Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

Το ομολογεί και ο Τσίπρας..."Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει......"


Μέχρι και ο Τσίπρας το παραδέχεται: «Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή»

Την ίδια ώρα που οι μισθωμένες δημοσκοπήσεις επιχειρούν να παρουσιάσουν ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής «πέφτουν», έρχεται ο Τσίπρας και προδίδει όλο αυτό τον προπαγανδιστικό αγώνα του συστήματός, εναντίον της μοναδικής πραγματικής αντιπολίτευσης στον τόπο.
Ο «αντισυστημικός» Τσίπρας έδωσε, λοιπόν, κοινή συνέντευξη στα πιο συστημικά μέσα παγκοσμίως, ήτοι στο Reuters, το BBC και τους Financial Times (ή Financial Crimes όπως ευστόχως, αλλά εκ παραδρομής σημειώνει η έτερη συστημική φυλλάδα «Το Βήμα»). Προσπερνάμε το γεγονός ότι ο Τσίπρας παρουσιάζεται δήθεν ως «αντισυστημικός» και παρόλα αυτά τον υποδέχονται με.....
ανοιχτές αγκάλες στον πυρήνα του συστήματος, για να φτάσουμε στο «ζουμί» των δηλώσεων του.
Αφότου, λοιπόν, «προφήτεψε» εθνικές εκλογές εντός του 2014, μίλησε και για τις ευρωεκλογές, λέγοντας: "Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει και με διαφορά αλλά φοβάμαι ότι και η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει την εκλογική της δύναμη. Για την κυβέρνηση θα είναι μια αληθινή καταστροφή. Ο φόβος του κυρίου Σαμαρά είναι ότι θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει την εφαρμογή του Μνημονίου χωρίς τη στήριξη του λαού".
Βεβαίως ο Τσίπρας δεν είπε τίποτε το νέο, γεγονός απογοητευτικό για αυτόν που ακολούθησε τον Τζέφρυ στο τοπ 100 των «διανοητών» του κόσμου (κάτι δηλαδή σαν παγκόσμιο βραβείο χαζομάρας…). Το ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς το έχει αποτυπώσει ως πραγματικότητα ακόμα και η πιο εμπαθής και πολιτικά κατευθυνόμενη δημοσκόπηση. Το ότι ο Σαμαράς και η ΝΔ καταρρέει το λένε οι πάντες εκτός από τα κανάλια. Το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα καταφέρει να εισέλθει καν στην Βουλή είναι ένα άλλο ζήτημα, επίσης βέβαιο.
Όμως αυτό που δεν απάντησε ο Τσίπρας γιατί δεν τον ρώτησαν τα φιλικά προς αυτόν συστημικά μέσα του εξωτερικού είναι ότι δεδομένης της πτωτικής στασιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της καταστροφής των μνημονιακών δυνάμεων, δεν του μένουν και πολλές επιλογές ως προς τον σχηματισμό κυβέρνησης. Κανένα άλλο σενάριο δεν «βγαίνει» κοιτώντας τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, παρά μόνο ένα:
Ο συνασπισμός όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου σε μία ειλικρινή μνημονιακή και εθνοκτόνα συγκυβέρνηση του αντισυνταγματικού τόξου, η οποία θα έχει απέναντι της ως μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης την Χρυσή Αυγή. Τότε επιτέλους ο Ελληνικός Λαός θα δει την αλήθεια σε όλη της την μεγαλοπρέπεια και θα σημάνει η λήξη της κλεπτοκρατικής κυριαρχίας  και η απαρχή της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού.

2 σχόλια:

  1. Στην βουλη υπαρχουν πλεον 2 κομματα, η χρυση αυγη και ολοι οι αλλοι, ο καιρος ηρθε για να καθαρισει η ελλαδα απο τα σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΉΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! Η άνοδός μας είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο καθημερινός τους εφιάλτης!! Το μαρτύριο της σταγόνας ζουνε καθημερινά να ΛΑΜΟΓΙΑ του παρα-συνταγματικού τόξου.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών