Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Απόλυτος εξευτελισμός των κρατικοδίαιτων εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ....Ούτε η Γενική Γραμματεία δεν πάτησε στο "συλλαλητήριό" στο Σύνταγμα

Ο Ελληνικός Λαός έχει γυρίσει αμετάκλητα την πλάτη στους πολιτικάντηδες και στα φερέφωνά τους, τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τους εργατοπατέρες - κομματόσκυλα.

Ο μεγαλύτερος μάρτυρας όσο αναφορά την κρατικοδίαιτη και αργυροκίνητη ΓΣΕΕ δεν είναι τίποτε άλλο από την εικόνα της συγκεντρώσεως που πραγματοποιήθηκε χθες στο Σύνταγμα με αφορμή την ψήφιση του άθλιου προϋπολογισμού που εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.

Ούτε οι "παράγοντες" της ΓΣΕΕ δεν..... κινητοποιήθηκαν να βρεθούν στη συγκέντρωση αφήνοντας μόνο τους.....βαστάζους των πανό.

Φυσικά η οποιαδήποτε σύγκριση με συγκεντρώσεις, όπως αυτή της Χρυσής Αυγής προ ημερών, μόνο....οίκτο  μπορούν να προκαλέσουν για τους άλλοτε κραταιούς εργατοπατέρες και νυν...παλιάτσους που τους χλευάζουν ακόμη και οι υποτακτικοί τους!

Υ.Γ.
Χρυσή Αυγή για να βρει ξανά ο Έλληνας εργάτης τη θέση που του αρμόζει και το ρόλο του απέναντι στη λαϊκή-εθνική κοινότητα.

2 σχόλια:

  1. Έκαναν προχθες συλλαλητήρια για τον Γρηγορόπουλο με ισχνή παρουσία...χθες μαζεύτηκαν τρεις και ο κούκος...είναι εμφανές ότι η αριστερά πλέον δεν βρίσκεται σε θέση να διοργανώνει συνεχόμενα καθημερινά συλλαλητήρια...ούτε και να κινητοποιεί μαζικά κόσμο κάτι το οποίο αντιθέτως απέδειξε αυτήν την εβδομάδα ότι είναι σε θέση να κάνει η Χρυσή Αυγή...
    Η χθεσινή αποτυχημένη κινητοποίηση των εργατοπατέρων της αριστεράς έρχεται σε συνέχεια ανάλογων αποτυχημένων εκδηλώσεων του Σύριζα όπως η συγκέντρωση που πραγματοποίησε για την πρόταση μομφής στον ίδιον ακριβώς χώρο...
    ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και λοιπές κομματικές οργανώσεις δεν εκφράζουν πλεόν κανέναν και καλό είναι να αυτοδιαλυθούν για να μην ταλαιπωρούν εαυτούς και αλλήλους...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να κατηγορούμε το συνδικαλιστικό κίνημα για τις αμαρτίες κάποιων αναρχοαριστερών κρατικοδίαιτων λαμόγιων που το απαξίωσαν στη συνείδηση του λαού, η ΧΑ πρέπει να επικεντρώσει την προσπάθειά της στο συγκροτήσει ένα ισχυρό συνδικαλιστικό κίνημα, τουλάχιστον άμεσα στους χώρους δουλειάς, που να διαπνέεται από ισχυρή αγάπη στην πατρίδα και την πίστη και να απαρτίζεται από άνδρες τίμιους, αφιλοχρήματους και ανιδιοτελείς. Αυτό είχε κάνει στο παρελθόν και ο μεγάλος Μεταξάς: δεν κατήργησε τον συνδικαλισμό, απλώς με τις κατάλληλες επεμβάσεις τον έστρεψε προς την καλή κατεύθυνση και ορθή αποστολή του, που είναι να εκπροσωπεί και υπερασπίζεται τα δίκαια των πτωχών Ελλήνων, χωρίς αυτοί έτσι να χρειάζεται να τρέπονται (λόγω απελπισίας) προς τον ανθελληνισμό και τα ξενόφερτα ανθελληνικά συστήματα -κομμουνισμό κλπ.
    Θέλει μεγάλη προσοχή η στάση της ΧΑ και να μην παρασύρεται από την ακραία στάση ορισμένων εδώ μέσα στο θέμα αυτό του συνδικαλισμού και των συνδικαλιστών: όταν πονάνε τα δόντια ούτε ξερριζώνουμε όλη τη σιαγόνα, ούτε -πολύ περισσότερο- ολόκληρο το κεφάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών