Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014

Δεν το ψιθυρίζουν, αλλά το φωνάζουν πια τα ΜΜΕ... "Δημοκρατία": "Στην Α' Αθήνας η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη με 17%!"


Εφημερίδα “Δημοκρατία”: 17% η Χρυσή Αυγή στην Α΄ Αθηνών»!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Το 2010 ήταν η αρχή, εμπρός για μια Αθήνα Εθνικιστική"

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους «εγκεφάλους» της ΝΔ εν όψει των επερχόμενων εκλογών του Μαΐου. Ο Δήμος της Αθήνας, αναμφίβολα, τους προξενεί τρομερό πονοκέφαλο, καθώς η υποψηφιότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Δημοκρατία», τα οποία και παραθέτουμε.

«Στις μετρήσεις το έχει ρίξει για τον Δήμο της Αθήνας η Συγγρού. Όπως μαθαίνω, τις τελευταίες μέρες τρέχει μια νέα μέτρηση στην οποία έχουν περιληφθεί τα ονόματα του.....
υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη (έχει αρνηθεί), του προέδρου του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνου Μίχαλου και του πρώην δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη. Ακούω ότι ο αντιμνημονιακός βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην δήμαρχος, ο οποίος κάνει συνεχείς εμφανίσεις στα ΜΜΕ, άρχισε και «τσιμπάει» στη μέτρηση.
Η υποψηφιότητα Δένδια πάει καλά, αλλά πλέον έχει το χάντικαπ ότι βρίσκεται σε μετωπική με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, οι οποίο στην Α΄ Αθηνών φέρεται ότι αποτελούν το 17% του εκλογικού σώματος, ποσοστό διόλου ευκαταφρόνητο. Πριν βάλει φυλακή τον Μιχαλολιάκο και την παρέα του, ο Κερκυραίος περνούσε στο εκλογικό σώμα με άνεση. Τώρα συναντά αντιστάσεις».
Η εφημερίδα παραδέχεται ότι η δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Α΄ Αθηνών είναι πολύ μεγάλη, τοποθετώντας την στο 17%. Ίσως γι αυτό, άλλωστε, δεν έχει βρει υποψήφιο μέχρι τώρα, ο οποίος θα δεχθεί να γίνει το «εξιλαστήριο θύμα» που θα ηττηθεί κατά κράτος από τον Ηλία Κασιδιάρη. Δεν ξέρουμε αν τελικά ο Δένδιας αποτολμήσει να κάνει το εγχείρημα. Όποιος, όμως, και να το κάνει ας γνωρίζει ότι το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να κάνει μπάνια για να «μαυρίσει». Θα «μαυρίσει» μια και καλή στις 18 Μαΐου… 
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών