Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 07, 2014

Ξεκίνησαν οι.... μαυρογυαλούροι και μοιράζουν λεφτά - ψωμί και υποσχέσεις στο λαό για να εκλεγούν δήμαρχοι... Ε, ρε ΜΑΥΡΟ που θα πέσει....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν ο ελληνικός λαός έχει το... θράσος - γιατί για θράσος θα πρόκειται - να ψηφίσει ξανά όλους αυτούς που του πετούν ένα ξεροκόμματο για τον αλυσοδέσουν για μια ζωή στα δεσμά της φυσικής και πνευματικής σκλαβιάς θα είναι άξιος της τύχη του.
 
 
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έχουμε να δούμε και να ακούσουμε τα απίστευτα από τους ντόπιους κομματάρχες και μελλοντικούς δήμαρχους που βλέπουν το δικό τους μέλλον και την σωτηρία τους να περνά μέσα από το Δημαρχειακό μέγαρο!
 
Ιδού ένας από αυτούς! Υποψήφιος Δήμαρχος κοσμοπολίτικου νησιού των Κυκλάδων, πολλά υποσχόμενος, ο οποίος πρωτοτύπησε στις ευχές του για τα Χριστούγεννα και προχώρησε την "πολιτική" θέσεων και απόψεων, ένα βήμα παραπέρα! Και δεν έμεινε εκεί! Προχώρησε στην πράξη.
Προκειμένου να..... γίνει γνωστή η υποψηφιότητά του και να τον ψηφίσουν οι συντοπίτες του,  μοίρασε κουπόνια αξίας 20 ευρώ για κρέας από κρεοπωλείο του νησιού!
Στο ίδιο κουπόνι δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχές του για το 2014. 
Βεβαίως στο νησί, ο πληθυσμός αποτελείται κατά το μισό από εργαζόμενους Αλβανούς! 
Οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα βιοποριστικό μιας και η ασχολία τους με τον υψηλής ποιότητας τουρισμό τους αποφέρει τα "προς το ζήν". 
 
 Αυτός ο ελεϊνός πολιτικάντης θεωρεί άραγε ότι ο Έλληνας για 20 ευρώ αξίας κρέας θα γίνει.... το "κρέας" που θα τεμαχιστεί από τον μπαλτά του;

Ε, ρε ΜΑΥΡΟ που θα πέσει στους Μαυρογυαλούρους της Μυκόνου....και των υπολοίπων περιοχών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών