Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 18, 2014

Το ανάλγητο καθεστώς του Δένδια καλύπτει τον συγγενή του Άδωνι Γεωργιάδη που τον αναζητεί η Ιντερπόλ


ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ: Ο Δένδιας συγκαλύπτει συγγενή των Γεωργιάδη-Ανδρεουλάκου που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης

Σοβαρό σκάνδαλο συγκάλυψης αποτελεί η υπόθεση του διεθνώς καταζητούμενου Γιάννη Καραγιαννίδη, αδελφού της Ευγενίας Μανωλίδου και κουνιάδου του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος παρά το διεθνές ένταλμα σύλληψης της Interpol, πιθανότατα στην Αθήνα.
Σε βάρος του Καραγιαννίδη εκκρεμεί ένταλμα του FBI και συγκεκριμένα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος από το 1999 όταν εγκατέλειψε τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου ζούσε, ενώ του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για μόλυνση του περιβάλλοντος. Ο Γιάννης Καραγιαννίδης φέρεται να.....
άδειασε στη θάλασσα, στα ανοιχτά της Νότιας Κίνας, ένα φορτίο 487 κιλών σιτηρών, επιμολυσμένο με πετρέλαιο.
Οι κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί από τις αμερικανικές Αρχές εδώ και περίπου 15 χρόνια είναι παράνομη απόθεση πετρελαίου και πετρελαιοειδών, συνωμοσία για απόθεση πετρελαίου και πετρελαιοειδών, παρεμπόδιση εν εξελίξει έρευνας και εξαπάτηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Από το 2005, ο κουνιάδος του Άδωνη Γεωργιάδη, διώκεται επίσημα και από την Interpol, η οποία έχει εκδώσει εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Στις 17 Ιουλίου του 2009 η Εισαγγελία Εφετών Αθήνας διαβίβασε προς το υπουργείο Δικαιοσύνης εντολή προς εκτέλεση του διεθνούς εντάλματος του Καραγιαννίδη, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί.
Ο καταζητούμενος Καραγιαννίδης είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Ανδρεουλάκου, ανιψιά του σημερινού γενικού γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Θανάση Ανδρεουλάκου και κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου. Το  στοιχείο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι όπως προκύπτει από καλά πληροφορημένες πηγές, τα στοιχεία, αλλά ακόμη και η διεύθυνση του Γιάννη Καραγιαννίδη, είναι γνωστά στις Αρχές.

Να τονιστεί πως ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προ - Πο Θανάσης Ανδρεουλάκος σε απόλυτη συνεργασία με τον Νίκο Δένδια είναι το πρόσωπο που έχει παίξει τον πλέον βρώμικο ρόλο στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Από εκεί ενημερώνονται όλα τα παπαγαλάκια του Δένδια και εκεί στήνονται οι σκηνοθεσίες με κασκόλ, κούπες και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής για την δημιουργία εντυπώσεων.
Όπως άλλωστε προκύπτει και από το επίσημο έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ο καταζητούμενος για κακούργημα, κουνιάδος του Άδωνη Γεωργιάδη βρίσκεται πιθανότατα στην Αθήνα. Αυτό βεβαίως δεν αποτελεί είδηση, αφού ο Καραγιαννίδης, ενώ ήδη καταζητείτο, ήταν παρών στον γάμο της αδελφής του Ευγενίας με τον μετέπειτα υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών