Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014

Σιωνιστές και Ε.Ε. διατάζουν το ανδρείκελο Σαμαρά και αυτός εκτελεί πρόθυμα... "Βγάλτε τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου τώρα για να μην κατέβει στις ευρωεκλογές"


Ε.Ε. και σιωνιστές διατάσσουν, η Χούντα του Μνημονίου εκτελεί: Βγάλτε εκτός ευρωεκλογών την Χρυσή Αυγή

Η απόφαση της προφυλάκισης τριών ακόμα βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί παρά την βήμα προς βήμα εκτέλεση από μέρους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, της ρητής εντολής από την Ε.Ε. και τους σιωνιστικούς οργανισμούς των ΗΠΑ να «τελειώνει με την Χρυσή Αυγή». Τούτο αναφέρει ειδησεογραφικός ιστότοπος, ο οποίος και αναλύει τα επόμενα βήματα του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, τα οποία και διαρρέουν σε πιο «εκλεπτυσμένη» μορφή, τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης.
«Αναζητείται φόρμουλα ώστε να απαγορευτεί η κάθοδος της Χ.Α. στις Ευρωεκλογές», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: "μετά και το νέο κύμα συλλήψεων Χρυσαυγιτών βουλευτών, η κυβέρνηση φαίνεται πως.....
εκτελεί βήμα- βήμα τις εντολές που έχει πάρει από την Ευρώπη αλλά και το πανίσχυρο αμερικανο-εβραϊκό λόμπι για «να τελειώνει με την Χρυσή Αυγή»". Προς υλοποίηση της ανωτέρω εντολής από τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, η δικαστική εξουσία ακολούθησε κατά γράμμα την απαίτηση της πολιτικής για προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δίχως το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο.
«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Βρυξέλλες εκφράζουν πλέον ανοιχτά την ανησυχία τους σε Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχους για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Θεωρούν ότι το πρώτο δυνατό χτύπημα κατά της Ευρώπης, πρέπει να το αναμένει στις προσεχείς ευρωεκλογές από την Ελλάδα με την άνοδο ακραίων αντιευρωπαϊκών δυνάμεων», επισημαίνει το δημοσίευμα. Η αντισυνταγματική αντιμετώπιση και οι πολιτικές διώξεις εις βάρος του νόμιμου Πολιτικού Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και όχι άλλου κόμματος αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο είναι κατά των Μνημονίων είναι η Χρυσή Αυγή. Ούτε τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα της αριστεράς διώκονται, ούτε βέβαια και τα κόμματα-ουρές της ψοφοδεούς ΝΔ.
Οι βεβιασμένες κινήσεις πανικού της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά ερμηνεύονται από το εν λόγω δημοσίευμα, κατά τρόπο ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό: «Φοβούνται στην Ευρώπη ότι αν η Χ.Α. συμμετέχει στις ευρωεκλογές, είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να αποσπάσει ένα αξιοσημείωτο εκλογικό ποσοστό, τόσο υψηλό ώστε να είναι αρκετό για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και γενικότερα στην εικόνα της Ευρώπης. Με άλλα λόγια οι Ευρωπαίοι εκτιμούν ότι με δεδομένη την πιθανή ενδυνάμωση της Χ.Α. στο Ευρωκοινοβούλιο, είναι πιθανό να βρουν μπροστά τους το πρόβλημα και να έχουν να αντιμετωπίσουν τους Χρυσαυγίτες βουλευτές μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο»! Γι' αυτό το λόγο, Βρυξέλλες και σιωνιστικές οργανώσεις πιέζουν την Χούντα του Μνημονίου όχι μόνο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό η δίκη των πολιτικά διωκόμενων βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής( το αργότερο μέχρι τα τέλη Απριλίου, αναφέρει το δημοσίευμα), αλλά και να ακολουθηθεί η αντισυνταγματική μέθοδος της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης ως πρότυπο για την απαγόρευση της συμμετοχής του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στις ευρωεκλογές!
Ενδεικτικός είναι ο επίλογος του συγκεκριμένου άρθρου: «Η πρεμούρα της Ευρώπης είναι να ΜΗΝ συμμετέχει η Χ.Α. στις επικείμενες ευρωεκλογές, και μάλιστα η απόφαση αυτή να επιβληθεί ξαφνικά ώστε να πιαστεί η Χ.Α. εξ απήνης ώστε να μην έχει χρόνο να κατέλθει με άλλο όνομα στην εκλογική αναμέτρηση. Κανείς δεν γνωρίζει τι τελικά υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του Πρωθυπουργού, ο οποίος δέχεται και αντίθετες εισηγήσεις που λένε ότι αν προβεί σε μία τέτοια απόφαση είναι πιθανό να ενισχύσει ακόμα περισσότερα τα ποσοστά της Χ.Α. στις επόμενες εθνικές εκλογές, όπου θα έχει χρόνο να προετοιμαστεί να συμμετέχει με διαφορετική ονομασία να χρειαστεί. Το βέβαιο είναι ότι η Ευρώπη ανησυχεί πολύ, και ότι τρέμει στην ιδέα να εμφανιστούν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κεφάλια ξυρισμένων Χρυσαυγιτών Ευρωβουλευτών...».
Τα λόγια περιττεύουν. Όποιος αδυνατεί να αντιληφθεί πως η Ελλάδα εξουσιάζεται από μια εγκληματική συμμορία της οποίας ο πολιτικός βραχίονας λήψης αποφάσεων βρίσκεται στο εξωτερικό και ο εκτελεστικός στο εσωτερικό με τη μορφή της Χούντας του μνημονίου, είναι άξιος της μοίρας του. Το Σύνταγμα έχει καταπατηθεί, κάθε έννοια Δικαίου έχει καταστρατηγηθεί, προκειμένου οι αληθινοί προδότες και εγκληματίες να εξαλείψουν την μοναδική απειλή για τα συμφέροντά τους: τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Εκείνοι λοιπόν που επιθυμούν πραγματικά να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες, γνωρίζουν πως υπάρχει μονάχα ένας τρόπος: να πυκνώσουν τις φάλαγγες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος!

3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ-ΛΙΩΣΤΕ ΑΦΑΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περί «ρατσισμού» και «αντισημιτισμού» τον οποίο αντιμάχεται ο Νταβίντ Χάρρις όντας γενικός διευθυντής της American Jewish Committee.
    Σας φαίνεται να είναι αράπης της Μέσης Ανατολής όπως οι βιβλικοί Ιουδαίοι;
    Τα χαρακτηριστικά του καθαρώς λευκά βορειοευρωπαϊκά.
    Πολύ θα ήθελα να δω την σύζυγο του που προέρχεται από εξιουδαϊσμένη φυλή Βερβέρων της Βορείου Αφρικής.

    Αλκμάν Μάκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που θεριεύει η 3η "χρυσαυγιάδα" με τις αποστολές με e-mail του υλικού της δικογραφίας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από το Υπουργείο ΠΡΟΠΟ χθες το πρωί σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ συντάκτες - υπαλλήλους των μνημονιακών ΜΜΕ, άρχισαν εδώ και λίγη ώρα και οι ΝΕΕΣ επιθέσεις στο site της Χρυσής Αυγης.. Πολύ σοβαρά τα ερωτήματα που προκύπτουν.. 1) Τι λέει άραγε το ΕΣΡ για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ "διαρροή" και διαπόμπευση του υλικού της "δικογραφίας" τους;; 2) Ποιές ποινές ή κυρώσεις αναμένεται να υπάρξουν για όλα αυτά τα ΜΜΕ;; 3) Τι δουλειά έχει ο Υπουργός Δικαιοσύνης τακτικά στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ;; Αυτά και άλλα ερωτηματικά διατυπώνονται κάθε στιγμή που περνάει στον κόσμο.. Έναν κόσμο που δεν αφήνει πλέον τα κανάλια να βγαίνουν στα ρεπορτάζ με τα μικρόφωνα (ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ) και περιμένει με ΥΠΟΜΟΝΗ την ώρα της κρίσης.. Λίγοι μήνες τους έμειναν ακόμα.. Εάν βέβαια φτάσουν ως εκεί γιατί ΗΔΗ άρχισαν οι εσωτερικές γκρίνιες λόγω του πανικού ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών