Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 11, 2014

Συνεχίζει τις δηλώσεις υποστήριξης των Εθνικιστών ο Βορίδης: «Προσβολή η φίμωση των απόψεων και οι ποινικές κυρώσεις για τους Εθνικιστές!»


Βορίδης: «Προσβολή η φίμωση των απόψεων και οι ποινικές κυρώσεις για τους Εθνικιστές!»

Τις τελευταίες ημέρες αναδημοσιεύουμε παλαιότερες δηλώσεις του Μάκη Βορίδη. Δηλώσεις, μάλιστα, οι οποίες δεν προέρχονται από την δεκαετία του ΄80, όπως με τόση θέρμη σπεύδουν τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ να το κάνουν με  κείμενα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το 1980, το 1982 και το 1987, αλλά είναι αρκετά πιο πρόσφατες.
Είδαμε, μέχρι στιγμής, απόψεις του Βορίδη από το 1999 και το 2004. Σ΄αυτό το έτος (το 2004) θα μείνουμε και στην σημερινή μας αναφορά στον εξωμότη του Εθνικισμού. Αφορά, ξανά, την συνέντευξη που είχε δώσει ως αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου τον Απρίλιο του 2004 στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές». Αναφερόμενος στην συστηματική δίωξη που δέχονται οι Εθνικιστικές Ιδέες στην Ελλάδα «από τα ΜΜΕ, την κατεστημένη “διανόηση”, τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις κυβερνήσεις», όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε, στην ερώτηση της εφημερίδας «Δεν θα θελήσουν όμως να.....
το καταστείλουν το κίνημα;» απαντά ως εξής:
«Θα το αποπειραθούν καταφεύγοντας σε ολοένα και πιο ακραία μέσα και μέτρα – όπως είναι η φίμωση των απόψεών μας ακόμα και με ποινικές κυρώσεις, όπως είναι η κατασκευή απίθανων και βαθιά αντιδημοκρατικών εκλογικών συστημάτων όπου καταλήγει ένα κόμμα σαν αυτό του κ.Λεπέν, να παίρνει 15% ή 20% σε μία βουλή 550 θέσεων και να μην έχει ούτε έναν βουλευτή! Αυτό το πράγμα δεν συνιστά απειλή για την Δημοκρατία; Εδώ θεωρώ ότι η αριστερά παίζει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Χρησιμοποιώντας βαθιά αντιδημοκρατικούς μηχανισμούς για να σταματήσει την προέλασή μας, φτάνει στο σημείο να δυσφημεί και να προσβάλλει την ίδια την κοινοβουλευτική διαδικασία».
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο σήμερα, αυτά υποστήριζε πριν από 10 χρόνια ο «εθνικιστής» Βορίδης. Ο μεταλλαγμένος σε ακραιφνή αντεθνικιστή και φιλελεύθερο Βορίδης, ο οποίος πρωτοστατεί στην άθλια σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έχει στήσει το Μέγαρο Μαξίμου κατ΄εντολήν ξένων κέντρων εξουσίας, εξέφραζε τότε την ανησυχία του για τα «ακραία μέσα και μέτρα» που θα χρησιμοποιούσε το σύστημα προκειμένου να πλήξει το Εθνικιστικό Κίνημα. Έχει τόσο θράσος, μάλιστα, ώστε να αναρωτιέται αν «Αυτό το πράγμα δεν συνιστά απειλή για την Δημοκρατία;». Χτυπιέται για τους «βαθιά αντιδημοκρατικούς μηχανισμούς» που χρησιμοποιεί η αριστερά και διαμαρτύρεται γιατί «φτάνει στο σημείο να δυσφημεί και να προσβάλλει την ίδια την κοινοβουλευτική διαδικασία».
Σε λιγότερο από 10, μόλις, χρόνια αργότερα ο ίδιος αυτός τύπος όχι απλώς αναιρεί τις τότε καταγγελίες του αλλά αντιθέτως συμμετέχει με απίστευτο φανατισμό στην επιχείρηση ηθικής, πολιτικής και φυσικής εξόντωσης των Ανθρώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που παρέμειναν συνεπείς στις απόψεις τους και δεν ξεπουλήθηκαν για να γίνουν μέρη (και μέλη) αυτών που κάποτε «έφτυναν» Ιδεολογικά. Ο Βορίδης χρησιμοποιεί εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ακριβώς ότι θεωρούσε ως απαράδεκτο τότε. Δηλαδή, φίμωση των απόψεών της και ποινικές κυρώσεις. Μόνο που εδώ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τα μέτρα που έπαιρναν τότε εναντίον του Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία θα ήταν πραγματικά «χάδι» σε σχέση με το σημερινό μέγεθος της καταστολής κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ότι θα ποινικοποιούνταν οι Ιδέες ενός Νομίμου Πολιτικού Κόμματος, το οποίο είναι στο κοινοβούλιο αυξάνοντας συνεχώς την δημοφιλία του και την εκλογική του επιρροή. Ότι θα κλείνονταν στην Φυλακή ο Αρχηγός, δύο Βουλευτές και αρκετά μέλη του Κινήματος με βάση τις «μαρτυρίες» διαφόρων ψευτών. Ότι θα δολοφονούνταν άναδρα νωρίς το απόγευμα σε πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας Μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από ψυχοπαθείς δολοφόνους, οι οποίοι διέφυγαν ανενόχλητοι και ουσιαστικά είχαν την ηθική συμπαράσταση της κυβέρνησης και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ των «νταβατζήδων» της παραπληροφόρησης, καθώς αφαίρεσαν από πάνω μας κάθε ανθρώπινη ιδιότητα με αήθεις χαρακτηρισμούς όπως «ανθρωποειδή», «αποβράσματα», «ντροπή του ανθρωπίνου γένους» κ.λ.π.
Όσο πιο πολύ βουλιάζεις στον βούρκο τόσο πιο πολύ λερώνεσαι. Και ο Βορίδης έχει λερωθεί τόσο πολύ που η ιδεολογική του δυσωδία είναι ανυπόφορη…
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών