Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

Βράζει το διαδίκτυο από τις νέες γελοίες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Την ώρα που έγκυες γυναίκες και ανήλικα παιδιά γίνονται μάρτυρες της βαρβαρότητας της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, ο κόσμος έχοντας αντιληφθεί την σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής κατ' εντολή ξένων «στολίζει» όλα τα καθεστωτικά μέσα που επιτρέπουν την δημοσίευση σχολίων στα άρθρα τους.

Μπομπολικό Έθνος:

«Λύσσαξαν με την Χρυσή Αυγή. Όλα τα κάνουν για να...
αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και πιο πολύ γιατί έχουν εντολές από άλλου, όλοι ξέρουμε από πού. Και είναι καλοί μαθητές και υπάκουοι, μόνο για τους Έλληνες αδιαφορούν παντελώς.»

«Αυτά είναι πρωτάκουστα. Ψήφιζα παραδοσιακά Αριστερά. Στις τελευταίες εκλογές ΣΥΡΙΖΑ. Με όλο αυτό το κατάντημα της "δημοκρατίας" τώρα θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή. Είμαι αφάνταστα θυμωμένος. Πιστεύω ότι είναι πλέον επιβεβλημένο για κάθε πραγματικό ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ για κάθε ένα που πιστεύει στην Συνταγματική Τάξη. ΣEαυτήν τον πρώτο λόγο έχει ο ΛΑΟΣ και από κει πηγάζει η ΕΞΟΥΣΙΑ.»

«Βήμα» - ΔΟΛ

"Συνέχισε Σαμαρά και Δένδια τις ανοησίες και θα δεις που θα καταλήξει η Νέα Δημοκρατία και που θα εκτοξευθεί η χρυσή αυγή. Και στο λέει ένας δεξιός που χρόνια οικογενειακά ψηφίζαμε αυτό το κόμμα".

"Η μνημονιακή χούντα είναι τουλάχιστον για φτύσιμο. Είναι απροκάλυπτα ανθελληνική και μόνον στόχο έχει την καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων. Την στιγμή που μας έχει ξεζουμίσει με φόρους και χαράτσια, ανεργία και κλείσιμο επιχειρήσεων, εκείνο που την απασχολεί είναι το κυνήγι της ΧΑ. Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής σε όλους αυτούς τους αλήτες πολιτικούς; Πηγαίνετε στα σπίτια σας ρε χανουμάκια της τρόικας. Αφήστε μας να αναπνεύσουμε. Σας σιχαθήκαμε ρε κλέφτες του ιδρώτα μας".

"Εντωμεταξύ χθες έγινε άρση ασυλίας στον Ηλιόπουλο για παράνομη οπλοφορία ενώ κατείχε άδεια οπλοφορίας! Και δεν έγινε άρση ασυλίας στον Σταθάκη του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορείται για κομπίνα εκατομμυρίων στο Πανεπιστήμιο! Το ίδιο είχε συμβεί και πριν 20 μέρες όταν είχε γίνει άρση ασυλίας στους Κασιδιάρη-Παναγιώταρο επειδή πήραν ένα μικρόφωνο από τα χέρια του δήμαρχου του Μελιγαλά! Και δεν έγινε άρση ασυλίας στην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Διακαή που κατηγορούταν για έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατ' εξακολούθηση άξιας 180.000 ευρώ!"

"Δηλαδή μετά από τόσο ντόρο, τι περιμένουν να βρουν στα σπίτια τους; Κανά αντιαρματικό;"

Newsit - Ευαγγελάτος

"Ντροπή στη ΝΔ. Ντροπή σε όσους πάνε να την ψηφίσουν ξανά".

"Σκληραίνει το μέτωπο σε υγεία παιδεία πλειστηριασμούς φτώχεια και γίνεται ο γνωστός αντιπερισπασμός! δεν τσιμπάμε. Το χουμε ξαναδεί".

"Και ως δια μαγείας ξανά θυμηθήκαμε το σήριαλ ΧΑ λίγο πριν τη ψήφιση σημαντικών νομοσχεδίων. Πάντως όταν πραγματικά θέλουν οι κρατικές υπηρεσίες βρίσκουν αποδείξεις για τα πάντα".

"Α ρε το καταλάβαμε το κόλπο. Ο Μπούκουρας δεν μπορούσε να στήσει το τροχόσπιτο της Μπάρμπι και φώναξε την αντιτρομοκρατική να ψάξει για όπλα - προφανώς αυτά που δεν βρήκαν κάτω από τις γλάστρες του Λαγού. Αλήθεια αυτήν την εβδομάδα δεν θα περάσουν κάτι νομοσχέδια για διόδια, αντιρατσιστικό, κατασχέσεις κ.λ.π. Κοίτα ρε συ κάτι συμπτώσεις... Αλλά τι ασχολούμαστε με βλακείες που ψηφίζει η βουλή εδώ θα βρείτε ολόκληρο σετ μαχαίρια σε κάθε σπίτι ικανά να κόψουν μέχρι και φασολάκια..."

Πρώτο Θέμα

"Έρευνες στα σπίτια των πολιτικών που μας κατάκλεβαν τόσα χρόνια, γιατί δεν γίνεται;"

"Στην Ελλάδα του 2013-14 ή θα σου μπουκάρει στο σπίτι ο διαρρηκτής ή ο κλητήρας για κατάσχεση ή οι κουκουλοφόροι της ''αντί-τρομοκρατικής''

"ΣΑΜΑΡΑ: Συνέχισε τις ανοησίες και θα δεις που θα καταλήξει η Νέα δημοκρατία, και που θα εκτοξευθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και στο λέει ένας δεξιός που πάντα οικογενειακά είμαστε μαζί με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Επαναλαμβάνω δεξιός! Στο τσάκ είμαστε σαν οικογένεια να ψηφίσουμε δαγκωτό χρυσή αυγή ( 5 ψήφοι) , αν είναι να ψηφίζουμε αυτό το κόμμα και να κάνει κουμάντο ο ξένος παράγοντας και οι ξεφτιλισμένοι αριστεροί-προδότες τότε θα σου κουνήσουμε το μαντήλι. Θα δεις τις εκλογές και θα τρίβεις τα μάτια σου!

"Βρε ότι και να κάνετε στην ΝΔ δεν γυρνάμε! Αν δεν υπάρχει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ψηφίσω οτιδήποτε άλλο εκτός από ΝΔ!! Μακάρι να διαλύσει η ΝΔ και να πάνε φυλακή όσα στελέχη της έχουν κάνει κλεψιές και λαμογιές!"

"Τι έγινε, πάλι πανικός εκεί στην Νέα Πασοκρατία; Ξεπέρασε το 25% στα γκάλοπ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και άρχισαν πάλι τις διώξεις;"

"Τι άλλο να κάνουμε; Την τηλεόραση την κλείσαμε, τα αυτιά μας τα κλείσαμε, τα μάτια μας τα κλείσαμε. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με τους νυχοκόπτες της Χρυσής Αυγής. Έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι μ' αυτή την ιστορία. Αποφυλακίστε τους να τελειώνουμε, αφού δεν βρίσκετε τίποτα. Βαρεθήκαμε".

"Ελπίζω το ψωμί να το αγόραζαν σε φέτες γιατί πλέον και τα κουζινομάχαιρα τα βαφτίζουν οπλοστάσια"

"Ένας μήνας πέρασε από τη δολοφονία Φουντούλη - Καπελώνη και αντί η αντιτρομοκρατική να ψάχνει για τους ενόχους που κυκλοφορούν ελεύθεροι, ψάχνει στα σπίτια των θυμάτων..."

"Τι θα μπορούσαν να είχαν αφήσει στο σπίτι τους μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει; Ζούμε τελικά σε μία χώρα που οι ανώτεροι λειτουργοί και άρχοντες είναι απλά απίθανοι. Με αυτούς δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Τώρα η αστυνομία θα βγάλει φωτό με black metal δίσκους και αξεσουάρ του Καιάδα και θα την κάψουν την ΧΑ..."

"Φυσικό είναι. Για 2 λόγους.. 1. Ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις πάλι... 2. Πρέπει να περάσουν και κάτι νομοσχέδια για ΑΚΙΝΗΤΑ και ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ρε δε πα να... Πολιτικό και mediako σύστημα κάνετε ότι μπορείτε για να μας κάνετε όλους Χρυσαυγίτες!"

πηγή

4 σχόλια:

  1. Ειναι τρομερο το πόσο εχει αλλαξει η διαθεση των σχολιαστων σε δυο μηνες ακομα και σε "τοξοτικα" μεσα ( Newsit, Βημα, Καθημερινη κ.α.) .. Σπανιως βλεπεις υβρεις για την Χ.Α. ,και αντιθετα το μπινελικι που πεφτει στην κυβερνηση ,οχι μονο για την γενικωτερη πολιτικη της, αλλα κυριως ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ Χ.Α. , παει συννεφο... Και τι ερχεται ακομα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι ύβρεις και τα ειρωικά σχολιάκια για την ΧΑ όλως τυχαίως εμφανίζονται κατα κύματα... Κάποιος "κακοήθης" θα υπέθετε οτι είναι τα γνωστά επιδοτούμενα τρολλάκια της Συγγρού, τα γνωστά και ως "μουρουτάκια"

      Αντε, και κανένα απεγνωσμένο τσυριζομποτ ή κνιτομποτ...

      Διαγραφή
  2. Ρε Καιάδα, ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;
    ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ; MP3 PLAYER ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!
    άκου εκεί mp3!
    Αμ αυτός ο Μπούκουρας! ΕΙΧΕ ΡΕ 2 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ!!!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΥΡ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ!
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ; ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΡΙΣΚΕ!;

    Για όσους δεν καταλάβανε (τους άπλυτους αγάμητους ξεφτύλες) παραθέτω τα παρακάτω "πειστήρια"

    Στο σπίτι του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στη Ραφήνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    • δύο φωτογραφικές μηχανές και δύο κινητά τηλέφωνα,
    • τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και usb,
    • φυσίγγιο πυροβόλου όπλου των 9 mm,
    • στυλό-ψηφιακή συσκευή και τηλεκάρτα,
    • ψηφιακή συσκευή mp3 και
    • φωτοαντίγραφο άδειας οπλοφορίας

    Από το σπίτι του Γεωργίου Γερμενή στην Καισαριανή οι αστυνομικοί κατάσχεσαν:

    • τρία κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim,
    • φωτογραφική μηχανή, φορητός υπολογιστής, usb και i-pad,
    • δυο ψηφιακές συσκευές card reader
    • 25 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου και 2 κάλυκες κυνηγητικών φυσιγγίων,
    • 175 φυσίγγια πυροβόλων όπλων των 0,32 mm, των 7,65 mm και των 0,40 snw

    Στα δύο σπίτια του Στάθη Μπούκουρα στην Αθήνα και την Κόρινθο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

    • ένα πιστόλι μάρκας CZ 9 mm με γεμιστήρα και επτά φυσίγγια 9 mm, που κατείχε νόμιμα,
    • μια καραμπίνα μάρκας BENELLI, που κατείχε νόμιμα,
    • 36 κυνηγητικά φυσίγγια,
    • ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης,
    • ηλεκτρονικό υπολογιστή και δύο usb,
    • ψηφιακή συσκευή mp3 και δύο πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψόφια Περιστέρα μαμά του άπλυτου.6 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:25 π.μ.

      Καλά που δεν είχαν και κανένα κασκολάκι Χρυσή Αυγή, εκεί πηγαίνανε σούμπιτοι για ισόβια λέμε.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών