Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 08, 2013

Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΜΠΑΝΑΝΕΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Εθνικιστική αφύπνιση και στην Σλοβακία.

Δύσκολοι είναι οι σύγχρονοι καιροί για τους παγκόσμιους εξουσιαστές (σιωνιστές)! Τα εθνικιστικά κινήματα στη Γηραιά Ήπειρο είναι σαν την… Λερναία Ύδρα, το ένα κεφάλι κόβουν από δω (για την ακρίβεια προσπαθούν να κόψουν, αλλά δεν τους βγαίνει…) οι σιωνιστές, άλλο πετιέται από κει! Ενώ, λοιπόν, είχαν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην Ελλάδα, καθοδηγώντας την επιχείρηση καταστολής κατά της Χρυσής Αυγής, ένα νέο κίνημα...
ξεπετάχτηκε στη Σλοβακία. Πρόκειται για το «Λαϊκό Κόμμα – Η Σλοβακία μας» (LSNS), του «Vůdce» (αρχηγού) Μαριάν Κοτλέμπα, το οποίο πέτυχε περιφανή νίκη με 21% στον Α΄ Γύρο και 55,5% στον Β΄, στην περιφέρεια Μπάνσκα Μπιστρίτσα (μία από τις εφτά της χώρας), στις περιφερειακές εκλογές της χώρας. Να σημειωθεί, πως οι εταιρείες δημοσκοπήσεων της Σλοβακίας του έδιναν μόλις… 2,2% (άρα υπάρχουν και χειρότερες από τις δικές μας εταίρες, ας μην… παραπονιόμαστε).

Ο ίδιος πάντα και παντού υποβολέας.

Αμέσως μετά την πρωτοφανή εκλογική του επιτυχία, το σύστημα και τα ΜΜΕ της χώρας προέβησαν σε σχόλια που παραπέμπουν στην επιτυχία της Χρυσής Αυγής, τον Μάιο του 2012 (αποδεικνύοντας ότι ίδιος είναι σ’ ολόκληρο τον κόσμο ο υποβολέας…). Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποια απ’ αυτά: «Σοκαριστική νίκη», «Καταστροφή», «Οι ναζί ξανάρχονται» «Όλοι χάσαμε. Τα στρατιωτικά άρβυλα στην περιφέρεια της Μπιστρίτσα ποδοπατούν τα κεφάλια μας», «Ένας νεοναζί εισήλθε στο πολιτικό πάνθεον της Σλοβακίας», «Ρίγη ανατριχίλας», «Η νίκη του Κοτλέμπα θα ενθαρρύνει κι άλλους εξτρεμιστές στην Ευρώπη», «Ήττα για τη δημοκρατία», «Το φίδι έχει βγει πια απ’ το αυγό του και θα είναι δύσκολο να περιοριστεί», «Ακόμα κι ο Αντίχριστος, ο Σατανάς, ο Χίτλερ ή ο Μουσολίνι θα ήταν καλύτεροι υποψήφιοι από τον Κοτλέμπα» (αυτή η δήλωση ανήκει στον αντίστοιχο… φον Αντωνάκη της Σλοβακίας).

«Η Σλοβακία μας»: ένα γνήσιο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα!

Ο 36χρονος Κότλεμπα, καθηγητής στο επάγγελμα, δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Παλαιότερα υπήρξε αρχηγός του εθνικιστικού κόμματος «Σλοβακία Μαζί», το οποίο ετέθη εκτός νόμου το 2006, για «υποκίνηση εθνικού μίσους» και ο ίδιος συνελήφθη. Αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, ίδρυσε το κόμμα του οποίου ηγείται σήμερα, κι έκανε αγώνα και υπομονή περιμένοντας να ’ρθει η ώρα του. Και να που ήρθε! Το κόμμα, που έχει κεντρικό σύνθημα το «επαγρυπνείτε!», απαιτεί -μεταξύ άλλων- περικοπές στα κοινωνικά επιδόματα που λαμβάνουν τα «παράσιτα» (δηλαδή οι «ευπαθείς», που αποτελούν το 1/10 του πληθυσμού της Σλοβακίας), ζητά από τους συμπατριώτες του να καταναλώνουν εγχώρια προϊόντα, υπόσχεται δουλειά για όλους τους Σλοβάκους, απαιτεί την έξοδο της Σλοβακίας από την ευρωζώνη και το ΝΑΤΟ, το οποίο (δικαίως!) χαρακτηρίζει «τρομοκρατική οργάνωση», και τιμά τους ηγέτες και την ιστορία της χώρας κατά τη διάρκεια του Β΄Π.Π.

Οι σιωνιστές και το «ελληνικό» μοντέλο της καταστολής.

Δεν πρόλαβαν να χαρούν οι Σλοβάκοι εθνικιστές και πλάκωσε η Ιερά Εξέταση των σιωνιστών. Το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, από το Παρίσι, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «οι νέο-ναζί κερδίζουν πολλές πολιτικές νίκες και χρησιμοποιούν το δημοκρατικό σύστημα για να χτυπήσουν τους δημοκράτες», προτρέποντας εμμέσως πλην σαφώς του Σλοβάκους πολιτικάντηδες του εκεί… συνταγματικού τόξου να αφήσουν στην άκρη την πολύ δημοκρατία και να λάβουν κατασταλτικά μέτρα κατά των εθνικιστών. Ο δε επικεφαλής του Εβραϊκού Κογκρέσου της Ευρώπης, Moshe Kantor, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και ζήτησε από τους κυβερνώντες την Σλοβακία να ακολουθήσουν το… «ελληνικό» μοντέλο καταστολής: «Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου στους Ευρωπαίους ηγέτες και τους καλώ να εφαρμόσουν το μοντέλο που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα, με τη διακοπή της χρηματοδότησης τέτοιων κομμάτων». Βέβαια, ακόμα δεν τους γύρεψε να χαρακτηρίσουν το εθνικιστικό κίνημα «εγκληματική οργάνωση» και να κλείσουν τον Αρχηγό και τα στελέχη του στη φυλακή, αλλά σίγουρα θα τους το γυρέψει την επόμενη φορά! 

Ο ρόλος του Ηγέτη.

Κάτι κινείται, λοιπόν, στην Ευρώπη, ξυπνάνε από το λήθαργο οι λαοί και απειλούν το σύστημα και τους διαχειριστές του. Κι έχουμε και ευρωεκλογές σε λιγότερο από 6 μήνες κι εκεί προβλέπω πως δε θα ξέρουν κατά που να γείρουν οι σιωνιστές και κατά που να ασκήσουν τις συνηθισμένες τους πιέσεις. Και να φανταστείτε πως ακόμα δεν υπάρχει φως σε χώρες με μακρά εθνικιστική παράδοση, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ρουμανία, η Πορτογαλία κ.α., παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που είναι βούτυρο στο ψωμί για ένα εθνικιστικό κίνημα. Βλέπετε, δεν αρκούν τα γνωστά προβλήματα (οικονομική κρίση, ανεργία, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα κ.τ.λ.) για να γιγαντώσουν το εθνικιστικό ρεύμα σε μια χώρα. Πρέπει την κατάλληλη στιγμή να υπάρξει (ή να βρεθεί) και το κατάλληλο πρόσωπο, ο Ηγέτης, ο εκλεκτός εκείνος άνθρωπος της μοίρας που θα πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και που θα οδηγήσει το Κίνημα στη Νίκη. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί σύντομα αυτός ο Ένας και στις χώρες αυτές, για να δώσουν στο εθνικιστικό ευρωπαϊκό κίνημα αυτό που τους αναλογεί.

Η τύχη των Ελλήνων εθνικιστών.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές είχαμε τη μεγάλη τύχη να διαθέτουμε έναν τέτοιον Ηγέτη, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των καιρών. Τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Δεν πρόκειται για κολακείες –τις οποίες, σας βεβαιώ, σιχαίνεται να ακούει και να διαβάζει- αλλά για την αποτύπωση της πραγματικότητας. Ο Ηγέτης αυτός, δεν κουράστηκε από τη φθορά του χρόνου, δεν απογοητεύθηκε από τις αποτυχίες, δεν επηρεάστηκε από τις προδοσίες, δε δείλιασε από τις διώξεις, κι όταν ήρθε η ώρα του ήταν εκεί, παρών στο πόστο του, αξιοποιώντας τη μεγάλη ευκαιρία. Και ξευτίλισε το σύστημα των σάπιων ουκ ολίγες φορές. Γι’ αυτό οι υποτακτικοί των παγκόσμιων εξουσιαστών τον τιμώρησαν με τον πιο ακραίο τρόπο: στερώντας την ελευθερία του! Σβήνουν, όμως, τα καντήλια τους και σύντομα, πολύ πιο σύντομα απ’ ότι περιμένουμε, θα πάρουν τη θέση του στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού!   

Οι εθνικιστές-μαϊμού θα πάνε για… μπανάνες.

Επιστρέφω, όμως, εκεί που ξεκίνησα, στην εθνικιστική αφύπνιση στις ευρωπαϊκές χώρες. Δυστυχώς, σε κάποιες απ’ αυτές, παρουσιάστηκαν… εθνικιστές- μαϊμούδες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία και καβάλησαν το άλογο της αφύπνισης. Μαϊμού-εθνικιστές που είναι φανατικοί φίλοι του… Ισραήλ, ανεκτικοί με τους τοιούτους (κάποιοι μάλιστα τους έχουν και μέσα στα κόμματά τους, όπως οι… μικρές Ολλανδέζες), πιο φιλελεύθεροι (με την έννοια του ακραίου καπιταλιστή) από τους φιλελεύθερους, κ.τ.λ. Δηλαδή, Καρατζαφέρηδες! Λίγα είναι τα ψωμιά τους, δεν έχουν μέλλον. Όπως ο ελληνικός λαός κατάλαβε τον προαναφερόμενο και τον έστειλε στην πολιτική απομόνωση, έτσι και οι ευρωπαϊκοί λαοί, αργά ή γρήγορα, θα στείλουν τις μαϊμούδες για… μπανάνες. Κι αν στη Σλοβακία οι «ναζί» κέρδισαν μία περιφέρεια, στην Ελλάδα οι «ναζί» αναμένεται να κερδίσουν πολλούς δήμους και πολλές περιφέρειες! Προς μεγάλη απογοήτευση των ανά τον κόσμο… Μωϋσήδων!

3 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η Χ.Α,ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΠΡΩΗΝ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΙΦΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ Π.Ν ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ Χ.Α.ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΝΕΥ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε λιγο θα γεμισουμε εθνικιστικα κομματα απο προϊόντα του συστηματος ''πρωην στρατιωτικους κομματοσκυλα'' και διαφορους χαφιεδες με σκοπο να αποσπασουν ψηφους απο την χρυση αυγη, αλλα ειμαστε προετοιμασμενοι και γι'αυτο, και δυστυχως γι'αυτους ο κοσμος το γνωριζει οποτε η απατη τους δεν θα περασει.

    χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε τις μαλακιες,δεν ειναι αναγκη,ουτε ειμαστε Κορεατες για να προσκυναμε τον Μεγαλο Ηγετη!Ο Μιχαλολιακος ειναι μαγκας και παληκαρι και γι αυτο τον γουσταρουμε,αμα αρχισουμε τα λιβανισματα,τοτε θα στραβωσει το πραγμα και δεν γουσταρουμε να γεινουμε Κινεζοι!Κοψε λοιπον την πλακα γιατι ο πρωτος που θα φαμα θα εισαι εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών