Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 11, 2014

Ιρλανδική εφημερίδα: "Η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις εκλογές που έρχονται.... Θα πάρει το Δήμο της Αθήνας"

Άρθρο - σοκ για το καθεστώς από την Ιρλανδική εφημερίδα "Irish Examiner" δημοσιεύτηκε χθες έχοντας εκτενή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στεκόμενη βεβαίως στο θέμα που "καίει" το διεθνές και εγχώριο κατεστημένο και δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή.

Η δημοσιογράφος Αν Κάχιλ σε ολοσέλιδο άρθρο της με τον σημειολογικό τίτλο "Περιμένοντας την Αλλαγή" περιγράφει τα πολιτικά δεδομένα της Ελλάδος αυτή τη χρονική στιγμή και αποφαίνεται τα εξής όσο αναφορά τις ευρωεκλογές:
"Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ αφού πρόδωσαν τους ψηφοφόρους και τους πολίτες προς όφελος των δικών τους συμφερόντων αναμένεται να υποστούν πανωλεθρία στις ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή να γίνονται οι βασικοί διεκδικητές των εδρών που θα χάσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο".

Στη συνέχεια και αφού γίνεται η γνωστή προπαγάνδα περί "ναζιστικής ιδεολογίας" της Χρυσής Αυγής παραδέχεται η αρθρογράφος ότι:
"Η Χρυσή Αυγή έχει διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία με τις δράσεις και όλο και περισσότεροι Έλληνες την εμπιστεύονται και έρχονται κοντά της"

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει και το κομμάτι των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου αποσαφηνίζεται πλήρως ο ΤΡΟΜΟΣ του καθεστώτος που βλέπει την Πρωτεύουσα της Χώρας να ....
περνά στα χέρια ενός Εθνικιστή.
Γράφει η γνώστης Αν Κάχιλ:
"Πρώτο βραβείο είναι ο Δήμος της Αθήνας. Πολλοί πιστεύουν ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ο νικητής".

Για να... προδώσει εμμέσως στο τέλος του άρθρου το μυστικό της σκευωρίας εναντίον των μελών του Εθνικιστικού Κινήματος από τους διεθνείς και εγχώριους ανθέλληνες "έμπορους των Εθνών":

"Οι Εθνικές εκλογές μπορεί να αποφασίσει ο Σαμαράς να προκηρυχθούν πολύ νωρίτερα προτού η υπόθεση της Χρυσής Αυγής πάει στα δικαστήρια..."

Κοινώς η δημοσιογράφος παραδέχεται τα εξής:
1ον. Η Χρυσή Αυγή αναμένεται να σαρώσει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται

2ον. Ο Δήμος της Αθήνας θα διοικηθεί οσονούπω από ... Χρυσαυγίτη

3ον. Η σκευωρία που στήθηκε εναντίον των Εθνικιστών βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, μαζί με το σαθρό κατηγορητήριο, θα εκπέσουν στο δικαστήριο και για να μην ξαφτυλιστούν οι εγχώριοι προδότες θα φροντίσουν να "εκμεταλλευτούν"- εκλογικά τη συκοφαντία πριν την καταλάβουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες.

Υ.Γ.
Οι Έλληνες όμως ξύπνησαν και.... ΕΡΧΟΝΤΑΙ μαζί μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών