Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 07, 2013

Ξεδιάντροπη προτροπή Κικίλια προς τους Έλληνες: "Να μάθουμε να λέμε Shalom"

samaras_evraioi
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η υποταγή στο Σιωνιστικό τέρας από τα μίζερα ανθρωπάκια προκαλεί μόνο αηδία στους αγνούς πατριώτες Έλληνες. Δε θα τολμήσει ΠΟΤΕ ο ΕΛΛΗΝΑΣ να δηλώσει "πίστη" σε κάποιον που αποτελεί μέσα στην αιωνιότητα εχθρό του και από τους πιο σκληρούς πολέμιούς του (Από του Φοίνικες και τους ρωμανιώτες, μέχρι τους χαζάρους της στέπας).

Με ένα κωμικό και πλήρες υποταγής στον παγκόσμιο δυνάστη άρθρο σε ιστοσελίδα επιχειρεί ο βουλευτής της ψοφοδεούς Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας να δώσει τα «φώτα» του, επί της πολιτικής που πρόκειται να διαδραματίσει η Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.
Το άρθρο-«παρέμβαση», μοιάζει περισσότερο με έκθεση ιδεών μαθητή λυκείου, παρά με ανάλυση του διεθνούς σκηνικού και του ρόλου που οφείλει να αναλάβει η Ελλάδα στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. «Η Ελλάδα μετά την κρίση, πρέπει να είναι μια χώρα με εθνική αυτοπεποίθηση, εθνική αυτογνωσία και εθνικό ρεαλισμό», γράφει ο κύριος Κικίλιας, μιμούμενος την πολιτική των ευχολογίων, με την οποία πορεύεται ο πρόεδρός του, Αντώνης Σαμαράς. Πόσο μάλλον, όταν μιλά για......
την Ελλάδα μετά την κρίση, σε μια χρονική περίοδο που η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου δεν αφήνει κανένα περιθώριο προοπτικής πως οδεύουμε στο τέλος της κρίσης.
Μετά από γενικότητες περί πρωταγωνιστικού ρόλου της Ελλάδος και αναγκαιότητας συμμαχίας των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, αναμασώντας όσα πλήθος «σοφών» έχουν κατά καιρούς καταθέσει, ο Κικίλιας εισέρχεται στην αποτύπωση του αντικειμενικού του στόχου, ο οποίος εκφράζεται ξεκάθαρα στην ακόλουθη φράση του: «αν θέλουμε να δούμε το μέλλον της περιοχής μας, κάτω από πρίσμα γεωστρατηγικών συνεργασιών, συμμαχιών και συμπράξεων, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να εξαιρούμε το Ισραήλ»!
Μα σαφέστατα, κάποτε περιμέναμε να μας σώσουν οι Ρώσοι, έπειτα οι Μεγάλες Δυνάμεις, μετά οι Αμερικανοί και σήμερα… το Ισραήλ! «Βαθυστόχαστη» η προσέγγιση Κικίλια, την έχουν άλλωστε διατυπώσει και πολλοί ακόμη «πατριώτες»-κράχτες του σιωνιστικού Ισραήλ και ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο μια αντεθνική κυβέρνηση υποτακτικών αντιμετωπίζει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος, η οποία βεβαίως, καθορίζει εξίσου το παρόν και το μέλλον του Λαού και της Πατρίδος μας.
«Η Ελλάδα μονάχα κερδισμένη μπορεί να βγει από μια συνεργασία με το Ισραήλ. Οι τομείς της ενέργειας, των νέων τεχνολογιών, του τουρισμού, φυσικά της ασφάλειας, είναι οι πρώτες, βασικές κοινές προτεραιότητες, από τη δρομολόγηση της ανάπτυξης των οποίων μπορούν να βγουν κερδισμένοι και οι δυο λαοί μας», επιχειρεί να δικαιολογήσει την θέση του ο κύριος Κικίλιας. Εξάλλου ο βουλευτής της πατριδοκάπηλης ΝΔ επισημαίνει πως μείζον πρόβλημα είναι ο «διαρκής κίνδυνος που απορρέει από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό», το οποίο κατά πως προτείνει, θα αντιμετωπιστεί μέσω μιας συμμαχίας με το κράτος των σιωνιστών.
Εντούτοις, αποφεύγει ο Κικίλιας να αναφέρει πως ο κίνδυνος του ισλαμικού φονταμενταλισμού για την Ελλάδα, είναι προϊόν της πολιτικής της κυβέρνησής του, η οποία όχι μόνο ενθάρρυνε την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, αλλά ουσιαστικά τους παραχωρεί προνομιακά δικαιώματα, χορηγώντας τους παράνομα την ελληνική ιθαγένεια και φέρνοντας προς ψήφιση ένα αντιρατσιστικό έκτρωμα, για την καταπολέμηση τάχα του ρατσισμού που υφίστανται! Επιπρόσθετα, να υπενθυμίσουμε στον κύριο Κικίλια πως ο πρόεδρός του είναι εκείνος που συμμορφώθηκε με την απαίτηση Ερντογάν για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, με ότι συνέπειες θα προκύψουν αναμφίβολα από την συγκεκριμένη ενέργεια.
tzami_mpompolas2
Είναι λοιπόν τουλάχιστον αστείο, να ισχυρίζονται εκείνοι που δημιούργησαν τον ισλαμικό κίνδυνο για την Ελλάδα πως αναζητούν λύσεις για την αντιμετώπισή του. Επιπρόσθετα όμως, είναι εξοργιστικό να αναζητούνται συμμαχίες προς αντιμετώπιση του κινδύνου, μεταξύ εκείνων των δυνάμεων που συνέβαλαν καθοριστικά στην εμφάνισή του: οι σιωνιστικές οργανώσεις και οι ελεγχόμενες και χρηματοδοτούμενες από τους σιωνιστές ΜΚΟ και οργανώσεις «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ήσαν εκείνες που κατηγορούσαν την Ελλάδα για απάνθρωπη μεταχείριση των «μεταναστών και προσφύγων» και τους Έλληνες για ρατσισμό έναντι των δύστυχων ασιατών και αφρικανών. Ο Κικίλιας τώρα, μας καλεί να στραφούμε στο Ισραήλ, με ύφος ικετευτικό και δουλοπρεπές για να επαιτήσουμε την καθοριστική του αρωγή στην καταπολέμηση των ισλαμιστών φανατικών.
«Η συνεργασία με το Ισραήλ, προσφέρει στην Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνει το διεθνές τόξο επιρροής της προς τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική», ισχυρίζεται ο κύριος Κικίλιας. Με έμμεσο αλλά ξεκάθαρο τρόπο, το στέλεχος της ΝΔ μας καλεί να αναλάβουμε την υποστήριξη της επιρροής των συμφερόντων του Ισραήλ στη συγκεκριμένη περιοχή, καθιστώντας με μια τέτοια κίνηση την Ελλάδα εχθρό των λαών της περιοχής. Διόλου τυχαία είναι άλλωστε η υποστήριξη της αντεθνικής κυβέρνησης Σαμαρά στους σφαγείς ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας, τους οποίους χρηματοδοτούν και ελέγχουν απόλυτα οι σιωνιστές προκειμένου να ρίξουν το εχθρικό σ’ αυτούς, Καθεστώς Άσαντ.
Η Ελλάδα σύμφωνα με τον Κικίλια οφείλει να αναλάβει βάρος από την επιθετική πολιτική του Ισραήλ, έναντι των γειτονικών του χωρών, μετέχοντας στις σιωνιστικές ραδιουργίες που δυναμιτίζουν το κλίμα στη Μέση Ανατολή και πέραν της φυσιολογικής εχθρότητας που επιφέρουν, προκαλούν και κύματα νέων λαθρομεταναστών που στρέφονται προς την Ευρώπη, μέσω της Ελλάδος.
«Μια στρατηγική συμμαχία της Ελλάδας με το Ισραήλ, ανοίγει νέες προοπτικές και για τις σχέσεις της χώρας μας με την άλλη όχθη του Ατλαντικού», γράφει πανηγυρικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Τα αποτελέσματα της συμμαχίας αυτής και τις προοπτικές της, τα είδαμε περίτρανα με την αντισυνταγματική και παράνομη πολιτική δίωξη του τρίτου τη τάξει κόμματος στην Ελλάδα και την προφυλάκιση του Αρχηγού και δύο βουλευτών του. Εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, η εμμονή του κυρίου Κικίλια να καταστήσει το Ισραήλ καθοριστικό παράγοντα και καταλύτη των ελληνικών πολιτικών πραγμάτων, νομιμοποιώντας τρόπο τινά την ωμή και παράνομη παρέμβασή του στην ελληνική πολιτική ζωή.
«Η Ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το πρώτο εξάμηνο του 2014, αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για να τραβήξει η Ελλάδα από το μανίκι την υπόλοιπη Ευρώπη. Να κάνουμε εμείς το πρώτο βήμα. Και να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα του Ισραήλ να λειτουργήσει ως φυσικό ανάχωμα εξτρεμιστικών ομάδων από τα νότια σύνορά μας. Η Ελλάδα δίπλα στο Ισραήλ γίνεται πιο ισχυρή απέναντι στην Τουρκία. Η Ελλάδα μαζί με το Ισραήλ αποκτά μια πρόσθετη εναλλακτική για το θέμα της ΑΟΖ, παρακάμπτοντας την Αίγυπτο και τις τρικλοποδιές της», σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ και καταλήγει: «όλα αυτά φυσικά προϋποθέτουν μια Ελλάδα αποφασισμένη να μην χάσει άλλο εθνικό χρόνο. Μια Ελλάδα που θα κατανοήσει τα εθνικά συμφέροντά της, και το πώς αυτά μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα. Μια Ελλάδα συνδιαμορφώτρια και όχι ουραγό των εξελίξεων. Μια Ελλάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση και όχι φοβική»!
Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, η ΝΔ απομακρύνεται από το δόγμα «η ΕΕ θα μας σώσει» από την Τουρκία, αντικαθιστώντας το από το δόγμα «το Ισραήλ θα μας σώσει». Αυτή είναι άλλωστε η πάγια τακτική της ψοφοδεούς και ξενόδουλης δεξιάς παράταξης από δημιουργίας της.
Με την «καθοριστική» του αυτή παρέμβαση, η οποία επιζητεί επί της ουσίας να γίνει η Ελλάς ουρά των σιωνιστών και των συμφερόντων τους με δραματικές συνέπειες για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους, ο κύριος Κικίλιας είναι προφανές πως επιχειρεί να ισχυροποιήσει την πιθανή υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων (όπως διάφορες διαρροές αφήνουν να αιωρείται), αναζητώντας συμμάχους από τα κέντρα επιρροής του σιωνισμού. Προς τούτο μάλιστα και υποδεικνύοντας τον βαθμό υποταγής του στις σιωνιστικές επιταγές, απαιτεί από τους Έλληνες να μάθουν να λένε «Shalom»!
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με όλες του τις δυνάμεις στη Πέμπτη φάλαγγα του εχθρού που δρα εντός της ελληνικής πολιτικής ζωής. Ενάντια στα «yes sir» και τα «shalom» των δειλών και των προσκυνημένων, αντιτάσσουμε την περηφάνια, την Τιμή και την αξιοπρέπεια ενός Λαού ο οποίος αγωνίζεται μέσα από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για την αποτίναξη των τοκογλυφικών δεσμών και για την οικοδόμηση ενός ελεύθερου και δίκαιου Εθνικού-Λαϊκού Κράτους, ικανού να διασφαλίσει το μέλλον του Λαού και του Έθνους μας!
Ευάγγελος Καρακώστας

3 σχόλια:

  1. Κάποια αποσπάσματα από το Ταλμούδ περί Ελλήνων:

    - KETHUBOTH (3Β): Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

    - ABHODAH ZARACH (26Β): Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

    -SEPHER OR ISRAEL (177B): Εάν Εβραίος φονεύση Έλλην, δεν διαπράττει έγκλημα.

    -ΚERITHUTH (6B, σελ. 78): Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι. Οι Έλληνες δεν ονομάζονται άνθρωποι.

    -KIDDUSCHIM (68A): Οι Έλληνες είναι ένας λαός γαιδάρων.

    -MIDRASCH TALPIOTH (225): Oι Έλληνες επλάσθησαν, δια να υπηρετούν τους Εβραίους πάντοτε.

    -SANHEDRIN( 92, 1): Οι Έλληνες, φυλή αγέλη κτηνών, εστί εκ του Σατανά καταγομένη και μόνο το όνομα του χοίρου δικαιούται να φέρει.

    -IORE DEA (157, 2H): Επιτρέπεται να εξαπατάς τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κικίλιας είναι αυτός που πηδάει τον Σαμαρά;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αι στο διαολο κικιλια και μιασματα εβραιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών