsipra στην Αμέρικα, ενώ ο γιός της είναι ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ…). Θα είναι υποψηφία; Μακάρι! Φέρτε μας Γιάννες…  

7 σχόλια:

  1. "Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ (ΤΩΝ OLYMPIC GAMES) ΥΠΟΨΗΦΙΟ… ΘΗΡΑΜΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;"

    HORRIDO!!!! HORRIDO! - HORRIDO,HORRIDO,HORRIDO HUSASA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ναι! Ας την προτείνει η ΝΔ και θα γελάσουμε πάρα πολύ. Αυτή δεν ήταν που έκαψε μια πλαγιά με βεγγαλικά; Ηλία, χόρεψε την κυρία ένα ταγκό... Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένοι στη ΝΔ για να λένε τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχώρα Γιάννα , σε θέλει ο λαός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μπουρζουαζία ξαναχτυπά! Σομπρέρο φοράει ή ιπτάμενο δίσκο η ψωνάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Φανταστείτε ΠΟΣΟ ΧΑΜΕΝΑ τα έχουν και τι λένε οι μυστικές τους δημοσκοπήσεις για να πάνε από τώρα σε μια ΚΟΙΝΗ υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ.. Μιλάμε για το μεγαλύτερο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ του παρα-συνταγματικού τόξου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει ένα μικρό θέμα με αυτή την υποψηφιότητα που πρέπει να "ξεπεραστεί".. Η εν λόγω "κυρία" ως συνόδός πολλών πλούσιων στο ταραγμένο και πολυδιάστατο παρελθόν της ως Γιάννα Δασκαλάκη είχε "αρμέξει" 300 εκατομμύρια δραχμές (τότε) από τον "χορηγό" των εθνικών μας παρελάσεων και λοιπών πτήσεων ψεκαστικών αεροπλάνων κάθε Κυριακή πάνω από το Αττικό λεκανοπέδιο και το νομό Θεσσαλονίκης!! Ο τότε "χορηγός" έφαγε το παραμύθι της "κυρίας", κόντεψε να διαλυθεί η ΕΠΩΝΥΜΗ οικογένειά του από αυτή την παράνομη σχέση κι όταν σταμάτησαν εκείνες οι "χορηγίες" η εν κυρά Γιάννα πήγε στην Κωνσταντινούπολη και με μια διάσημη - πλέον - λιποθυμία τύλιξε τον μεγάλο "χαλβά" της οικογένειας Αγγελόπουλων προκειμένου να ικανοποιεί τις απεριόριστες φιλοδοξίες της. Τις χρονιές που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση της Ελληνικής οικονομίας με την ΑΠΑΤΗ εις βάρος του Ελληνικού λαού, τους Ολυμπιακούς αγώνες φάνηκε η ΕΝΤΟΝΗ δυσαρέσεια του πρών "χορηγού" της αφού στα δ'ύο κανάλια ΤΟΥ (Star, Mega) είχε δοθεί από τότε εντολή να μην αναφέρεται καν το όνομά της,ούτε να φανεί και η ίδια σε ΚΑΝΕΝΑ τηλεοπτικό πλάνο..Ανέκαθεν υπήρχε αυτή η οργή και η εκδίκηση κι αυτό είναι ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θεμα.. Είδωμεν.. Πάντως η ΞΕΦΤΥΛΑ των κομμάτων της διαπλοκής σε μια τέτοια ΚΟΙΝΗ υποψηφιότητα (έστω και σε ανεπίσημο ύφος,"καίγοντας" τον άθεο Καμίνη στην πρώτη Κυριακή) τους εκθέτει ανεπανόρθοτα.. Όπως τους εξέθεσε η πρόταση μομφής και μορφίνης προς την συγκυβέρνηση που έκανε πρόσφατα ο συγχρονος πολιτικός απατεώνας Τσιπρανδρέας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών