Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 18, 2013

ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ- ΔΗΜΑΡ: ΟΙ… «ΓΚΕΙ» ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ… ΚΟΝΤΑ!

GayPrideL
Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν χθες βουλευτές του μνημονιακού κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, του «αντιμνημονιακού» ΣΥΡΙΖΑ και της… ημιμνημονιακής ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ)! Πως κι έγινε αυτό το περίεργο συναπάντημα; Για χατίρι των «γκέι»!

Στη συνέντευξη τύπου, που οργανώθηκε από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΜΚΟ φυσικά…), βουλευτές και των τριών κομμάτων ξιφούλκησαν κατά της κυβέρνησης, γιατί δε.....
συμμορφώνεται με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για το σύμφωνο συμβίωσης και να συμπεριλάβει σε αυτό και τα ομόφυλα ζευγάρια (η μη συμμόρφωση οφείλεται στο ότι «θα εκμεταλλευτεί το θέμα η Χρυσή Αυγή», όπως είπε προσφάτως ο υπουργός «δικαιοσύνης» σε αντιπροσωπεία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που τον επισκέφθηκε).
Πάντως, η ΕΕΔΑ ζητά επίσης τη ρητή αναγνώριση του δικαιώματος των ομόφυλων ζευγαριών να παντρεύονται, ακριβώς όπως μπορούν και τα ετερόφυλα ζευγάρια και του δικαιώματος υιοθεσίας παιδιών. Προφανώς συμφωνούν σ’ αυτά και τα τρία κόμματα, εκπρόσωποι των οποίων παρευρέθηκαν, αλλά δεν το είπαν γιατί είναι της τακτικής «βήμα προς βήμα». Αυτά είναι τα επόμενα βήματα…
Δεν το είπαν οι εκπρόσωποι των δύο εκ των τριών κομμάτων, γιατί η βουλευτής Γιαννακάκη της ΡΗΜΑΔ δεν κρατήθηκε και έψεξε την «συντηρητική» ελληνική παιδεία. Ιδού γιατί:    
«Στα ελληνικά σχολεία δεν υπάρχει το αντίστοιχο υλικό το οποίο να εξηγεί στα παιδιά ότι υπάρχουν και οικογένειες με δύο μαμάδες ή με δύο μπαμπάδες».
Ήμαρτον!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών