Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ»!


samaras-skeptikos
Γράφει ο Αντίοχος.

«Ο μεγάλος συνασπισμός», ήταν ο τίτλος του κύριου άρθρου της ναυαρχίδας του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, «Το Βήμα». Το οποίο άρθρο, υπέγραψε ο διευθυντής του ΔΟΛ, Σ. Ψυχάρης. Θέμα του, αυτό που ο κόσμος το’ χει τούμπανο και τα κόμματα της συστημικής σαπίλας… καμάρι: ο «μεγάλος συνασπισμός» (συγκυβέρνηση) ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και όσων ακόμα «δημοκρατικών δυνάμεων» κατορθώσουν να διασωθούν από τη λαϊκή οργή, στις επόμενες εκλογές! Ιδού τα κυριότερα σημεία του άρθρου-προαναγγελία:
 «Φαντασθείτε τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργόν! Πώς σας φαίνεται;
Τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα των τελευταίων πολιτικών δημοσκοπήσεων πολλαπλασιάζουν τα σενάρια για τις πολιτικές εξελίξεις.
Πολλοί βλέπουν αμετακίνητο στη θέση του τον............
κ. Αντ. Σαμαρά, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι βλέπουν τον κ. Τσίπρα νέο ένοικο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Τα σενάρια των εξελίξεων είναι πολλά και καλύπτουν όλα όσα ενδεχομένως μπορούν να συμβούν. Είναι χαρακτηριστικό λ.χ. ότι ο κ. Τσίπρας φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, να συνεργασθεί ακόμη και με τη Νέα Δημοκρατία για τη συγκρότηση κυβερνήσεως σε περίπτωση που οι εκλογές δεν θα έχουν δώσει αυτοδύναμη πλειοψηφία…
Τις εκλογές θα τις κερδίσει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, λέει ο κ. Σαμαράς. Τι εννοεί;».
(ΥΓ): Εννοεί ο φον Αντωνάκης τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» του… συνταγματικού τόξου, δηλαδή όλες μαζί τις… συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ήτοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΡΗΜΑΔ, ΚΚΕ και κόμματος Καμμένου…  Διότι, δύο είναι σήμερα οι πολιτικές παρατάξεις στην Ελλάδα: η Χρυσή Αυγή και οι… άλλοι!

3 σχόλια:

  1. Ληγμένα προιόντα ...
    Να παραδώσουν αύριο το πρωί τις αστυνομικές τους ταυτότητες στο αεροδρόμια και να φύγουν απο μόνοι τους με αξιοπρέπεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αξιοπρέπεια φίλε είναι άγνωστη λέξη για τις πολιτικές ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ της μεταπολίτευσης.

      Διαγραφή
  2. Είναι αδίστακτοι και θρασύτατοι.Οχι μόνο γαμάνε καθέτως και οριζοντίως τον ελληνικό λαό αλλά επιπλέον κλείνουν με κοινές συμφωνίες όλων τους και με υπόγειες, ύπουλες μεθόδους εβραιομασσωνίας στις φυλακές όποιον τολμήσει δυναμικά να τους αντιταχθεί Και σαν αδίστακτους εγκληματίες κατά της Ελλάδος πρέπει να τους αντιμετωπίσει όλους η ΧΑ όταν έρθει στα πράγματα με την ψήφο του λαού και να τολμήσει να τους κλείσει όλους τους στη φυλακή και με συνοπτικές δικαστικές διαδικασίες, Να είναι το ίδιο -αν μη και περισσότερο- αδίστακτη εναντίον τους, για το Καλό του Εθνους. Να μην συμβιβαστεί ποτέ μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών