Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2013

Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας κάνουν κουρέλι το Σύνταγμα κόβοντας την χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή


Τα κόμματα της κλεπτοκρατίας κάνουν κουρέλι το Σύνταγμα κόβοντας την χρηματοδότηση προς την Χρυσή Αυγή

Δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή, επειδή οι βουλευτές της πατριδοκάπηλης ΝΔ, του σοσια-ληστρικού ΠΑΣΟΚ και των υπολοίπων κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου είναι πάμπλουτοι την ώρα που ο Λαός μας στερείται των βασικών αγαθών για την διαβίωσή του. Δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή επειδή οι «ποπολάροι επαναστάτες» του Σύριζα είναι εξίσου ή και περισσότερο ακόμη πλούσιοι από τους συνεταίρους τους σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Η Χρυσή Αυγή όμως ευθύνεται για τη κοινωνική της δράση και τις μεγάλες διανομές τροφίμων σε όλη την ελληνική επικράτεια, οι οποίες και ανακούφισαν χιλιάδες συμπατριωτών μας και γι' αυτό το αντεθνικό Καθεστώς της.....
κλεπτοκρατίας αποφασίζει την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, με πρόφαση τις παράνομες πολιτικές διώξεις της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Το απόγευμα της Δευτέρας, η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να εισηγηθεί προς την Ολομέλεια την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με ψήφους 8 υπέρ και 1 κατά. Ενωμένο δηλαδή το κλεπτοκρατικό τόξο φιλελεύθερων και μαρξιστών απατεώνων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και κατ' επέκταση του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού. Τόσο μονιασμένα τα συνεταιράκια της μεταπολίτευσης απέναντι στην εθνικιστική απειλή για τα προκλητικά τους προνόμια, ώστε να συγκλίνουν στην θέση πως η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως «εγκληματική οργάνωση».
Και για όποιον δεν κατάλαβε ή προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει, εκείνοι τους οποίους το Σύνταγμα ορίζει να νομοθετούν, αποφάσισαν με το έτσι θέλω -«δημοκρατία έχουμε άλλωστε- να υποκαταστήσουν την Δικαιοσύνη, κατατάσσοντας τη Χρυσή Αυγή στις «εγκληματικές οργανώσεις». Βεβαίως, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας, λέει ο σοφός Λαός μας, και οι Έλληνες γνωρίζουν ποιες ακριβώς είναι οι εγκληματικές συμμορίες που καταλήστεψαν τα δημόσια ταμεία, χρηματίσθηκαν από ξένους, υπέγραψαν τα επαίσχυντα Μνημόνια, εξαθλίωσαν το Λαό μας, συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να συμπαρίστανται στους κόκκινους τρομοκράτες. Όπως και να έχει, το χάσμα μεταξύ πολιτικών απατεώνων όλων των αποχρώσεων του αντισυνταγματικού τόξου και Ελληνικού Λαού, ολοένα και βαθαίνει, με τη Χρυσή Αυγή να βρίσκεται αναμφισβήτητα κοντά στα φτωχά λαϊκά στρώματα τα οποία οδηγούνται συνειδητά από το Καθεστώς προς τον αφανισμό.
Με θράσος χιλίων πιθήκων, ο εκπρόσωπος της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και υπουργός Εσωτερικών αυτής, Γ. Μιχελάκης, δήλωσε θεωρώντας πως απευθύνεται σε Λαό χαχόλων: «είναι αδιανόητο για την κυβέρνηση, το κράτος και οι φορολογούμενοι πολίτες να χρηματοδοτούν κόμματα τα οποία κατηγορούνται ότι αποτελούν εγκληματικές ή τρομοκρατικές οργανώσεις, που επιχειρούν να καλυφθούν κάτω από το μανδύα πολιτικού κόμματος»! Μετατρέποντας εαυτόν σε ανώτατο δικαστή δικαστηρίου του βουνού, εκτίμησε πως «ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, που χαρακτηρίζεται από στρατιωτική δομή, σε συνδυασμό με την πληθώρα μαρτυριών και ισχυρών αποδεικτικών στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας»!
Αναμφίβολα, ο θεσμός της Δικαιοσύνης στερείται της επιβλητικής παρουσίας και του διορατικού πνεύματος μιας προσωπικότητας του μεγέθους του κυρίου Μιχελάκη!
Εντούτοις, η Χρυσή Αυγή οφείλει να επισημάνει στον αυθάδη υπουργό, πως έγκυροι δικαστικοί κύκλοι επισημαίνουν πως κανένα από τα έως τούδε στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν αποτελεί σοβαρό ενοχοποιητικό στοιχείο, το δε κατηγορητήριο είναι τόσο σαθρό ώστε οι πολίτες να γελούν με τις αθλιότητες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και των δημοσιογραφικών τους φερεφώνων.
Από την άλλη πλευρά όμως, πλήθος εγκλημάτων με σωρεία μάλιστα στοιχείων, προκύπτουν για την εγκληματική οργάνωση της Χούντας του Μνημονίου: τα κόμματα που την συγκροτούν έπαιρναν μίζες από τη Siemens, λαφυραγώγησαν τα κρατικά ταμεία, υπέγραψαν τα προδοτικά Μνημόνια, οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες, φυλάκισαν αντισυνταγματικά και παράνομα τον Αρχηγό και δύο βουλευτές ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος το οποίο υποστηρίζουν εκατομμύρια Έλληνες και νομοθετούν σε μια αντισυνταγματική Βουλή των 297 βουλευτών. Σας επιστρέφουμε την. εκτίμηση κύριε Μιχελάκη και δυστυχώς για εσάς, δεν πρόκειται για επιστροφή από μέρους μονάχα της Χρυσής Αυγής, αλλά από τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού!
Προς δημιουργία εντυπώσεων στη σύναξη του ετερόκλητου τόξου των απατεώνων και προς ικανοποίηση της αριστεράς των μεγαλοκαταθετών, ο υπουργός της Χούντας χρησιμοποίησε αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και τον όρο «τρομοκρατική οργάνωση». Στον εκπρόσωπο της ολιγαρχίας του πλούτου, απαντούμε πως τους τρομοκράτες θα πρέπει να τους αναζητήσει στο κλεπτοκρατικό τόξο και συγκεκριμένα στην εγκληματική οργάνωση της Κουμουνδούρου, που συμπαρίσταται σε τρομοκράτες, υπερασπίζεται τρομοκράτες και απαιτεί την αποφυλάκισή τους! Τούτο επισήμανε εύστοχα και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Π. Ζησιμόπουλος, ο οποίος και αντέτεινε στις φαιδρότητες των ψευτοδημοκρατών πως η αριστερή τρομοκρατία μετρά ήδη 59 νεκρούς και η Βουλή ασχολείται με την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής!
Σε κάθε περίπτωση ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα πορευτεί όπως πορεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια, δίχως την ανάγκη της κρατικής χρηματοδότησης. Προς απογοήτευση όμως των κλεπτοκρατών και των πραγματικών τους στόχων, το κοινωνικό έργο του Κινήματος θα συνεχιστεί χάρη στον εθελοντισμό των Ελλήνων Εθνικιστών και την αγάπη του Ελληνικού Λαού!
Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών