Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 07, 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

tsipras
Για τις συνομιλίες του mister Tsipra στας Ευρώπας γράφει το καθεστωτικό «Βήμα» και σε κάποιο σημείο πετάει μια… βόμβα:

«Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πιθανό ότι η Ευρώπη θα επιδιώξει να ασκήσει πιέσεις στον κ. Τσίπρα ζητώντας την υπογραφή του εν όψει νέου Μεσοπρόθεσμου, που αναμένεται να αρχίσει να συζητείται εντός των προσεχών εβδομάδων». Δηλαδή για να το κάνουμε λιανά, εννοεί ότι οι «δανειστές» μας (διάβαζε «τοκογλύφοι») θα απαιτήσουν την ψήφο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απειλώντας πως στην αντίθετη περίπτωση θα κόψουν τη χρηματοδότηση! Με την αιτιολογία ότι.... μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνουν πρόωρες εκλογές, να γίνει κυβέρνηση η νυν αξιωματική αντιπολίτευση και να μην εφαρμόσει το Μεσοπρόθεσμο, με αποτέλεσμα να πάνε τα λεφτά τους στο βρόντο.
Τέτοιες φήμες είχαν κυκλοφορήσει και τον Ιούνιο του 2011, όταν και πάλι ψηφίστηκε Μεσοπρόθεσμο από τη βουλή, για τον τότε… αντιμνημονιακό φον Αντωνάκη και την ΝΔ. Αλλά, δεν έγινε πράξη η απειλή…
Παρακάτω βέβαια, καθησυχάζουν τους συριζαίους (που πήγε η ψυχή τους στην… Κούλουρη), γράφοντας: «Παρά τη σχετική φημολογία, από τις Βρυξέλλες δεν διαφαίνεται ότι θα ακολουθηθεί τέτοια πρακτική, καθώς σταδιακά αρχίζουν να κατανοούν ακόμη και στην Επιτροπή πως τέτοιου είδους εκβιασμοί υπό τις παρούσες συνθήκες ενδέχεται να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».
Ποιες είναι οι δικές μας πληροφορίες; Ότι ο φον Αντωνάκης πράγματι ζήτησε αυτή τη χάρη από τους Ευρωπαίους εντολοδότες του, για να εκθέσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να φανερώσει την δήθεν αντιμνημονιακή απάτη του mister Tsipra, αλλά κατόπιν… ωρίμου σκέψεως οι εντολοδότες την απέρριψαν.
Με ποιο σκεπτικό; Ότι οι μόνοι που θα ωφελούνταν από μια τέτοια εξέλιξη, θα ήταν οι μόνοι πραγματικά αντιμνημονιακοί σ’ αυτή τη χώρα, δηλαδή οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής! Πράγμα που απεύχονται όσο τίποτα στον κόσμο οι διεθνείς τοκογλύφοι…
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών