Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

“Ξαναζούν ο Μπέρια και ο Βισίνσκι” - Μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Φυλακές Κορυδαλλού, ημέρα Δευτέρα της 13ης Ιανουαρίου 2014 και σε ένα κελί δίπλα ήλθαν κρατούμενοι του καθεστώτος της Χούντας του μνημονίου οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γερμενής Γιώργος και Ηλιόπουλος Παναγιώτης. Κρίθηκαν και αυτοί προφυλακιστέοι ως «διευθυντές της εγκληματικής οργανώσεως» μετά από μία πολύωρη ανάκριση, η οποία δεν είχε καμμία σχέση, καμμία αναφορά στα ....δήθεν εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Στις… 13 (!) συνολικά ώρες που διήρκησε η ανάκρισή τους, οι ερωτήσεις είχαν καθαρά ιδεολογικό και πολιτικό χαρακτήρα. Η όλη διαδικασία δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από τις τηλεδίκες με τους ψευδομάρτυρες, που είχαν στήσει τα κανάλια χωρίς αντίλογο. Μαρξιστές εμπαθείς και ανθέλληνες φιλελεύθεροι στην υπηρεσία του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας στήνουν μία σταλινικού τύπου δήθεν δικαστική διαδικασία. Δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες οι νομικοί, δικηγόροι, δικαστές, καθηγητές, οι οποίοι στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους εκφράζουν την άποψη ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι παράνομη, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, ότι είναι νομικά αστήρικτη κτλ. Τις πρώτες ημέρες κάποιοι τόλμησαν και είπαν κάποια μισόλογα, τώρα σιωπή… Η ένοχη σιωπή της δειλίας και της υποταγής σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς γεμάτο σκάνδαλα και υπόγειες διαδρομές.
Οι ερωτήσεις προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εντελώς άσχετες με τα όσα τερατώδη έλεγαν εις βάρος μας τα κανάλια, καθοδηγούμενα από τους χαφιέδες του Δένδια και την παρέα των υπογείων του Μαξίμου. Τέλειωσαν τα οπλοστάσια, τέλειωσαν τα μυστικά στρατόπεδα, όπου δήθεν εκπαιδευόντουσαν οι Χρυσαυγίτες, τέλειωσαν και οι ψευδομάρτυρες-«προστατευόμενοι μάρτυρες» (έναν από αυτούς τον πλήρωσαν… 700 ευρώ!), τέλειωσαν οι εφοπλιστές χρηματοδότες και το μαύρο χρήμα, τέλειωσε το παραμύθι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή έχει… 700 υπαλλήλους (!), τους οποίους πληρώνει κάθε χρόνο… 6 εκατομμύρια ευρώ (!), τέλειωσαν οι «πύργοι», οι «κέρβεροι» και τα άλλα τερατώδη και ταυτόχρονα γελοία ψεύδη. Τέλειωσαν όλα αυτά! Και τι απέμεινε; Απέμειναν τα περιοδικά μας, οι εφημερίδες μας, τα βιβλία μας, οι δημόσιες ομιλίες μου! Εάν αυτό δεν αποτελεί ΔΙΩΞΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ξεκάθαρη και ολοφάνερη, τότε τι άλλο είναι; Ξαναζεί ο Μπέρια και ο Βισίνσκι με συμπαραστάτη έναν φιλελεύθερο Κερένσκι, όλοι μαζί εναντίον αυτών που είχαν την Τιμή να αντισταθούν σε ένα διεφθαρμένο και απάνθρωπο καθεστώς, στην δικτατορία των διεφθαρμένων.
Μέσα στα πλαίσια μίας ανακρίσεως, υποτίθεται ποινικής, έκοψαν και έραψαν αποσπάσματα δημόσιων πολιτικών μου ομιλιών και δηλώσεων. Ούτε σε μία από αυτές δεν υπάρχει η προτροπή για την τέλεση του οποιασδήποτε μορφής εγκλήματος και όμως αυτό θεωρείται από κάποιους… «ΤΕΚΜΗΡΙΟ» (!) για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση». Το γεγονός αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι τα θεμέλια του αμαρτωλού καθεστώτος τρίζουν γιατί αυτό ακριβώς καταδεικνύει ο φόβος τους και η βάναυση ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου.
Φυσικά για την απομόνωση και την αποσπασματική παρουσίαση των λόγων μου ως… τεκμηρίων (!) ενοχής βοήθησαν, όπως πολύ καλά γνωρίζω, οι μονταζιέρες των υπογείων του Μαξίμου και των Χαφιέδων του Δένδια. Ενός αποτυχημένου υπουργού, ο οποίος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί δέκα φορές, αλλά όχι μόνον παραμένει στην θέση του αλλά θεωρείται από την Χούντα των ΜΜΕ της διαπλοκής και… επιτυχημένος! Και είναι γι’ αυτούς επιτυχημένος παρ’ όλη την αποτυχία του γιατί κυνήγησε την Χρυσή Αυγή! 
Η Χούντα των εργολάβων της διαπλοκής είναι ο πρώτος ένοχος της μεγάλης σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής. Έχοντας στην υπηρεσία τους εμπαθείς μπολσεβίκους και απάτριδες νεοφιλελεύθερους, οι οποίοι προσκυνούν τον Μαμωνά του χρήματος και τίποτε άλλο, έστησαν και στήριξαν απόλυτα τα σκοτεινά σχέδια κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από ένα καθεστώς που καταρρέει μέσα στον βούρκο των σκανδάλων της κλεπτοκρατίας. Τα παιδιά της «γενιάς του Πολυτεχνείου», αμετανόητοι μπολσεβίκοι με δεξιές τσέπες, τα οποία παριστάνουν τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους μαζί με τους λακέδες της παρέας Σαμαρά των υπογείων του Μαξίμου εκτέλεσαν το συμβόλαιο πολιτικού θανάτου της Χρυσής Αυγής αλλά απέτυχαν και τα χειρότερα γι’ αυτούς έρχονται.
Η Χούντα των ΜΜΕ που πολέμησε και πολεμά βρώμικα το Κίνημά μας κατευθύνεται από μια συμμορία διεφθαρμένων κρατικοδίαιτων πλουτοκρατών με αριστερό παρελθόν. Πρώην πράκτορες της KGB, παιδιά του παραπετάσματος, φανατικοί μπολσεβίκοι είναι αυτοί που δίνουν το πρόσταγμα για το ΑΝΑΘΕΜΑ εναντίον μας στους ρουφιάνους του δελτίου των 8, που έστησαν μέσα από φυλλάδες και κανάλια το κατηγορητήριο εναντίον μας. Αυτή η Χούντα των ΜΜΕ που ευρίσκεται πίσω από όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, χρωστά χωρίς κανένας να τους ενοχλεί ίσως και… δισεκατομμύρια ευρώ στο κράτος και σκυλεύει με κάθε τρόπο την δημόσια ζωή, είναι ο μεγάλος εχθρός της Χρυσής Αυγής. Κανένας δεν μπορεί να τους σταματήσει και όταν ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μίλησε για «νταβατζήδες» και θέλησε να βάλει ένα τέλος στην εξουσία τους, είδε να τον εγκαταλείπουν ακόμη και οι ίδιοι οι υπουργοί του και τελικά νικήθηκε από τον βρώμικο πόλεμό τους. Σε αυτήν την Χούντα των εργολάβων της σαπίλας και της διαπλοκής η Χρυσή Αυγή κήρυξε έναν ανένδοτο και ανυποχώρητο πόλεμο. Μάχη αυτού του πολέμου είναι η σκευωρία εναντίον μας και αιχμάλωτοι πολέμου είμαστε σήμερα όσοι διωκόμεθα από το σύστημα. Όμως, ας γνωρίζουν ότι ούτε αυτή η μάχη κρίθηκε ακόμη και πολύ περισσότερο δεν κρίθηκε ο πόλεμος.
Μέσα στην απελπισία τους θέλουν να θέσουν την Χρυσή Αυγή ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. Ας το κάνουν, τους προκαλούμε… Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να τελειώσει, όπως θέλουν και επιδιώκουν οι ένοχοι για το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. Είμαστε «εγκληματική οργάνωση» και όχι κόμμα, έτσι λένε οι εθνοπροδότες και εγκληματίες. Εάν έγκλημα είναι ότι πιστεύουμε στην Πατρίδα, ότι γεμίσαμε τους δρόμους και τις πλατείες με Γαλανόλευκες και Εθνικιστικά Λάβαρα, εάν έγκλημα είναι ότι ζητήσαμε να πάνε οι κλέφτες φυλακή, τότε ΝΑΙ είμαστε εγκληματίες.
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών