Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

Kontra news: Οι ηθικοί αυτουργοί της παράνομης δίωξης της Χρυσής Αυγής είναι η κυβέρνηση

Η καθημερινή εφημερίδα "Kontra news" φιλοξενεί σήμερα αποκαλυπτικό άρθρο για την ομολογία της κυβέρνησης ότι η υπόθεση της παράνομης πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής έχει γυρίσει μπούμερανγκ στους σκευωρούς.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά, σύντομα θα χτυπήσουν... καμπάνες για αυτούς που έστησαν το σαθρό κατηγορητήριο και οδήγησαν παράνομα και αντισυνταγματικά στην φυλακή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους δύο βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λάγο.
"Ομολογεί το λάθος - Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, εφ΄ όσον ισχύει, το αναγραφέν σε γνωστή ιστοσελίδα, ότι ο ....
γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, "εξομολογήθηκε" στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ότι ήταν ΛΑΘΟΣ η ποινική αντιμετώπιση της "Χρυσής Αυγής".
Ο κος. Μπαλτάκος αναγνώρισε, αυτό που στην "Kontra news" έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή, πως, δηλαδή, με δικαστικές διώξεις, προέκυψε το αντίθετο αποτέλεσμα, εκτοξεύοντας ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της "νεοναζιστικής οργάνωσης".
Απλώς, να σημειώσουμε ότι ο κος. Μπαλτάκος ήταν εκείνος, που είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τη "Χρυσή Αυγή". Δεδομένου, όμως, ότι πρόκειται για έναν εκ των εμπίστων του πρωθυπουργού, ίσως να πρόκειται για "υψηλού επιπέδου" αυτοκριτική. Αν είναι έτσι, για ποιον... χτυπά η καμπάνα;"


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών