Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

Οι εβραίοι της Ελλάδος (ΚΙΣ) "καρφώνουν" τη λατρεία του ΣΥΡΙΖΑ για τους "περιούσιους"...."Ήρθαν, μας επισκέφτηκαν και μας υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να μας...βοηθούν)

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ:
Για τη Διεθνή Ημέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε στις 11.11.2013 το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
 
«Την παραμονή της Διεθνούς Ημέρας κατά του Φασισμού και Αντισημιτισμού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Νοεμβρίου, σε ανάμνηση του πογκρόμ των Εβραίων που οργανώθηκε στη ναζιστική Γερμανία του 1938, η Θεματική Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος και τη Συναγωγή Αθηνών.

Η τραγική αυτή επέτειος ήταν η.... απαρχή του εβραϊκού Ολοκαυτώματος και έμεινε στην ιστορία ως Νύχτα των Κρυστάλλων. Ήταν όμως και ο προάγγελος της φρίκης, που θα ζούσε ολόκληρη η ανθρωπότητα, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Για τον ΣΥΡΙΖΑ το εβραϊκό Ολοκαύτωμα, ως ακραία έκφραση κτηνώδους ρατσισμού, αλλά και τα εκατομμύρια των νεκρών όλου του πλανήτη σε εκείνο τον πόλεμο, είναι τα άσβεστα σημάδια που οδηγούν τα βήματα κάθε δημοκρατικού και ελεύθερου ανθρώπου σε έναν διαρκή αγώνα για μιαν ειρηνική πορεία της ανθρωπότητας, μακριά από τους βρικόλακες του ναζισμού, του αντισημιτισμού και της ξενοφοβίας.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τον υπεύθυνο της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, βουλευτή Α’ Θεσ/νίκης, Γιάννη Αμανατίδη, το συντονιστή της Θεματικής, Μάκη Λυκόπουλο, τον επιστημονικό της συνεργάτη Στάθη Λιάντη και το μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Μπουγελέκα, συναντήθηκε με το προεδρείο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος. Στη συνάντηση, όπου παρέστησαν και ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, καθώς και η διευθύντρια του Εβραϊκού Μουσείου, υπήρξε εμβάθυνση- σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης των δύο μερών-της ενημέρωσης για τα ζητήματα που απασχολούν την Ισραηλιτική Κοινότητα στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν πρωτοβουλίες για την διατήρηση και ανάδειξη της ιστορικής μνήμης.

Εκφράστηκε, τέλος, η διάθεση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν το διάλογο με στόχο την αλληλοενημέρωση και αλληλοκατανόηση σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος».
 
Υ.Γ.
Πόση χαρά θα δίνουν στους προπάτορές τους... Αβραάμ Μπνερόγια και Ζακ Βεντούρα; 

Υ.Γ.2
Να φανταστούμε ότι η Θεματική Θρησκευμάτων σε περίπτωση που γίνει κάτι ανάλογο για τον Χρυσόστομο της Σμύρνης ή τον Κοσμά τον Αιτωλό από την Εκκλησία της Ελλάδος θα παραστούν;!

5 σχόλια:

  1. Η παρακάτω ανάρτηση είναι αναδημοσίευση κειμένου εφημερίδας όπου ο Κασιδιάρης Ηλίας αναφέρεται ως 'προστατευόμενος' μασόνος. Ή πρόκειται περί συκοφαντίας και χρειάζεται να υποβληθεί μήνυση ή υπάρχει τεράστιο θέμα με τον Νο 2 της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε περίπτωση ο Κασιδιάρης πρέπει να απαντήσει δημοσίως.
    http://www.katohika.gr/2013/11/nea-onomata-apo-ti-lista-ton-450-ellhnon-masonon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον δεν υπάρχει "Νο 2" στην ΧΑ. Και δεύτερον, ο Ηλίας έχει ήδη απαντήσει από την Δευτέρα, κάτι που αν παρακολουθούσες το σαιτ της ΧΑ θα το ήξερες.

      Άρα ή είσαι αφελής και ελλιπώς ενημερωμένος η είσαι προβοκάτορας.

      Διαγραφή
    2. Ο Ηλίας Κασιδιάρης απάντησε σε αυτές τις αθλιότητες μέσω της διαδικτυακής μας εκπομπής της Δευτέρας.

      Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-hlias-kasidiarhs-apanta-stis-geloies-sukofanties-peri...-masonias-binteo#ixzz2lseBBzvw

      Διαγραφή
    3. 7:09 μ.μ. Τραβελε, αργησες να βγεις για πουτσο !! Αντε ,ρε μαλακα, και θα ξαναμεινεις αγαμητος αποψε !!

      Διαγραφή
  2. Αδιανὀητο να λειτουργεί οργανωμένη συμμορία Ιουδαίων σαν το ΚΙΣ υπό την μορφή ΝΠΔΔ ( νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου). Ο νυν πρόεδρος του, Βενιαμίν Αλμπάλα, τώρα κωλόγερος, είχε διορισθεί στον ΟΤΕ ενώ ο προηγούμενος Μωυσής Κωνσταντίνης διετέλεσε διευθυντής στα ΕΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών