Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013

Ε, ναι λοιπόν είναι αλήθεια....Απαγορεύονται και οι στολές στις απόκριες γιατί μπορεί να είναι..."φασιστικές"!!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός ότι το καθεστώς χρησιμοποιεί φωτογραφίες από αποκριάτικα πάρτυ (26/2/2011 = Σάββατο μια ημέρα πριν την Κυριακή της αποκριάς) για να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή για...."εγκληματική οργάνωση" είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη της παρακμής του συστήματος και του εναγκαλισμού του πια με τη γραφικότητα...

Μια φωτογραφία από πάρτυ μασκέ που έχει ληφθεί τις αποκριές (26 Φεβρουαρίου 2011) εκμεταλλεύονται οι καραγκιόζηδες του κατεστημένου για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Έγιναν πάλι ρεζίλι σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Σε λίγο θα ποινικοποιήσουν τα πάρτυ!
Οι "συνταρακτικές αποκαλύψεις", οι οποίες με ένα...
μυστήριο τρόπο διαρρέουν από την δικογραφία συνεχίζονται. Μετά από την καραμπίνα που βαφτίστηκε καλάσνικοφ, σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η συγκλονιστική φωτογραφία από αποκριάτικο πάρτυ όπου κάποιος φορά μια κουκούλα.
Αρκεί κανείς να δει ότι η φωτογραφία έχει όνομα "Πάρτυ", τραβήχτηκε την παραμονή της Κυριακής των Αποκριών το 2011 και ότι όσοι στέκονται γύρω από αυτόν που έχει φορέσει την εν λόγω στολή, έχουν σκάσει στα γέλια! Μετά την έκφραση, όπως φαίνεται η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά, συνεπικουρούμενη από τα παπαγαλάκια της, θα ποινικοποιήσει και το καρναβάλι!
 
Υ.Γ
Η Χρυσή Αυγή έρχεται....Και οι μάσκες θα πέσουν

12 σχόλια:

  1. Έχουμε φθάσει πλέον στα έσχατα όρια της γελοιοποίησης ως κράτος...Ένα κράτος-καρνάβαλος θα ποινικοποιήσει και το καρναβάλι όπως φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη λογική για τέτοιες πράξεις ΑΘΕΩΝ είναι πως απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!! Προσοχή, άλλο αλλόθρησκοι κι άλλο μαζάνθρωποι ΑΘΕΟΙ δηλαδή ΕΧΘΡΟΙ του οτιδήποτε επέμπει σεβασμό, εντιμότητα, ΑΛΗΘΕΙΑ.. ΟΙ ΑΘΕΟΙ της νεοελληνικής ιστορίας είναι οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι ( ή homo sampiens όπως θα νιώθουν πιο βολικά να τους αποκαλεί κανείς) είναι τα πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΝΤΑ!! καταστροφής του Έθνους και της πατρίδας μας.. Τα καραγκιοζιλίκια τους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!! Τέτοια κάνουν και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑ.. Και η πλάκα είναι πως όταν έρθει η ώρα λίγο πριν της εκλογές να ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ το σύνταγμά τους, δεν θα ξέρουν πως να το κάνουν αφού οι περισσότεροι από αυτά τα ΡΕΜΑΛΙΑ της Νου-Δούλας, του κλεφτοπασόκ, του Νεο-πασοκ και λοιποί αριστεροί της συγκυβέρνησης, δεν έχουν πιάσει όπλο στα χέρια τους δηλώνοντας Γιωτάδες για πολλούς λόγους (ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά, αντιρρησίες συνείδησης, καταθλιπτικοί κ.α.) Τι άλλο θα κάνουν να ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. Πραξικόπημα με παρέλαση πούστηδων και παραστάτες τους απερχόμενους δημάρχους αθήνας - θεσσαλονίκης;; ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕΜΑΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνουν ένα παράνομο gay parade...Γιατί απ' ότι φαίνεται μέχρι τότε θα έχουν καταργηθεί τα καρναβάλια...

      Διαγραφή
  3. Μάλλον τα νεοταξιτικα καθικια του συστήματος εχουν μάθει να φοράνε στριγκακια και ζαρτιερες....και τους πειράζουν οι τιμημένος στολές άλλων εποχών...Τεσπτ δεν ξερω αν η ελληνικη ZOG ποινικοποιησει το καρναβάλι,αλλα αυτο που ειναι σίγουρο ειναι ότι η στολή προκάλεσε αυτο για το οποίο αρχικά δημιουργήθηκε....προκάλεσε πανικό και φόβο στους εχθρούς μας....!!!Παντα τέτοια!!!Ευγε...!!!Ζητω η Νικη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, λοιπόν ναι !!! Ομολογώ ότι εγώ φορούσα την στολή αυτή στις Απόκριες !!!

    Είχα ντυθεί Κου - Κλουξ - Κλαν και έκαιγα σταυρούς !!!

    Αυτά είναι τα ατράνταχτα στοιχεία για την "εγκληματική οργάνωση" της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;; Μια άσπρη ρόμπα ;;;

    Ρόμπες ξεκούμπωτες είναι οι δημοσιογράφοι και οι δικαστικοί που δέχονται αυτές τις γελοιότητες !!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τα καλάσνικωφ του Κασιδιάρη, οι φωτογραφίες από τα μασκέ, και οι εικόνες στον υπολογιστή από τον β'παγκόσμιο πόλεμο.

    Δηλαδή η αδερφή μου που έχει ακόμα στον Η/υ της φωτογραφίες του Χίτλερ από μια σχολική εργασία πάει ισόβια.

    Μιλάμε για τραγέλαφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψυχραιμία.

    Εάν καταλάβατε καλά, το πρόβλημα προκύπτει, διότι κάποιοι χλευάζουν την σιωνιστική κομπίνα που ακούει στο όνομα Κου Κουξ Κλαν, η οποία βασικό στόχο είχε και έχει την ιεροποίηση / θυματοποίηση των αφρικανών ώστε να επιτύχουν τον παν-αφρικανισμό και την εξαφάνιση της λευκής φυλής γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να μην 'έχετε καμιία αμφιβολία για τη "διαροή" του διασκεδαστικού υλικού από τους Εισαγγελείς προς τα ΜΜΕ σας λέω πως ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ο υπουργός δικαιοσύνης και σκευωρίας, αθανασίου (δεν μπορεί να μπει σε αυτό το άθλιο υποκείμενο η λέξη κύριος) είναι στα γραφεία της ΕΗΕΑ (μπήκε γύρω στις 12.00) και έχει ιδιαίτερη συνομιλία με τα "εκλεκτά" μέλη του σύριζα και της νου-δούλας που μετέχουν στο παιχνίδι της ΝΤΡΟΠΗΣ!! Ας το έχουν αυτό υπόψη οι άνθρωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
    THE LAST COUP
    Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
    Eπερχόμαστε στην τελική φάση αντιμετώπισης της Χ.Α από το σύστημα, που είναι πιθανόν να οδηγήσει στην τελευταία νίκη του συστήματος της κλεπτοκρατίας απέναντι της, αν υλοποιηθεί.
    Ο συνταγματολόγος Αλιβιζάτος, γνωστός υπηρέτης της πασοκοκρατίας διαβλέπει ότι ήρθε η ώρα να περάσει η τροπολογία (αντισυνταγματικό τέχνασμα), που νομικά θα απαγορέυει την συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, για Δήμους και Ευρωεκλογές.
    Το σκεπτικό είναι ότι όσοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διέυθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, θα στερούνται το δικαίωμα συμμετοχής σε εκλογές, ανεξάρτητα αν έχει οριστεί Δικάσιμος η όχι. Πόσο μάλλον το να υπάρχει τελεσιδικία.
    Σίγουρα οι σε απόγνωση ευρισκόμενοι γκάγκστερς που κυβερνούν την άτυχη πατρίδα μας, θα επιχειρήσουν την τελευταία κομπίνα τους, ακριβώς την τελευταία στιγμή, ούτως ώστε να αιφνιδιάσουν την Χ.Α , μήν αφήνοντας της χρόνο να αντιδράσει.

    Αν εξελιχτούν έτσι τα πράγματα, το σύστημα της κλεπτοκρατίας θα πανηγυρίσει την νίκη στήν τελευταία του μάχη, απέναντι στην ελέυθερη βούληση του Ελληνικού λαού, να διαλέγει ο ίδιος τους εκπροσώπους του. Που μαθηματικά βέβαια θα το οδηγήσει σύντομα στην απώλεια του πολέμου.


    Βέβαια δεν θα καρπωθούν ούτε μισή ψήφο, απο όσους έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την Χρυσή Αυγή, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά τους ενδιαφέρει μόνο το να παρατείνουν τον βίο τους , και όχι η συνολλική εικόνα. Θέλουν απλά να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο. ώστε να ξεπουληθούν όλα και η ανεργία να φτάσει στο 70 τις εκατό. Και χωρίς την Χ.Α, ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ μπορούν να βρούν στον υπόλοιπο "προοδευτικό" χώρο, που καλύπτει όλο το φάσμα κομμάτων και αποκομμάτων , μέχρι και τον τάχα μου διαφορετικό ΣΥΡΙΖΑ,που περιμένει την σειρά του για "γιούργια".

    το τελευταίο χαρτί τους. BLACK KNIGHT

    http://black-knight-kill-the-dragon.blogspot.gr/2013/12/the-last-coup.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, μην ανησυχεις !! Το ενδεχομενο αυτο εχει αντιμετωπισθει !! Παλι πουλο θα παρουν οι "τοξοτες" !!

      Διαγραφή
  9. Κι άλλες φώτο με τάγματα εφόδου.. Και μάλιστα με πραγματικά ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ!! Δεν είναι ο Κασιδιάρης αλλά ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ αλλά δεν πειράζει.. με ένα καλό φωτομοντάζ στα γραφεία των εισαγγελέων της διαπλοκής ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ και η φωτογραφία μπορέι να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ

    http://www.makeleio.gr/?p=36957

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Εφιάλτης των άπλυτων11 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:49 μ.μ.

    Εδώ στο πρώτο ψέμα βάλανε ένα παιδάκι που έχει σηκώσει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ χεράκι του παίζοντας και λένε οτι το έβαλε η Χρυσή Αυγή και τέτοιες μαλακίες.
    Παρακάτω γράφουν οτι βάζανε τα παιδιά να ζωγραφίζουν σβάστιγκες ενώ φανερά στην φωτογραφία έχουν ένα Έψιλον απο την Ελληνική Αυγή και τον γνωστό μας μαίανδρο!
    ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ;
    ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ!

    ΓΟΥΥΥΣΤΑΑΑΑΡΡΩΩΩΩΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών