Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 21, 2014

Χαρδαβέλλας (Newsbomb.gr): "Μούφα το κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής... Θα συμμετάσχει κανονικά στις εκλογές και....ο Θεός βοηθός!!"

Ο διάσημος για τις..... "αναζητήσεις" του Χαρδαβέλλας σήμερα στο newsbomb.gr προβαίνει σε αρκετές... αποκαλύψεις - ομολογίες για το θέμα της Χρυσής Αυγής και της σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος της.
Με κύριο άρθρο του λοιπόν αναφέρει ότι το σαθρό κατηγορητήριο είναι.... για τα πανηγύρια και πώς καμμια κατηγιρία εναντίον του εθνικιστικού κινήματος δεν μπορεί να σταθεί σε κάποιο δικαστήριο.

Όσο αναφορά το plan B του συστήματος - να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή - ομολογεί πώς κανένας σοβαρός συνταγματολόγος δε θα συνδράμει σε μια τέτοια κίνηση που είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

Εν κατακλείδι, με ύφος αρκετά... προβληματισμένο καταλήγει στο συμπέρασμα πώς οι Εθνικιστές στις εκλογές αναμένεται να... σαρώσουν και τα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" να...συντριβούν!

Μεταφέρουμε αυτούσια το άρθρο με τον τίτλο "Η Χρυσή Αυγή και οι εκλογές"

Αυτά, για να σταματήσουν οι συζητήσεις, τα παραμύθια και η αναζήτηση τρόπου να τεθεί εκτός εκλογών αυτό το πολιτικό μόρφωμα, που χαρακτηρίζεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εγκληματική οργάνωση και συχνά μας κάνει να.....
ανατριχιάζουμε με φωτογραφίες των οπλισμένων παλικαράδων της, με τα παιδάκια που τους κάνουν μαθήματα φασισμού και με τη χυδαία συμπεριφορά των βουλευτών της μέσα στη βουλή.
Ρώτησα πέντε συνταγματολόγους, καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου στα πανεπιστήμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης, αν μπορεί να υπάρξει απαγόρευση από την κυβέρνηση, από Ανώτατο Δικαστήριο ή το Συμβούλιο της Επικρατείας, συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές.
Και όλοι με ένα στόμα μου απάντησαν όχι, δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια απόφαση, που να απαγορεύει σε κόμμα ή φυσικό πρόσωπο να μετάσχουν σε εκλογική αναμέτρηση απλά με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και δράσης. Πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση σε ανώτατη βαθμίδα και να έχει καταδικαστεί για το κακούργημα της εγκληματικής δράσης το κόμμα ή το φυσικό πρόσωπο, οπότε τότε, το Σύνταγμα απαγορεύει τη συμμετοχή τους σε εκλογές.
Αυτή τη στιγμή και τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες έχουμε 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, άλλους 3 με την ίδια κατηγορία αλλά ελεύθερους, έχουμε φωτογραφίες και βίντεο της παράνομης δραστηριότητάς τους, αλλά δεν έχουμε ακόμη βρει τα όπλα που θα έδεναν την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. Και ακόμα γίνονται ανακρίσεις. Που σημαίνει ότι η δίκη για τη σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης μέχρι να φτάσει στο τελικό της στάδιο (δηλαδή μέχρι τον Άρειο Πάγο), δεν προβλέπεται να γίνει πριν τις εκλογές του Μαΐου. Και σχεδόν αυτό είναι βέβαιο, ότι δεν θα γίνει πριν τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.
Άρα; Μούφα η υπόθεση που λένε και οι πιτσιρικάδες. Αντί λοιπόν μέσα στην κυβέρνηση, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά, να ψάχνουν να βρουν τρόπους εξοβελισμού της Χρυσής Αυγής από τις επικείμενες εκλογές, ακροβατώντας με το ελληνικό Σύνταγμα, ας κοιτάξουν καλύτερα με ποια πολιτικά επιχειρήματα, με ποια ανάλογη πολιτική συμπεριφορά, και κυρίως με ποια μέτρα ανακούφισης της ελληνικής κοινωνίας από το καθημερινό της μαρτύριο θα βάλουν στο περιθώριο τη Χρυσή Αυγή, εκεί που ανήκε πάντα και είναι ο μόνος χώρος που μπορεί να υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών