Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013

Το 1944 σφάζανε αστυνομικούς, το 2013 τους κάνουν ιδεολογική κατήχηση

Μετά από τα… μαθήματα καταστολής της Χρυσής Αυγής που παρέδωσε προ μηνός περίπου εκπρόσωπος του ΚΚΕ σε συνέδριο πρακτόρων της ΚΥΠ, τώρα ήρθε η σειρά των αξιωματικών της αστυνομίας να περάσουν από την κατήχηση του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας!

Χθες, λοιπόν, στην έναρξη του 23ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) έδωσε το παρών ο βουλευτής του ΚΚΕ Χ. Κατσώτης, ο οποίος έβγαλε και λόγο στους αξιωματικούς, με κύριο αντικείμενο (φυσικά, αφού αυτό τους καίει όλους…) την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής. Ιδού:

«Κρίσιμο επίσης ζήτημα είναι κατά τη γνώμη μας να μη βρίσκουν έδαφος...
οι απάνθρωπες θεωρίες του φασισμού – ναζισμού και να απομονωθεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Είναι αναγκαίο να προβληματιστεί όλος ο κόσμος και το προσωπικό της Αστυνομίας για τον πραγματικό χαρακτήρα, το ρόλο και τις επιδιώξεις της Χρυσής Αυγής, να βγάλει συμπεράσματα και να συμβάλει στην απομόνωσή της. Κατά τη γνώμη μας δεν μπορεί κανένας τίμιος άνθρωπος και μέσα στην Αστυνομία να ανέχεται τα εμετικά ναζιστικά, ρατσιστικά κηρύγματα και θεωρίες της Χρυσής Αυγής. Κανένας δεν πρέπει να ανεχθεί τους ύμνους στον Χίτλερ και άλλους φασίστες δικτάτορες. Οι ναζιστικές φασιστικές θεωρίες δεν έχουν καμία σχέση με το γνήσιο πατριωτισμό του λαού και των ένστολων. Αποτελούν προσβολή οι επιθέσεις της Χρυσής Αυγής στην Εθνική Αντίσταση του λαού ενάντια στους φασίστες και ναζί κατακτητές, στην οποία συμμετείχαν και μάτωσαν, θυσιάστηκαν μαζί με το λαό μεγάλο τμήμα από χωροφύλακες και αστυνομικούς. Επιδίωξη της Χρυσής Αυγής είναι να αξιοποιήσει επηρεάζοντας δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας υπέρ του ναζισμού-φασισμού ενάντια στο λαό και τις κινητοποιήσεις του. Δημαγωγεί για τα προβλήματα των αστυνομικών, χύνοντας το δηλητήριο του ναζισμού μέσα στο προσωπικό της Αστυνομίας και των υπόλοιπων Σωμάτων Ασφαλείας. Το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τα δεινά της κρίσης που υφίσταται. Έχει επίσης κάθε δικαίωμα να μη συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική που του αφαιρεί δικαιώματα και να διεκδικεί την κάλυψη των αναγκών του. Αυτή τη διεκδίκηση μπορεί να την εκφράζει από κοινού και με άλλα τμήματα του λαού, με συνδικάτα και φορείς που αγωνίζονται και προβάλλουν τη διέξοδο από την κρίση προς όφελος όλου του λαού. Μέσα από αυτή τη στάση, μαζί με το λαό θα συμβάλουν να ξεριζωθεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή και η εγκληματική της δράση».

Τέτοιες μέρες του 1944, οι πολιτικοί πρόγονοι του Κατσώτη επιτίθονταν σε αστυνομικά τμήματα και κατέσφαζαν αστυνομικούς. Στο δε Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, λίγοι Χωροφύλακες υπερασπίστηκαν την τιμή του Έθνους και έσωσαν την Ελλάδα. Τέτοιες ημέρες του 2013, επί των ημερών μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, ένας κομμουνιστής ινστρούχτορας κάνει ιδεολογική κατήχηση σε αξιωματικούς της αστυνομίας! Σίγουρα, την ώρα της κατήχησης θα έτριζαν τα κόκαλα των ηρώων και μαρτύρων της Αστυνομίας Πόλεων και της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής, που έπεσαν θύματα για την υπεράσπιση της πατρίδας! Μιας πατρίδας που εξευτελίζουν και ξεπουλάνε σήμερα οι κάθε λογής Σαμαράδες και Δένδιες…

πηγή

3 σχόλια:

  1. δεν τους εβγαλε πρωτα τις μπλουζες και τα παντελονια για να δουν μηπως εχουν τατουαζ καμμια ελληνικη σημαια ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι σε ποια άλλη χώρα του κόσμου - εκτός από Κίνα και Βόρεια Κορέα - επιτρέπεται κατήχηση αστυνομικών από κομμουνιστές...

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!

    Ας γνωρίζουν όμως όλοι, ότι στους χαμηλόβαθμους Έλληνες αστυνομικούς επικρατεί αναβρασμός, και η συντριπτική πλειοψηφία τους θα ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Όσο για τα κομματόσκυλα και τους επίορκους γαλονάδες της ΓΑΔΑ, έχουν να πέσουν πολλές κλωτσιές όταν αλλάξουν τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ Ε.Α ΚΛΑΡΑΔΕΣ,ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΛΟΤΣΗΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ,ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ,ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών