Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 18, 2014

Η Αστυνομική τρομοκρατία του Δένδια έχει χάσει κάθε μέτρο... Προσαγωγή Εθνικιστών για.... ανάρτηση πανό!!!!!


Χούντα: Προσαγωγές εθνικιστών για… ανάρτηση πανό

Από το site της Χρυσής Αυγής


Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά βρίσκεται σε πλήρη πανικό, αφού πλέον ακόμα και ένα… πανό της Χρυσής Αυγής, αρκεί για να τους προκαλέσει πανικό και να τους οδηγήσει σε παραλογισμούς.
Συναγωνιστές μας σήμερα πήγαν το πρωί να αναρτήσουν πανό στην πεζογέφυρα Ρενώ για τα αδέρφια μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, καθώς για τους άδικα κρατούμενους Συναγωνιστές μας. Λίγη ώρα μετά πάνοπλοι αστυνομικοί, με εντολή του ΓΑΔΑρχη, προσήγαγαν και κρατούν ακόμα τους δώδεκα συναγωνιστές μας, προκειμένου να....
φιμώσουν την φωνή της Αλήθειας και να αποτρέψουν την πληροφόρηση του κόσμου σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.
Θυμίζουμε ότι πριν μία ακριβώς εβδομάδα είχε γίνει ακριβώς το ίδιο όταν μέλη της Τ.Ο. Αργολίδας είχαν προσαχθεί επειδή και πάλι είχαν τολμήσει να αναρτήσουν πανό. Τότε με πρωτόγνωρη κινητοποίηση της αστυνομίας και με εντολή Εισαγγελέα κατέβηκε το πανό. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου φαίνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη παράκρουση, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κυνηγάει… πανό, ενώ της διαφεύγει ο Ξηρός και άλλοι 29 δολοφόνοι – τρομοκράτες. 
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγη ώρα

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ GΑLΟP ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΙΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ 2=Η ΜΕ 18% !!! , Η ΝΔ ΑΠΟ 13,5 - 17% , Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ 23,5 - 27,5% ΤΟ ΠΑΣΟΚ 2,9 - 3,5% ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ...
    Στο άρθρο 99 η Τυποεκδοτική (ΚΚΕ)


    Η καλύτερη απόδειξη για το ότι το ΚΚΕ είναι ένα από τα πλέον συστημικά κόμματα προέρχεται από το γεγονός ότι σε μία απίστευτη απόφαση του Πρωτοδικείου υπήχθη η Τυποεκδοτική, που ανήκει στο κόμμα, στο άρθρο 99, έτσι ώστε να "παγώσουν" τα χρέη της και να συνεχίσει την λειτουργία της.

    Όλα αυτά μετά από δεκάδες απολύσεις εργαζομένων (των κανονικών όχι των Πακιστανών που μπαινόβγαιναν από την τρύπα στο τοίχο όταν ερχόταν η επιθεώρηση εργασίας).

    Τώρα, τα χρέη "παγώνουν" για δύο χρόνια και η εταιρεία θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά...

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις αθλιοτητες που εχει κανει στο Εθνικιστικο κινημα η μπλε - αριστερα , εννοω η Ν.Δ. , δεν θα τολμαγαν να τις κανουν οι ροζ και πρασινοι αριστεροι !! Οι μπλε ειναι πιο προθυμοι δουλοι και πιο φοβισμενοι ευνουχοι απο τους αλλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών