Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 09, 2013

Ο δολοφόνος τρομοκράτης πρώην ΠΑΣΟΚος Κουφοντίνας μίλησε στα ΜΜΕ και φυσικά έβρισε τη Χρυσή Αυγή.....(Τι άλλο να έκανε...;Να τςη έβαζε βόμβες;)

k_20_0
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά οι ξεφτυλισμένοι δημοσιογράφοι θα διαδώσουν τη συνέντευξη ενός μιαρού δολοφόνου της Αριστεράς - της "προόδου" - μιας και υβρίζει τους "κακούς φασίστες". Άλλωστε αυτοί έτσι νουθετούν τους επόμενους... πρόθυμους - Κουφοντίνες. Με τέτοια "πρότυπα"

Συνέντευξη στην «αγαπημένη των τρομοκρατών» (την «Εφημερίδα των Συντακτών» που διαδέχτηκε την κακόφημη «Ελευθεροτυπία»), έδωσε από τη φυλακή ο σύντροφος Πασοκο-Κουφοντίνας, πρώην τρομοκράτης της 17Ν. και πρώην στέλεχος του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, όταν βρισκόταν στις… δόξες του (κι έκλεβε με χέρια και με πόδια…).

Τώρα, ο παλαιοπασόκος σύντροφος Κουφοντίνας, το γύρισε στο πολύ… επαναστατικό κι αφού φαντασιώθηκε… «εξεγερτικά ρεύματα» και θυμήθηκε τα τραγούδια που’ λεγαν οι εαμοβούλγαροι στον συμμοριτοπόλεμο, έδωσε συμβουλές στους ομοϊδεάτες του για να ξεκινήσουν την… επανάσταση: 
«Για να ξεσηκωθεί ο λαός πρέπει να ξεπεράσει τις πολλαπλά βολεμένες και τακτοποιημένες πολιτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες, να μην περιμένει καμία λύση απ’ τους επίσημους θεσμούς».
Και βέβαια, ο έμπειρος παρακρατικός πασοκοκομμουνιστής φονιάς, δεν παρέλειψε να....
αναφερθεί στο φαινόμενο της εποχής, την Χρυσή Αυγή, χρησιμοποιώντας τις γνωστές ατάκες του… συνταγματικού τόξου (του οποίου είναι σαρξ εκ της σαρκός):
«Η Χρυσή Αυγή έκανε τη «βρόμικη δουλειά», οργάνωνε έναν εμφύλιο πόλεμο για λογαριασμό της εξουσίας, με τις πλάτες του κράτους. Όσο για αυτά που λέει ότι πιστεύει η Χρυσή Αυγή; Εγώ ξέρω ότι πιστεύει στον Χίτλερ, στον ναζισμό, στα κρεματόρια του Άουσβιτς, σε όλα εκείνα τα αποτρόπαια, φρικιαστικά εγκλήματα που αδυνατεί να συλλάβει και η πιο διεστραμμένη φαντασία. Στον νου μου έρχονται τα λόγια του Γκράμσι, πως όταν πεθαίνει το παλιό και δεν έχει γεννηθεί ακόμη το καινούργιο, τότε είναι η εποχή των τεράτων».
Προφανώς, το πασοκόσκυλο μιλώντας για «βρόμικη δουλειά» και για «πλάτες του κράτους», κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, καθότι είναι γνωστός ο βρόμικος ρόλος της 17Ν. στο στερέωμα στην εξουσία της κλεφτουριάς του πασοκισμού! Σκασμός, λοιπόν, «φαρμακοχέρη» σύντροφε Κουφοντίνα, γιατί έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου στη σημερινή δυστυχία του ελληνικού λαού!
(ΥΓ): Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα… κλεπτοκρατική…

3 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι ένα άμεσο και προσωπικό τετ-α-τετ του "επαναστάτη" Κουφοντίνα με τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό θα ήταν ενδιαφέρον....

    Θα βλέπαμε τότε πόσο μάγκας είναι ο Κουφοντίνας, ή αν θα έστηνε πρόθυμα κώλο στο "ναζιστικό τέρας".

    ΡΕ ΟΥΣΤ, παλιοκουμμούνια επαναστάτες του κώλου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρε θα εστεινε κωλο ο θρασυδειλος και δη μετα χαρας... Θρασυδειλο ευνουχακι που ζουσε στο σκοταδι , που να σταθει μπροστα στον Αντρα Λαγο.... Θα εσκυβε με λαγνεια...

      Διαγραφή
  2. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ......
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙ Ο ΜΑΛΑΚ-Σ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών