Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2013

Newsbomb.gr: "Το εβραιοσιωνιστικό lobby πίσω από τις διώξεις της Χρυσής Αυγής"

 Όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι, υπό το βάρος των εξελίξεων - δημοσκοπική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής με ταυτόχρονη αποκάλυψη της σκευωρίας εναντίον της -, αρχίζουν και ομολογούν ότι οι θιασώτες των διώξεων του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων εθνικιστών είναι τα κέντρα ξένα εξουσίας και συγκεκριμένα οι Σιωνιστές...

Έτσι η μια ακόμη ιστοσελίδα, που βρίσκεται ανάμεσα στα 3 πρώτα δημοσιογραφικά portal στην Ελλάδα, και σίγουρα δεν είναι καθόλου φιλικά προσκείμενη στους Εθνικιστές - το ακριβώς αντίθετο - αποκαλύπτει τον πραγματικό εγκέφαλο πίσω από τις διώξεις των Χρυσαυγιτών που δεν είναι άλλος από τον "αιώνιο εβραίο"..
Ο "αιώνιος εβραίος" προσωποποιείται στον Ντέιβιντ Χάρις, Πρόεδρο του Παγκόσμιου εβραϊκού συμβουλίου, και είναι ο άνθρωπος που κατευθύνει όλες τις διαδικασίες που ακολουθεί το καθεστώς εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα...
Μεταφέρουμε αυτούσια το άρθρο της ιστοσελίδας newsbomb.gr 
«Ο πασίγνωστος και πανίσχυρος Εβραίος, Ντέιβιντ Χάρις είναι σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Εβραϊκής Κοινότητας.

Είναι το πρόσωπο που....
πριν περίπου έναν χρόνο ζήτησε προσωπικά από τον Αντώνη Σαμαρά- με τον οποίον διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις- να κλείσει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και να στείλει τα στελέχη της πακέτο στη Δικαιοσύνη.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν απλώς η αφορμή, καθώς οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής θα είχαν δρομολογηθεί με κάποιον τρόπο ούτως ή άλλως», αναφέρει η ιστοσελίδα, σε μια έκλαμψη αλήθειας, μέσα στον ορυμαγδό λάσπης και συκοφαντιών των τελευταίων μηνών.

Τα παραπάνω, έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο σιωνιστής Χάρις, ο οποίος είχε εκφράσει μετά τις συλλήψεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής την απόλυτη ικανοποίησή του διότι ο Αντώνης Σαμαράς και η κυβέρνησή του τήρησαν τον λόγο που είχαν δώσει στον ίδιο!

Κατά τ' άλλα, το δημοσίευμα αναφέρεται στα θερμά συγχαρητήρια του Ντέηβιντ Χάρις προς τον εντολοδόχο πρωθυπουργό Σαμαρά, αλλά προβαίνει και σε μια αποκάλυψη, η οποία δεν μένει παρά να πραγματοποιηθεί προκειμένου να προκύψει ακόμη ένα ατράνταχτο στοιχείο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που δρα υπό τον μανδύα της κυβέρνησης και εκτελεί τις διαταγές των σιωνιστών:

«Όμως όπως όλα δείχνουν οι κατευθύνσεις που δίνει ο πανίσυχρος Εβραίος στην ελληνική κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δώσει εντολή ώστε η δίκη των Χρυσαυγιτών να γίνει άμεσα, το αργότερο μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι θέλει να έχει στα χέρια του καταδικαστικές αποφάσεις προκειμένου - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- να προβεί και οι Εβραίοι να ζητήσουν δικαστικά την τιμωρία των στελεχών της Χρυσής Αυγής για την άρνηση του Ολοκαυτώματος»!
Όλα τα ανωτέρω, αποδεικνύουν πως η αντεθνική κυβέρνηση, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά δεν είναι παρά μια στυγνή εγκληματική οργάνωση η οποία λαμβάνει εντολές από τους ξένους και τις εκτελεί εντός της ελληνικής επικράτειας. Ο Ελληνικός Λαός έχει μπροστά στα μάτια του όλα τα στοιχεία και επιπλέον την ανυπέρβλητη δύναμη να τιμωρήσει τους προδότες, τους επίορκους και τους καλοπληρωμένους υπαλληλίσκους σκοτεινών ξένων κέντρων εξουσίας που περιφρονούν τους Έλληνες και τις πολιτικές τους ελευθερίες. Η Χούντα του Μνημονίου, αργά ή γρήγορα θα πέσει και οι ένοχοι πλήθους εγκληματικών πράξεων κατόπιν οργανωμένου σχεδίου κατάλυσης του πολιτεύματος θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Τότε και μόνον τότε, ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα έχει δικαιωθεί!
Υ.Γ.
 Σύντομα οι Εθνικιστές θα είναι οι επόμενοι.... Μακεδόνες που θα συντρίψουν την... Τύρο!

Υ.Γ.2
Juden Raus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών