Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2013

Η ΑΓΕΡΩΧΗ επιστολή του πατέρα του Ήρωα Φουντούλη στον Πρόεδρο της "δημοκρατίας" που ξέχασε τα Ελληνόπουλα που σκότωσε η αριστερή τρομοκρατία...


Λάμπρος Φουντούλης: Ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, Λάμπρος κοινοποίησε σήμερα μια ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την στάση του Κάρολου Παπούλια που ενάμιση μήνα μετά την στυγερή δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας από τους αριστερούς τρομοκράτες, δεν έχει στείλει ακόμα ένα συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια. Την σιωπή της Προεδρίας της Δημοκρατίας είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή και όπως φαίνεται ο Κάρολος Παπούλιας συνεχίζει να κωφεύει.
Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Λάμπρου Φουντούλη:

Πέρασαν 42 ημέρες από την μαύρη Παρασκευή της 1-11-2013 που ο γιoς μας Γιώργος Φουντούλης και ο φίλος του Μάνος δολοφονήθηκαν άνανδρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Ακόμα περιμένουμε απάντηση από τον "Ανώτατο Άρχοντα και εγγυητή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας."
Επειδή δεν λάβαμε ούτε ένα συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του παιδιού μας ούτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ούτε από τον Πρωθυπουργό της χώρας η σύζυγός μου και μητέρα του Γιώργου έστειλε την παρακάτω επιστολή στην ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο τμήμα "Επικοινωνία" με αποδέκτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας απλά αγνόησε το γράμμα της ΜΑΝΑΣ.
Ίσως ο διαχειριστής της σελίδας να το απέκρυψε από τον Πρόεδρο για δικούς του λόγους, αλλά και πάλι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες από κάποιους που αποφασίζουν αντ' αυτού για το εάν πρέπει να ενημερώνεται για κάποια προσωπικά θέματα ή όχι. Σας παραθέτω αυτούσια την επιστολή γιατί και εγώ σαν πατέρας έχω πληγωθεί από την συμπεριφορά αυτή και θέλω να την κοινοποιήσω δημόσια με την δυνατότητα που μου δίνει το διαδίκτυο αφού δεν έχω άλλον τρόπο.
Αθήνα 4-11-2013
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Επιθυμώ να σας εκφράσω την λύπη μου και την δυσαρέσκειά μου γιατί δεν προβήκατε στην ελάχιστη τυπική σας υποχρέωση να μας εκφράσετε τα συλλυπητήριά σας για τον άδικο χαμό του δολοφονημένου παιδιού μας του Έλληνα πολίτη Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία όταν η πατρίδα τον κάλεσε να φυλάξει τα σύνορά της σε ένα μακρινό φυλάκιο της Αλεξανδρούπολης με πίστη, αγάπη και τιμή στη στολή του Έλληνα Στρατιώτη και στην Πατρίδα.
Μετά τιμής
Η μητέρα του
Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου - Φουντούλη

10 σχόλια:

  1. Λαμπρο Φουντουλη, πατερα του Ηρωα Γιωργου, μην απευθυνεσαι σε ανθρωπακια... Τους δινεις αξια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσή Αυγή δεν ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές. Είμαι μόνιμος καθηγητής σε σχολείο. Έχω μεταπτυχιακό και διδακτορικό. Στις επόμενες θα ψηφίσω Χ.Α.
      Όσο βλέπω απόψεις σαν του Zombie Eaters τόσο πιο σίγουρος γίνομαι για την επιλογή μου. Να είσαι καλά Zombie Eaters που με κρατάς σε εγρηγορση.

      Διαγραφή
    2. Ο τραβεστι που πηρε το ονομα του Zombie τωρα, εχει ξυπνησει πολυ κοσμο...Οταν υποστηριζα απο παλια οτι δεν επρεπε να μπαναριστει αυτα εβλεπα....Αυτο για καποιους φιλους που ειχαν αντιθετη γνωμη...

      Διαγραφή
    3. Και εγω δε ψηφιζα μεχρι τωρα τιποτα,γιατι δε πιστευω οτι οι εκλογες αλλαζουν κατι.Απο οικογενεια αριστερη προερχομαι,χωρις να δινω προσωπικα σημασια στα πολιτικα.Ομως,οι 2 δολοφονιες και το μισος που επιδεικνυει το συστημα και το παρακρατος του δε μου αφηνει αλλη επιλογη απο το να ψηφισω ΧΑ.

      Διαγραφή
    4. Παραμύθα;... αγαπητέ παραφέρεσαι. Δεν είναι παράσημο το να είμαι καθηγητής αν και σε ευχαριστώ που έχεις το επάγγελμα μου σε τόσο μεγάλη εκτίμηση.
      Αρχή μου είναι not to feed the troll, αλλά είσαι τόσο αστείος που δε με χαλάει να ασχολούμαι μαζί σου.
      Παρεμπιπτόντως δεν είπα ότι είμαι ΧΑυγίτης. Είπα ότι θα ψηφίσω Χ.Α.
      Τεκμήριο του επαγγέλματός μου και των ακαδημαϊκών προσόντων ανά πάσα στιγμή.

      Σε ευχαριστώ πολύ για την εγρήγορση.

      Διαγραφή
    5. o zombie eater νομιζει οτι ειναι ολοι ειναι αγραμματοι και καλογαμημενοι απο πισω σαν αυτον.Με κριτικη ικανοτητα αμοιβαδας και μηδαμινες γνωσεις ,μονο με ενα τροπο μπορει να του δωσει καποιος σημασια.Να τον βρισει,να τον αμφισβητισει ή να τον προκαλεσει γενικοτερα....Ο τυπος ειναι troll της συγγρου και προδοθηκε απο την αρχη.

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( Ο ΕΘΝΙΚΟΣΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΒΙΛΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα και άδικο να εκφράζονται έτσι νέοι άνθρωποι. Αυτοί που σήκωσαν το ανάστημα τους, Ελληνες Πατριώτες, τους χτύπησαν άνανδρα. Φάτε λοιπόν την Δημοκρατία των φαύλων και αφήστε τους αδικοχαμένους να ηρεμήσουν. Ανανδροι και ανόητοι...Επιτέλους πότε θα καταλάβετε τα αυτονόητα..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΓΚΙΝΗΘΟΥΝ.ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο το 1974 ψηφιζα ''Ν.Δ'' Τωρα με χιλια ''Χ.Α''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών