Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

Μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή άρχισαν να απελευθερώνουν τους τρομοκράτες - Τυχαίο;


Μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή άρχισαν να απελευθερώνουν τους τρομοκράτες - Τυχαίο;

Έκπληκτοι τάχα είναι όλοι οι παράγοντες του συστήματος, από την ουσιαστική απελευθέρωση του αρχιτρομοκράτη Χ. Ξηρού, από το ψευδοκράτος του Σαμαρά. Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνε άδειες ο αρχιτρομοκράτης. Συνολικά είχε πάρει 7 άδειες τους τελευταίους 15 μήνες, για τον τόπο διαμονής του, αλλά και μια φορά για Σάμο και Ικαρία, όπου είναι ο τόπος καταγωγής του. Τους τελευταίους 15 μήνες, λοιπόν. Δηλαδή, από τότε που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή! Τυχαίο; Δε νομίζω!
Εδώ, πρέπει βέβαια να θυμίσω ότι ....
και η πολύ περίεργη αποφυλάκιση του Μαζιώτη (λόγω 18μήνου!!!) και η εν συνεχεία «εξαφάνισή» του (με μια γυναίκα κι ένα μωρό παιδί στην αγκαλιά…) έγινε αμέσως μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή και στη βουή του κόσμου!
Πάμε παρακάτω. Ένας από τους όρους χορήγησης αδείας σε κρατούμενο, είναι και η εν γένει καλή συμπεριφορά στις φυλακές.
Επέδειξε τέτοια συμπεριφορά ο Χ. Ξηρός; Όχι!
Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2011 (όταν η Χρυσή Αυγή δεν είχε ακόμα μπει στη βουλή…), πυρπόλησε το κελί του, λόγω της άρνησης της διοίκησης των φυλακών να του αλλάξει κελί και να τον πάει σε κάποιο… υπερ-λουξ.
Επίσης, άλλος όρος για χορήγηση αδείας, είναι να μην χαρακτηρίζεται ο κρατούμενος «επικίνδυνος για τη διάπραξη νέων εγκλημάτων». Δηλαδή, να υπάρχει τουλάχιστον μια φαινομενική  μεταμέλεια για τα εγκλήματά του. Ο Ξηρός, όχι μόνο μεταμέλεια δεν έδειξε για τα προηγούμενα εγκλήματά του, αλλά υποστήριζε με συνεχή άρθρα και συνεντεύξεις του σε… φιλόξενα ΜΜΕ τη «λαϊκή αντιβία». Σε μια απ’ αυτές, προσφάτως, έλεγε αναφερόμενος στον ορθό τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής:
«Κανείς μα κανείς και πολύ περισσότερο το σάπιο πολιτικό σύστημα, δεν πρόκειται να μας «απαλλάξει» απ’ τη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Το χτύπημα του φασισμού και αυτών που τον εκτρέφουν γίνεται με έναν και μοναδικό τρόπο. – Με μάχη στο δρόμο».
Προφανώς, η προοπτική αυτής της «μάχης στο δρόμο», οδήγησε στην απελευθέρωση του Ξηρού από το κατοχικό ψευδοκράτος των δωσιλόγων!
Εθνικισμός.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών