Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

Σαμαροφρουροί: Κι αν ο Ελληνικός λαός βγάλει αντιπολίτευση τον Μιχαλολιάκο;

Γράφει ο Αντίοχος

Οι νεοδημοκράτες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν αυτό που τους περιμένει στις επερχόμενες εκλογές, και μέσα στην απελπισία τους επιστρατεύουν τώρα την κινδυνολογία. Έτσι, με ύφος απατημένου συζύγου που είναι όμως ακόμα… καψούρης, κινδυνολογούν ότι  δεν πρέπει να αναδειχθεί σε αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή, γιατί θα δημιουργηθεί… πολεμικό κλίμα με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κι ίσως έχουμε… εμφύλιο πόλεμο. Ιδού, λοιπόν, πως κινδυνολογεί το διαδικτυακό παπαγαλάκι του φον Αντωνάκη: 

«Κάθε ψηφοφόρος, εφόσον η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές οφείλει να ξέρει...
που ρίχνει την ψήφο του, διότι μετά την απομάκρυνση από κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Αν π.χ. ο κόσμος θέλει αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ ας το κάνει, αν πάλι όχι ας πει ότι επιθυμεί συμμαχικές κυβερνήσεις. Ας πιέσει για μια μίνιμουμ συνεννόηση ώστε να μην καταρρεύσει η χώρα.

Αν θέλει τη Χρυσή Αυγή ισχυρή διότι πιστεύει ότι πίσω από τα μπράτσα και τις ναζιστικές χαιρετούρες ή τα Καλάσνικοφ κρύβεται ο… αγνός Έλληνας, ας τους ψηφίσει. Θα είναι, όμως, υπόλογος για τα όσα συμβούν. Διότι αν π.χ. επιλέξει ο ελληνικός λαός κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευση Μιχαλολιάκο τότε θα πρέπει να περιμένει «φωτιά και λάβρα». Δεν μπορεί να περιμένει ήπιο πολιτικό κλίμα και τον Τσίπρα να τα πίνει παρέα με τον Κασιδιάρη».

Να μη στεναχωριούνται για το… ήπιο πολιτικό κλίμα (δηλαδή την αλληλοκάλυψη των κλεφτών και των απατεώνων…). Δε θα είναι μόνος του στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι και οι νεοδημοκράτες μέσα, για να βαστάνε τα… μπόσικα. Και με την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση σε μια τέτοια «μεγάλη συγκυβέρνηση», θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών