Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

Προσταγή του Μπόμπολα: "Κάντε Κυβέρνηση Συνασπισμού ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

 Μια νέα τάση στο εκλογικό σώμα της χώρας καταγράφει, υποτίθεται, γκάλοπ της Metron Analysis, για λογαριασμό του «Έθνους της Κυριακής» του μεγαλοεργολάβου και πιστού σκλάβου των σιωνιστών Μπόμπολα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, σχεδόν 6 στους 10 πολίτες δηλώνουν υπέρ ενός ιστορικού συμβιβασμού Αριστεράς και Δεξιάς, ώστε να συγκυβερνήσουν!!!
Συγκεκριμένα, το 58% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι......
συμφωνεί με τη δημιουργία ενός μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού, ενώ το 39% διαφωνεί.

Η άποψη ότι ο λαός επιθυμεί τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ο Μπόμπολας ότι ξεπερνά τα "κομματικά" στεγανά αν και η προπαγαδιστική δημοσκόπησή του φανερώνει ότι οι ψηφοφόροι αντιστέκονται σε αυτή την προοπτική. (δείτε τους παρακάτω πίνακες)

Ειδικότερα, αυτοί που συμφωνούν σε μεγαλύτερο βαθμό (ΝΔ - ΔΗΜΑΡ - ΠΑΣΟΚ) είναι και τα κόμματα που αναμένεται να συντριβούν εκλογικά και πολιτικά στις επικείμενες εκλογές.


Επίσης, το 61% των πολιτών τάσσεται υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, ενώ το 56% θεωρεί χρήσιμη τη δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων.




Και στις δύο περιπτώσεις για άλλη μια φορά φανερώνεται ότι ΜΟΝΟ οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αντιστέκονται στην προπαγάνδα του συστήματος θεωρώντας ότι όποιο κόμμα - απόκομμα, με νέα ή αναπαλαιωμένα υλικά, και να δημιουργηθεί θα είναι απλά ένας συνεχιστής των προηγούμενων προδοτικών - κλεπτοκρατικών κομμάτων και εναποθέτει τις ελπίδες του ΜΟΝΟ στη Χρυσή Αυγή.

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η δημοσκόπηση του κυρ Μπόμπολα μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς προ ημερών το "μεγάλο αφεντικό" είχε ζητήσει τα εξής σε κύριο άρθρο του στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ":

«Μήπως έφτασε η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το «ανέφικτο»; Την κυβέρνηση των «δύο τρίτων». Είναι προφανές ότι και τα δύο «χαρακώματα» εξορίζουν αυτήν την προοπτική. Προς το παρόν. Γιατί πολύ σύντομα αυτό που σήμερα φαντάζει ως ουτοπία μπορεί αύριο να γίνει ο απόλυτος ρεαλισμός. Ο ρεαλισμός του «ιστορικού συμβιβασμού». Προφήτες βέβαια δεν υπάρχουν, αλλά για καλό και για κακό δεν αφήνουμε στην μπάντα τους λιθοβολισμούς;».


Υ.Γ.
Είτε ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένος, είτε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, είτε ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένος και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις" να κυβερνήσουν θα είναι και η τελευταία τους φορά... Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έφτασε και το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι η μικρή καθυστέρησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών